Keta te vetquajtur greker, nuk e kan vendin as ne Shqiperi e as ne Greqi, por ne Azi.
Keta te vetquajtur greker, nuk e kan vendin as ne Shqiperi e as ne Greqi, por ne Azi.
Carpe diem!!
Une cuditem me njerzit se si komentojn dhe urrejn Himariotet ?
Ore gjate viteve te monizmit e dinte njeri ku binte Himara ?
Ata Mbeshtetjen aty e kan gjetur dhe ashtu do te vazhdojn mua personalisht nuk me ben pershtypje se pse ata flasin dhe mbrojn interesat Greke Fundja ata i kane mbajtur me pensione edhe me frymen e Grekezimit.
Ata nuk e pranojn qe Himara eshte Toke Greke por Tregojn se ata vete jane pakice e minoritetit Greke dhe ktu nuk ka asgje per te qene Racist.
Apo pse jane nje Minoritet ne Duhet ti Shtypim.
Te gjithe jemi patriot por te drejtat e njeriut nuk duhet ti shkelesh.
U Hap Ky forum e o burra shkruani kush me shume e kush me pak se sa Patriot jeni e se cfare duhet ti bejm Himarioteve!!!!
O njerez lereni Historine e Grekun e Turkun e Camerine ne pune te Vete E shikoni punen tuaj e mos shikoni punen e tjetrit
Kufijt jane ato qe jane edhe kshu do te mbesin.
Sa cu bo Kosova Shqiperi aq do behet edhe Cameri.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Kemi spiunet e serbit dhe te gfrekut qe drejtojne ceverine dhe nuk nderhyn policia , sepse ai qiraxhiu eshte dash te therrese policine per shqetesim ne banesen e tij nga ana e pronarit greki ! Dhe policia ta procedonte pronarin greki per dhunim banese ose per sjellje vagabondazhi ! Qiraxhiu sa kohe eshte me qira eshte zot ne shtepine e marre me qira lidhur me posedimin dhe gezimin e saj !
Po ja per kete themi neve se duhet shtet shqiptar ! Jo vetem per greket , por per kedo qe shqeteson apo shkel te drejtat kushtetuese apo kontraktuale te kujtdo !
po policia jone eshte nen urdhrat e Qoftelargut grek dhe serb !
Tipiko, ke ngaterru gjanat pak..........nuk eshte kjo "pune e tjetrit", kur "tjetri" me tregon mua ne shpine time, se si te jetoj.........pra eshte pune e imja. Pra, une po merrem me punen dhe te drejten time.
Carpe diem!!
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Orhideja Une nuk Jam Pro himariotve une jam Kunder qe nje Debat te behet Konstruktiv sepse Ktu sa hidhet nje Teme Atdhetarizmi te Gjithe na Dalin si Gjela
Ku ishin kta Gjelat Kur Nje Shqiptar Vrau nje Himariot Dhe jo Grek Vetem pse Foli Greqisht?
Po te Them qe une Shkoj Shpesh dhe Pushoj Atje dhe ata me njeri Tjetrin Flasin Greqisht Sigurisht mua me Ben Pershtypje dhe Sme vjen Mire sepse Ndihem sikur po me Pergojojn Por Kjo Nuk do te thote qe une ti Nenvlersoj ata si Njerez.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Krijoni Kontakt