Close
Faqja 2 prej 26 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 254
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Kjo nuk dihet, perderisa cameria quhet toke shqiptare nga turqit, sepse banojne shqiptare came bashke me greke...kjo mund te quhet toke greke derisa banojne greke ne te...
    cpune ka cameria ketu?????????????????????????????????,do na thuash dhe te tjera batuta??

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ku jane trimat e kreshnikut????

tani do shohim gallate
    Nuk duhet marre "trimat e Kreshniku" me kete pune, por qeveria.
    Shume p'i krehim kete race te poshter..........grekut i erdh momenti t'me tregoj mua ne vendim tim se cilin flamur te ngre ....... hapu toke e na perbij!!!!
    Carpe diem!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Kjo nuk dihet, perderisa cameria quhet toke shqiptare nga turqit, sepse banojne shqiptare came bashke me greke...kjo mund te quhet toke greke derisa banojne greke ne te...
    dmth ti ve ne dyshim kufijte e Shqiperise????????????ke pak turp?

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Çameria eshte dhe ka qene gjithmone toke shqiptare ...........njelloj sikurse Himara.
    Carpe diem!!

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Kur te eshte bere pastrimi i trurit o i gjore ? Jo, ske faj ti jo. Faj kan ata qe po te perkedhelin ne kete forum dhe po te japin krahin te shprehesh pislleqe te tilla. Ti ke meritu largim nga forumi qysh ne temen tjeter per epshet tua pedofiliste, por ne vend qe te largojne te kan perkedhele dhe tash shqelmon edhe per qeshtje kombetare si kali para ngordhjes.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    dmth ti ve ne dyshim kufijte e Shqiperise????????????ke pak turp?
    kufijte i kane vene ne diskutim camet, ak, prej kohesh.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Κύριο θέμα με δραματικούς τόνους αποτελεί στα ξένα μέσα ενημέρωσης το ολονύκτιο θρίλερ της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και η εμπλοκή που σημειώθηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρξει τελικά συμφωνία βρίσκονται στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης.
    Duro dhe pak akoma se keshtu si po vene punet do te na luteni ju ta marim camerine.............
    Bota eshte portokalle ....thone greket.Dhe qe ta thone kete e dine mire se se nje dite do te shkohet aty ku je nisur.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Po beke gallate zotrote.Po ti plaste Turkut per Camerine do i bente grekut ate qe i ka bere gjithmone(do e perdhunonte).
    Ndryshuar për herë të fundit nga shitesi : 21-11-2012 më 06:45
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Janë shumë të rrallë grekët (e grqisë) që urrejnë Shqiptarin kaq sa e urrejnë këta minoritarët, kjo është e vërteta!

Zonat tona në kufi, Gjirokastra etj përmbajnë edhe grekë, okay dihet, dhe është logjike sepse njërzit gjithmonë kanë lëviz, pra të pretendosh se aty duhet të ketë vetëm prezencë të njërës palë është një ide si ato të kalamajve në çerdhe. Jeta është ndryshe! gjërat bardh e zi që, rezistojnë dhe nuk përshtaten vjen dhe i thyen! Por të njëjtën gjë bënë edhe me tipa si Shqiptarët që flenë gjumë dhe nuk kanë besim në vetvete.

Minoritarët grek gjithmonë kanë desh ta shikojnë atë zonë 100% greke, por kjo përveç se e pa drejtë është dhe diçka që flirton me shqetësimet psikike.

Mirë apo keq dikush vendosi që të kemi kufinjë, tani ato janë vendos dhe ç'do mendim për ndryshim vetëm keq ka për të bërë dhe do i japi vazhdim një cikli të pafund me urrejtje dhe dhimbje.

Minoritarët grekë ekzistojnë në Shtetin Shqiptarë dhe sado që kanë sjellje të tillë prapë nuk ju bie njeri në qafë, e kundërta, pra minoritarë Shqiptar në troje greke.. do ishte thjeshtë nja anekdotë!

Greku është nga të rrallat shtete që nuk përmban zyrtarisht as edhe një minoritet, as edhe një, ose i zhduki ato me vrasje, me këmbim, ose i konvertoi me ligj/kontratë në minoritet fetar, konkretisht i quan grekë mysliman!

Kjo është një diferencë e madhe midis nesh edhe grekut, ne të lëmë të jetosh si minoritar, greku të spastron në sekondë! Kjo dëshirë spastrimi duket qartë tek sjellja e minoritarëve që ëndërrojnë dhe luftojnë dita ditës për një jugë të Shqipërisë pa këmbë Shqiptari! Duan nga minoritarë të kthehen në mbizotërues total 100%. Këtë sjellje e ka edhe shumica e grekëve në greqi, kjo gjë ekziston që në lashtësi, konsiderojnë se ata janë populli i veçantë dhe të tjerët janë të një niveli më të ulët. Shpesh referojnë se janë të zgjedhurit e Zotit
    .. etj etj.. vari leshtë, dhe shumë u morëm me disa prej këtyre këlyshëve të jugut të Shqipërisë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga user010 : 21-11-2012 më 06:48

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Toka i takon atij qe banon ne te, keshtu thone edhe konventat evropiane,.., as qe i bie ndermend ndonje cami orthodhoks te deklaroje se kjo eshte toke shqiptare dhe te doje bashkimin me Shqiperine..., pra nuk mund ta konsiderosh toke shqiptare,...per fatin e keq te kqz...,
    po te keni potence, apo perkrahje te fuqishme, sigurisht qe mund te besh gjithcka,..dhe turku eshte mbrapa kjo dihet,...po pas turkut vjen ariu pastaj,..dhe po u plagos ariu mos i dil me perpara,,,,
    kjo eshte llogjika nacionaliste kaq e padeshirueshme per mua dhe prandaj kufijte nuk mund te levizen,...., pasi une jan kunder cdo lloj konflikti dhe te gjitha sa diskuktohen nga extremistet neper forume, nuk jane gje tjeter vecse luftenxitje....., qe nuk kane te bejne aspak me evropen,.... por keta perdorin forumit per te nxitur urrejtjen ndernacionale (aktualisht shqiptaro-greke), per qellimet e tjeterkujt,...dhe aspak ne interes te shqiptareve....
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 2 prej 26 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •