Close
Faqja 5 prej 26 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 254
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Eshte bere bajate te diskutojme gjithmone se cfare jane himariotet.........
    Le te vetquhen si te duhen ...... nuk na prishet gjiza
    Do ti lutesha shume himarioteve(te vetquajtur greke) qe ne raste vdekjesh te mos vajtojne ne gjuhe shqipe se na ndotin gjuhen tone.
    jo. precendi ka shume rendesi, nje fshati ne malsin e shkodres ne te ardhmen psh mund ti teket pas ca vjetesh te vetquhen greke sepse nga ky fshat mund te kete ca qindra emigrante ne greqi....sipas kesaj llogjike duhet ta quajme toke greke dhe ti shtyjme kufijte e greqise deri ne shkoder per ca bythqira.

himara eshte toke shqiptare pike. bile origjina jone eshte nga veriu i shqiperise, himarjotet jane gege, nuk jemi as toske.

bollano "greku" e di ti nga eshte lol? eshte shqiptar legen nga veriu me origjine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shofer : 21-11-2012 më 07:39

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    kufijte i kane vene ne diskutim camet, ak, prej kohesh.
    ketu ke te drejte,kufijte e Shqiperise duhet te zgjerohen dhe te shkojne aty ku i takon.
    MOS I NDY TEMAT no name

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    Nje Njeri me Vlera Vlerson Me Shume Muret sesa Flamurin!!!!
    ska lidhje njera me tjetren,eshte tjeter gje mirembajtja e shtepis qe ke me qera,ketu nuk po flasim per mirembajtje.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    ketu ke te drejte,kufijte e Shqiperise duhet te zgjerohen dhe te shkojne aty ku i takon.
    dmth ti je pro spastrimit etnik??? po me kete llogjike ti duhet ti japesh te drejte edhe grekeve qe e spastruan qamerine se besonin se ishte e tyre.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Sa Te Vobekt Jane Ca qe Ne Forum
    Sdin As Normal minimale Te Sjelljes
    Bojn dhe si Patriot po ik ore Legena se ju jeni aq te vobekt sa skeni ca beni edhe beni Atdhetarin ne forum me Fjale Ofenduese dhe Pa Pike LLogjike,

Atdhetar eshte ai njeri qe e mbron Shtetin e tije Kudo me dije dhe Pasuri Njerzore Mendore deri dhe me piken e fundit te gjakut kur eshte e nevojshme me arsye.
    Jo me Ofendime e fyrje qe Tregojn Vetem Nivele te Dobeta Njerzore dhe Kulturore.

Turp te keni qe nuk dini te Debatoni Si njerez.

Mos te Guxoj njeri te me Citoj Kto qe Thash.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    Lexon Temen ti Vella apo e kan shkrujt kot kta?
    Himarë, qiraxhiu shqiptar ngre flamurin kuqezi, 'greku' e përzë
    Tipiku po vazhdon te ngaterohesh me duket.
    Qiraxhiu per periudhen qe banon te ajo shtepi ka cdo te drejte qe ka cdo person ne shtepine e tij,pervec pronesise dhe elementeve te tjera qe nuk ja vlen t'i permendim se dalim jashte teme.
    Pra ai mund te vendose flamurin shqiptar,grek,francez e keshtu me radhe dhe askush nuk ka te drejte(as ligjore) ta pengoje.
    MOS I NDY TEMAT no name

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    dmth ti je pro spastrimit etnik??? po me kete llogjike ti duhet ti japesh te drejte edhe grekeve qe e spastruan qamerine se besonin se ishte e tyre.
    ku e sheh spastrimin etnik te fjalet e mia mor arqile,te zgjerohen kufijte nuk do te thote qe te shperngulen banoret,nuk eshte ne traditen e shqiptareve spastrimi etnik,vete minoritetet jane fakti por per ty eshte e veshtire me duket t'a kuptosh.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Tipiku po vazhdon te ngaterohesh me duket.
    Qiraxhiu per periudhen qe banon te ajo shtepi ka cdo te drejte qe ka cdo person ne shtepine e tij,pervec pronesise dhe elementeve te tjera qe nuk ja vlen t'i permendim se dalim jashte teme.
    Pra ai mund te vendose flamurin shqiptar,grek,francez e keshtu me radhe dhe askush nuk ka te drejte(as ligjore) ta pengoje.
    Ore Ju spo me kutponi dhe une e denoj aktin edhe pse nuk i di rrethanat e ngjarjes,le ca thone Gazetat sepse ato nxitje duan.
    Problemi qendron qe pse u ofendua nje Shqiptar te shkojm e te marrim Himaren se Ata Pretendojn se o Toke Greke e te mos ti Lejojm te Flasin Greqisht.
    Te gjithe ata qe jane aty jane Greker
    Duhet te Marrim Camerin
    Vorioepiri eshte Toke e Shqiperise etj etj
    Kto Pallavrat qe shkruhen sa here shkruhet dicka per Himaren mua nuk me pelqen o Vlla.
    Nese ata e ulin Veten Ne nuk kemi pse.
    Nuk duhet ta Prishim atmosferen Festive
    Nuk duhet te Fusim te gjithe ne nje thes.
    Dhe e Fundit Fare nuk me pelqejn qe disa Antare ktu pa ditur fare ku bje Himara edhe Pa Qene e Jetuar Kushtet e Tyre te Japin Mendime Atdhetareske.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Kur te eshte bere pastrimi i trurit o i gjore ? Jo, ske faj ti jo. Faj kan ata qe po te perkedhelin ne kete forum dhe po te japin krahin te shprehesh pislleqe te tilla. Ti ke meritu largim nga forumi qysh ne temen tjeter per epshet tua pedofiliste, por ne vend qe te largojne te kan perkedhele dhe tash shqelmon edhe per qeshtje kombetare si kali para ngordhjes.
    Fajet i keni edhe ju qe e ushqeni kete forum me postime. Cka duhet te bej me teper ky administrator qe ju te bindeni se ky eshte nje forum i financuar nga greket. Po te ishte forum shqiptar, ashtu sic e ka edhe emrin, kelyshet e grekeve qe ju provokojne cdo dite e me shume do te ishin kap me shqelma shume kohe me pare na ky forum.

E ju mos ndaloni, vazhdoni te postoni dhe zgjatjani jeten ketij forumi.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    ku e sheh spastrimin etnik te fjalet e mia mor arqile,te zgjerohen kufijte nuk do te thote qe te shperngulen banoret,nuk eshte ne traditen e shqiptareve spastrimi etnik,vete minoritetet jane fakti por per ty eshte e veshtire me duket t'a kuptosh.
    sigurisht qe do te thote te shperngulesh banoret, e te behet lufte, sepse duhet te jesh idiot te pranosh faktin se ata do te jene nen komanden tende.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 5 prej 26 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •