Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 90
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    budallaleqe po flet ti,se ska asnje lidhje shkenca me ate qe thash un,por kuptimin e vellazerimit te te gjithe shqiptareve,e jo si ca tipa si ti qe me pare vene fene pastaj kombin.
    Ska lidhje shkenca? cme bere per te qeshur. Po feja ka lidhje ? Hajde tru hajde!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk i jep llogari kujt njeri se c'thoNe te Krishteret neper Kisha , apo Muslimanet neper Xhamia. Njerezit praktikojne besimet e tyre dhe sja ndjen njeriu se si i marrin besimet e kunderta. Nese nje besimtar Musliman pyet se ku e ka vendin nje i Krishtere sigurisht qe ne ferr do thote , pse c'pret ti te thote ne parajse? Nuk eshte pyetur Sali Berisha or burr i dheut eshte pyetur nje HOXHE.
    Sa per rendesine e hoxhes dhe interesin per temen nuk do te kisha shkruar me shume se nje postim.

Ishin arsyetimet tua, sipas mendimit tim, te pamjaftueshme, te njeanshme, tendencioze dhe, per realitetin shqipetar ne pergjithesi, te demshme dhe te papranueshme, te cilat me detyruan te shkuaj me teper...

Perndryshe, per mua cdo neri eshte i barabarte, pavaresisht fese, ngjyres, perkatesise kombetare...
    Nuk e percakton as feja, as ngjyra, as perkatesia kombetare... a je nejri i mire apo i keq per tjeret.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Ska lidhje shkenca? cme bere per te qeshur. Po feja ka lidhje ? Hajde tru hajde!
    kaq kupton,kaq shkruan.nuk eshte faji im.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Sa per rendesine e hoxhes dhe interesin per temen nuk do te kisha shkruar me shume se nje postim.

Ishin arsyetimet tua, sipas mendimit tim, te pamjaftueshme, te njeanshme, tendencioze dhe, per realitetin shqipetar ne pergjithesi, te demshme dhe te papranueshme, te cilat me detyruan te shkuaj me teper...

Perndryshe, per mua cdo neri eshte i barabarte, pavaresisht fese, ngjyres, perkatesise kombetare...
    Nuk e percakton as feja, as ngjyra, as perkatesia kombetare... a je nejri i mire apo i keq per tjeret.
    Shume bukur ke folur tani. Pikerisht kete po them dhe une. Ketu nuk po flasim se sa i mire je ti apo une. Ketu po flasim per nje ceshtje fetare. Ne besojme qe Nene Tereza ishte nje femer bamirese qe i ka ardhur ne ndihme fukarenjve dhe ishte e jashtezakonshme si individ por vetem kaq. Ne ceshtjet fetare ajo ka nje difinicion tjeter, e kjo eshte ceshtje qe i perket besimit Islam se kuptoj pse ju djeg juve?

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Ne flasim Shqip dhe nuk po merremi vesh. Shefqeti u be i njohur pikerisht ne 2004 kur dha dekleraten e Nene Terezes, ne te kundert do ishte i panjohur sikur imami i Ethem Beut i cili fal namazin dhe shkon ne shtepi e fle gjume. Nese dikush ben buje me dicka sigurisht qe do i qendroje besnik asaj qe i ka thene . Pamvarsisht se Shefqeti e meriton te jete i njohur se ka vene ne pune qindra qen e derra ne youtube duke e share
    Ska lidhje...
    Nuk eshte dicka e re qe ekstremistat dhe "burrat" e kqij behen me lehte dhe me shpejte te famshem.
    Ekstremja dhe e keqja jane gjithmone me terheqese per njeriun, sesa gjerat normale.
    Nje hoxhe qe thote "Allahu Akbar..." dhe "...shkon ne shtepi e fle ne gjume" normalisht qe nuk perflitet si nje hoxhe qe thote "Allahu Akbar dhe te krishteret apo Nene Tereza ne ferr..."

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ska lidhje...
    Nuk eshte dicka e re qe ekstremistat dhe "burrat" e kqij behen me lehte dhe me shpejte te famshem.
    Ekstremja dhe e keqja jane gjithmone me terheqese per njeriun, sesa gjerat normale.
    Nje hoxhe qe thote "Allahu Akbar..." dhe "...shkon ne shtepi e fle ne gjume" normalisht qe nuk perflitet si nje hoxhe qe thote "Allahu Akber dhe te krishteret apo Nene Tereza ne ferr..."
    Nje peme pa fruta askush nuk ja hedh syte

Nuk jetojne te gjithe te fshehur ne skuta. Ta thashe me siper , ju doni dike si Papa qe e dredh , njehere i shan Muslimanet e pastaj ben falje publike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Nje peme pa fruta askush nuk ja hedh syte

Nuk jetojne te gjithe te fshehur ne skuta. Ta thashe me siper , ju doni dike si Papa qe e dredh , njehere i shan Muslimanet e pastaj ben falje publike
    a po na e bjen ate deklarate te Papes ku ka sha ?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    a po na e bjen ate deklarate te Papes ku ka sha ?
    Ta solla linkun me siper. Nuk kam kohe me perkthyer histeritetin e Papes tuaj sa here i ndryshon humori.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Ta solla linkun me siper. Nuk kam kohe me perkthyer histeritetin e Papes tuaj sa here i ndryshon humori.
    Nuk kam pa kurrfare linkut, por gjithsesi nuk jam i interesuem per rrenat tueja, e pach me jete shefqen

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Nuk kam pa kurrfare linkut, por gjithsesi nuk jam i interesuem per rrenat tueja, e pach me jete shefqen
    Ti qenke cop cop gjithandej. Qenke dhe qorre pale

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •