Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 90
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kater vjet burg? po kaq spo i bojn hajnat e vrasesit more se na bonet hor.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nese nje figure historike ka relevance te madhe fetare dhe kombetare, sic eshte rasti me i Nenen Terezes, atehere cfardo fyerje dhe shpifje mund te jete e denueshme. A eshte e denueshme apo jo varet nga rrethanat dhe konteksti i ngjarjes.
    Nxitja dhe provokimi i armiqesise fetare dhe kombetare jane gjithesesi te denueshme sipas ligjit te Kosoves.
    Se a munden dhe a duhet te cilesohen deklaratat publike ne fjale si nxitje dhe provokim sipas ligjit, varet nga konteksti, rrethanat dhe gjakatesit...

Nuk ka rendesi sa qytetare e paraqesin rastin para organeve te drejtesise...

Nene Tereza nuk eshte nje person i zakonshem ne rruge.

Nene Tereza ka nje rendesi te vecante per kombin shqipetar dhe per fene katolike ne Kosove, ne viset shqipetare dhe ne shume pjese te botes...

Dhe, nuk ke nevoje ta futesh Bill Clinton ne loje.
    Pse spo e merr Adem Jasharin si shembull!?
    Kur flitet per figuren historike te profetit Muhamed a.s qe e shane dhe nuk lane gje pa thene keta Islamofobet e forumit cirreshin dhe thoshin se Muslimanet duhet te pranojne lirine e mendimit. Ne rastin konkret kur nje hoxhe jep mendimin e tij fetar po keta Islamofob cirren dhe thone eshte e denueshme.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Kur flitet per figuren historike te profetit Muhamed a.s qe e shane dhe nuk lane gje pa thene keta Islamofobet e forumit cirreshin dhe thoshin se Muslimanet duhet te pranojne lirine e mendimit. Ne rastin konkret kur nje hoxhe jep mendimin e tij fetar po keta Islamofob cirren dhe thone eshte e denueshme.
    Ti e di ate historin e priftit/hoxhes (merreni si te doni) qe thoshte..
    "Beni ca them une, mos beni ca bej une"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Toffee : 15-11-2012 më 12:14

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    cfare thua ore??????????????????????????,harroje se eshte Nene Tereza,po thojm se behet fjal thjesht per nje te moshuar dhe per me teper per nje njeri i cili nuk ndodhet me ne jete,kshuqe qe ska mundesi te mroje veten,qenka mendim fetar te thuash prostitut etj????cfare mendimi fetar eshte ky?

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Nuk eshte vetem nje hoxhe, por nje hoxhe me ze i kryeqytetit te Kosoves...

Pra, eshte dallim i madh ne mes te deklaratave te mia, tua apo te ndonje personi apo grupi privat dhe personave kompetent dhe me renome ne krye te hirarkise institucionale...

Gjithashtu, ka rendesi edhe per faktin se shqipetaret nuk jane vetem katolik, vetem ortodoks apo vetem musliman, si shumica e popujve ne Ballkan dhe Europe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Kush e shan Muhamedin, ne vetem citojme chka shkruen ne kuran, e aty e din chka shkruen, s'asht nevoja me ta perserit, e pse njerzit i thone te zezes e bardhe, asht tjetergja.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    cfare thua ore??????????????????????????,harroje se eshte Nene Tereza,po thojm se behet fjal thjesht per nje te moshuar dhe per me teper per nje njeri i cili nuk ndodhet me ne jete,kshuqe qe ska mundesi te mroje veten,qenka mendim fetar te thuash prostitut etj????cfare mendimi fetar eshte ky?
    Ta ka dhene pergjigjen Tori me siper. Ketu flitet per hamendesime. Por e verteta eshte qe Shefqeti ka thene vetem se e ka vendin ne ferr , keto mbrapashtesat me prostituta i vene po ato maskarenj qe nuk lane gje pa share per profetin Muhamed a.s

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Nuk eshte vetem nje hoxhe, por nje hoxhe me ze i kryeqytetit te Kosoves...

Pra, eshte dallim i madh ne mes te deklaratave te mia, tua apo te ndonje personi apo grupi privat dhe personave kompetent dhe me renome ne krye te hirarkise institucionale...

Gjithashtu, ka rendesi edhe per faktin se shqipetaret nuk jane vetem katolik, vetem ortodoks apo vetem musliman, si shumica e popujve ne Ballkan dhe Europe.
    Hoxha me ne ze ne Kosove? Ate e bete me ze ju te Krishteret . Ai ishte i panjohur derisa e promovuat ju neper youtube.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Ta ka dhene pergjigjen Tori me siper. Ketu flitet per hamendesime. Por e verteta eshte qe Shefqeti ka thene vetem se e ka vendin ne ferr , keto mbrapashtesat me prostituta i vene po ato maskarenj qe nuk lane gje pa share per profetin Muhamed a.s
    Per ta merituar vendin ne ferr duhet te kete arsye...
    Cilat jane arsyet qe ka permendur Krasniqi?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Per ta merituar vendin ne ferr duhet te kete arsye...
    Cilat jane arsyet qe ka permendur Krasniqi?
    Sikur te te pyes une ty p.sh ose Gjyken , ku e ka vendin profeti Muhamed a.s ?
    Ne ferr apo parajse? Kij parasysh qe hoxhes i eshte bere kjo pyetje provokative.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •