Close
Faqja 92 prej 196 FillimFillim ... 42829091929394102142192 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 911 deri 920 prej 1960
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Cuni im kish shume qef me ardh me ne per te votuar. Ok I thashe do vish ta shohesh si votohet. E meqe si 6 vjecare e ne shkolle kur bejne betimin e di dhe u thone kush eshte presidenti I USA . Edhe femija ndikohet ci thone ne shkolle lol, edhe tha do votoj Obamen. Shkuam atje dhe ato burrat atje e pyeten- are u here to vote ' young man'? ( ky kerkonte emrin e tij) . Yes u tha!! A je rregjistruar ?? Yesssss!! Vazhdonte ky gjithe seriozitet e pa ju dredh qerpiku nga rrena!!!
    ahahah Henry votoj ne shkolle edhe me tha mua mami votova elfantin jo donkey. Elefanti eshte big and strong lol. Tek shkolla e henrit e kishin bere si loje me femijet por vetem me 2 simbolet pa emer kandidati.
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    .... Edhe u fut te ' votoje' me daddyn- kur doli e pyeta - per ke votove?!! . ( eshte sekret tha). E provokova; do te jap $ 100 bucks if you tell me?!!! Qeshi u shkri ( loves money) .... Aaaaa No eshte sekret! Sme tregoi qe sme tregoi
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    .... Edhe u fut te ' votoje' me daddyn- kur doli e pyeta - per ke votove?!! . ( eshte sekret tha). E provokova; do te jap $ 100 bucks if you tell me?!!! Qeshi u shkri ( loves money) .... Aaaaa No eshte sekret! Sme tregoi qe sme tregoi
    Pyete sot se ndoshta ka ikur efekti sekretit edhe ndryshon mendim per $100 :P sigurisht leket i kane fiksim lol kur i them une Henry ti gjithmon vetem kerkon a punon ti? jam shume i vogel te punoj me thote mua edhe zgjat doren money please ahhah.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

oh, oh, oh do ta ha kete vajzen time, ta mbaj aty ne bark dhe te mos iki gjekundi kaq e mire po behet dita dites, na terbon, artiste fare si nje baterie elektrike qe nuk shkarkohet
    oh, oh
    mezi se pres te vete ne shtepi , si hidhet perpjete nga gezimi kur me shikon, uleret nga kenaqesia
    do ta ha
    prapesira ben sa te duash
    duhet me pas kujdes kur veme lavatricen se ka tendince te fshehe ciokollata brenda
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 08-11-2012 mė 13:10
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    O gra po te gjitha ne amerik jetoni ?a Keni marre mundimin te takoheni noihere?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 08-11-2012 mė 14:10
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    O Prude ne USA po eshte e madhe . Ne shtete te ndryshme.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    vajza ime cdo gje e thot "4 dollars"...shikon disa cente dhe me thot "ohh 4 dollars mami...jan 4 dollars te miat"...njeher tha per nje quarter qe ishte 20 dollar... hedh cdo numer qe preferon
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    O gra po te gjitha ne amerik jetoni ?a Keni marre mundimin te takoheni noihere?
    une u kam thene po keto nuk duan
    Po ti do?

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    une u kam thene po keto nuk duan
    Po ti do?
    ahahah vetem per grua nuk te dija lol sepse prudence tha and i quote" o gra"
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    vajza ime cdo gje e thot "4 dollars"...shikon disa cente dhe me thot "ohh 4 dollars mami...jan 4 dollars te miat"...njeher tha per nje quarter qe ishte 20 dollar... hedh cdo numer qe preferon
    rexh, ne fillim edhe Henry vetem monedhat e hekurta pranonte, por tani ia ben jo jo dua paper eshte bigger ahahah. Jepi edhe pak kohe edhe do e marre $20 pa problem!
    I LOVE GOD

j&g

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •