Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 104
    Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ai mund te falej edhe ulur , por keto jane ceshtje konceptesh dhe besimi. Problemi qe trajtohet ketu nuk mendoj se eshte falja e tij pasi ai shume mire mund te ndalohej per faljen por jo te ulej avioni. Me duket shume e egzagjeruar.
    Me thuaj, si falen muslimanet ... me ze te larte?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Atehere thuaj qe se ke problemin prej faljes se Muslimanit. Thuaj qe ke frike dhe nga hija jote.

I fik dritat kur fle gjume apo i mban hapur?
    ej, po e sheh me ke po diskuton o burre i dheut? ky/kjo nuk i ka as konceptet baze te te drejtave themelore te njeriut. nuk i koncepton dot.

te besh kryq apo te ulesh turinjte poshte eshte e ndaluar - thote, - sepse me prish qetesine
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Eshte nje skene te filmi The Dictator me Boratin ( kshu I referohem Sacha-s no matter ca filmi Ben lol) qe Jane ne helicopter dhe fillon flet arabisht me nje tjeter dhe perballe kishin nje cift American - so freaking funny! .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Me thua, si falen muslimanet ... me ze apo pa ze?
    Ne sabah , aksham dhe ne darke falen me ze, ne dreke dhe pasdite pa ze. Gjithsesi ndaj i thash dhe mia@-s se gjesti i tij nuk justifikohej pasi kur falesh vetem falesh pa ze. Por absolutisht nuk duhet qe gjesti i tij te detyronte pilotin te ulte avionin.
    Me duket c'menduri!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Eshte nje skene te filmi The Dictator me Boratin ( kshu I referohem Sacha-s no matter ca filmi Ben lol) qe Jane ne helicopter dhe fillon flet arabisht me nje tjeter dhe perballe kishin nje cift American - so freaking funny! .
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...9&postcount=13
    kjo ketu.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ej, po e sheh me ke po diskuton o burre i dheut? ky/kjo nuk i ka as konceptet baze te te drejtave themelore te njeriut. nuk i koncepton dot.

te besh kryq apo te ulesh turinjte poshte eshte e ndaluar - thote, - sepse me prish qetesine
    sigurisht ma prish qetesine se do shkoj ne banjo une ,spres dot sa te mbroj rrobi huaj faljen dhe te ti them spostohu lol.Biles dhe ti ketu ne forum po ma prish qetesine me budalleqet qe flet qe falja qenka e drejte te behet vend e pa vend ...

plas tani ,po ti mjekrosh je re ,se une nga mjekrroshat dhe burgaxhinjt nderroj rruge ...larg

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    sigurisht ma prish qetesine se do shkoj ne banjo une ,spres dot sa te mbroj rrobi huaj faljen dhe te ti them spostohu lol.Biles dhe ti ketu ne forum po ma prish qetesine me budalleqet qe flet qe falja qenka e drejte te behet vend e pa vend ...

plas tani ,po ti mjekrosh je re ,se une nga mjekrroshat dhe burgaxhinjt nderroj rruge ...larg
    Rrubinete cesmeje ke me vete ?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    sigurisht ma prish qetesine se do shkoj ne banjo une ,spres dot sa te mbroj rrobi huaj faljen dhe te ti them spostohu lol.Biles dhe ti ketu ne forum po maprish qetesine me budalleqet qe flet qe falja qenka e drejte te behet vend e pa vend ...

plas tani ,po ti mjekrosh je re ,se une nga mjekrroshat dhe burgaxhinjt ndroj rruge ...larg
    ik meso, lexo, informohu, sepse po shkruan marrezira.
    te citova kushtetuten e shqiperise, te citoj edhe te tjerat, por eshte e kote se nuk merr vesh.

p.s. ti nuk me njeh mua. nuk e di a jam mjekrrosh apo jo. sdq e ke nje foto tek profili im. te dukem mjekrrosh?
    p.p.s. me trego pra nje ligj qe ndalon faljen ne vende publike!!! te duket vehtja i/e zgjuar?
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Rrubinete cesmeje ke me vete ?
    po pse ju myslimant keni rubinet cesme ???Se dija qenkeni goxha te perparuar :

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    alnosa ka te drejt personi edhe ta bej kryqin,edhe te lutet ama ulur pa e pengu askend,por gjesti i tij i lutjes ashtu ulur edhe me ze,normal qe bezdis tjeret.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •