Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 104
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    100% veprim tej mase i ekzagjeruar. jam dakord.
    thjeshte edhe falja ne avjon me duket dicka e cuditshme? s'e kam pare apo degjuar ndonjehere. ne aeroport po. shpesh.

p.s. a gabohem ne lidhje me ate qe shkruajta per detyrimet e nje udhetari? pra mund mos te falet gjate udhetimit, sepse ate vakt e fal me vone.
    the admiral, une jam falė ndoshta me dhjetra here ne avion, ashtu gjithe here thujse qellon ta kem fluturim ne kohe te namazit, ama zakonisht falem ul dhe pa zė natyrisht.
    Pra per udhetaret ka lehtesim, psh mund te falesh ul, e fal namazin e shkurtum (jo 4 rekate por 2) edhe mund ti falesh bashke 2 namaze, psh dreken edhe ikindin pernjehere. ;d
    Paqė

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    the admiral, une jam falė ndoshta me dhjetra here ne avion, ashtu gjithe here thujse qellon ta kem fluturim ne kohe te namazit, ama zakonisht falem ul dhe pa zė natyrisht.
    Pra per udhetaret ka lehtesim, psh mund te falesh ul, e fal namazin e shkurtum (jo 4 rekate por 2) edhe mund ti falesh bashke 2 namaze, psh dreken edhe ikindin pernjehere. ;d
    faleminderit, por me sqaroi edhe hapesi i temes me lart... ishte falja "tradicionale" ne avjon qe me cuditi... nuk e kam pare apo degjuar ndonjehere.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Perse ne shqiptaret duhet tu dalim ne mbrojtje myslimanve,kete asnjeher nuk e kam kuptu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Perse ne shqiptaret duhet tu dalim ne mbrojtje myslimanve,kete asnjeher nuk e kam kuptu
    Vnoje nje kryq o drenicak , ste ndal njeri ty se kurr nuk u ndale .
    Thjesht vnoje nje kryq , ose dy po dashe , nje ne ball e nje ne qafe

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    eh kshtu eshte kur je pa logjike, nuk kupton as hic bile
    Paqė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Vnoje nje kryq o drenicak , ste ndal njeri ty se kurr nuk u ndale .
    Thjesht vnoje nje kryq , ose dy po dashe , nje ne ball e nje ne qafe
    Une them te ve 3 kryqe. 2 ja paske gjet ti kurse te treten tja gjej venin vete

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Muslimani po falej , ulje emergjente e avionit nga frika e terrorizmit!

Njė avion i “United Airlines”, nė fluturim nga Denveri nė Uashington bėri ulje emergjence nė orėt e para tė sė premtes, pasi njė prej udhėtarėve u ul dhe nisi tė falej nė korridorin e ngushtė midis ulėseve tė avionit.

Sipas raportimeve, mashkulli i paidentifikuar, nisi tė falej me zė tė lartė nė arabisht dhe ngjalli panik nė bordin e avionit, duke bėrė qė tė dyshohej si njė terrorist i mundshėm.

Fluturimi “UA 662” ishte nė fazėn e uljes nė kryeqytetin amerikan, por si rrjedhojė e kėsaj tė papriture, ndėrroi kurs dhe realizoi njė ulje tė shpejtė nė aeroportin mė tė afėrt, nė Virxhinia, transmeton TCH.

Pasi kapiteni i avionit deklaroi gjendjen e emergjencės, njė eskortė policore u paraqit pranė “Boeing 757” dhe eskortoi besimtarin musliman jashtė kabinės pėr ta marrė nė pyetje.

Nga tė dhėnat, i dyshuari nuk kishte asnjė lidhje me terrorizmin dhe vetėm po realizonte njė prej pesė faljeve ditore tė udhėzuara nga Kurani.

Nė vitin 2008, njė hebre ortodoks, i veshur nė mėnyrėn e tij tradicionale dhe me mjekėr, shkaktoi njė tjetėr ulje emergjence tė njė linje tė “United Airlines” dhe u nxor forcėrisht, pasi nisi tė falej dhe refuzoi tė ulej pavarėsisht se diēka e tillė iu kėrkua pėr vetė sigurinė e tij.

TOP CHANNEL
    - po a ishte pa tjeter qe te falet ne avion ???
    edhe nese falet nje musliman duhet me dit ka mu drejtu apo me u orientu se nese ben namaz duhesh te kthehesh ka kibla , ku e dinte ai ka i bje kibla saktesisht .
    Vv - Palaēo+LISBA :D

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Boy_XL Lexo Postimin
    - po a ishte pa tjeter qe te falet ne avion ???
    edhe nese falet nje musliman duhet me dit ka mu drejtu apo me u orientu se nese ben namaz duhesh te kthehesh ka kibla , ku e dinte ai ka i bje kibla saktesisht .
    Lexoi te gjitha postimet e mesiperme se do e kuptosh.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Lexova ca komente qesharake dhe them me vete si ka mundesi qe ka njerez te cilet shkruajn pa llogjik, thjesht shkruaj dicka pa lidhje me temen shume fyese per fene dhe nje hahahha ose nje LoL ne fund dhe ja u kry,ju shtua dhe nje postim pa vlere dhe ofendus ktij forumi virtuoz.
    O njerez e kuptoni se feja nuk I detyrohet as kujt thjesht respektohet dhe pse nuk eshte feja jote eshte e dikujt tjeter qe ti nqs se e vlerson duhet ta respektosh per cka beson.
    A eshte arma dhe siguracioni me i forte i nje njeriu Besimi ?
    A eshte shtylla e cila e mbush ate me drejtesi dhe dhembshuri per qenien tjeter njerzore?
    Athere kush jeni ju qe ta perēmoni ta pordhosni e ofendoni?
    Uroj qe tema te tilla te sherbejn per njohuri ndaj besimtarve e jo shkak per ofendime e budalliqe me bisht.

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    E njejta teme nga te njejtit njerez..,ky i cmenduri te shkoje ne arabi te falet...kta mire qe i lene te falen rehat gje qe nuk e bejne per fete e tjera ne vendet e tyre..po keta jane bere te gjithe si te marum ...kane fillu falen ne parqe ,lulishte, aeroplane.dyqane,burgje, ne hale.....cccccc vetem ti shohin te tjeret ..u duket vetja speciale jo per gje.....ec mo se spo flas me ..se nuk ja vlen as me e lodhe e as me e prishe gojen me kete kategori njerezish..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •