Eshte nje skene te filmi The Dictator me Boratin ( kshu I referohem Sacha-s no matter ca filmi Ben lol) qe Jane ne helicopter dhe fillon flet arabisht me nje tjeter dhe perballe kishin nje cift American - so freaking funny!.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ne sabah , aksham dhe ne darke falen me ze, ne dreke dhe pasdite pa ze. Gjithsesi ndaj i thash dhe mia@-s se gjesti i tij nuk justifikohej pasi kur falesh vetem falesh pa ze. Por absolutisht nuk duhet qe gjesti i tij te detyronte pilotin te ulte avionin.
Me duket c'menduri!
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Vasudhaiva Kutumbakam
sigurisht ma prish qetesine se do shkoj ne banjo une ,spres dot sa te mbroj rrobi huaj faljen dhe te ti them spostohu lol.Biles dhe ti ketu ne forum po ma prish qetesine me budalleqet qe flet qe falja qenka e drejte te behet vend e pa vend ...
plas tani ,po ti mjekrosh je re ,se une nga mjekrroshat dhe burgaxhinjt nderroj rruge ...larg
ik meso, lexo, informohu, sepse po shkruan marrezira.
te citova kushtetuten e shqiperise, te citoj edhe te tjerat, por eshte e kote se nuk merr vesh.
p.s. ti nuk me njeh mua. nuk e di a jam mjekrrosh apo jo. sdq e ke nje foto tek profili im. te dukem mjekrrosh?
p.p.s. me trego pra nje ligj qe ndalon faljen ne vende publike!!! te duket vehtja i/e zgjuar?
Vasudhaiva Kutumbakam
alnosa ka te drejt personi edhe ta bej kryqin,edhe te lutet ama ulur pa e pengu askend,por gjesti i tij i lutjes ashtu ulur edhe me ze,normal qe bezdis tjeret.![]()
Krijoni Kontakt