Close
Faqja 142 prej 196 FillimFillim ... 4292132140141142143144152192 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,411 deri 1,420 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

Epo s'paska pat faj cuni.
    Per quality se vras mendjen shume pink se vetem per trick or treat naten e duan. Kush do j'ua shikoje qualitetin, aman! Aq me shume qe per nje ore eshte. S'ja vlen te harxhosh leke te teperta per nje kostum halloween. Ne shkolle u kerkojne te bejne dicka vet. Nuk do veshin kostume te blera. Me keq xhanem se pervec kostumeve do u blej dhe materiale per te krijuar dicka. I hate Halloween . Gjithmone stresohem. Akoma s'ua kam blere kostumet. Keta e ndyshojne mendjen perdite. ufff!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Cunat sec i kerkonin nj-tj dhe camaroku i thot te vllait"do te t'jap kte nese me jep ate" e kshu budalliqesh.....kur ky tjetri vjen vrap tek une duke u ankuar me sh seriozitet: - "o ma o ma, e do me interezi' ky". (per interesin e kish fjalen) e ka degjuar si fjale kur i themi(une e im shoq), mos te na doje me interes.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Prudence pėr postimin:

skender76 (20-10-2013)

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Prude, t'paska hy korrupsioni n'shpi...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    mbaj mend i bleva vajzes tek party city nje kostum "buburrec" dhe ju prish sa e veshi, me erdhi i nat se pagova 40-45 dollar...un ja bleva online te dyjave dhe materiali eshte i forte, dhe pothuajse njesoj price apo me pak se party city
    Me ka ndodh dhe mua me nje kostum te cupes. Bleu batgirl costum dhe ishte fustan i shkurter dyngjyresh; e zeze me roze dhe poshte ishte me vija dy ngjyreshe. Luajti me te veshur gjate fundjaves. U hap te vijat dhe jo ne nje vend po ne te gjitha. U be rripa-rripa. Bohh ishte e djele pasdite dhe as nuk kishe kohe te bleje tjeter. Desha s 'desha ju futa dhe e qepa fije per fije. U rregullua disi, por une e di c'hoqa. U stresova me shume. Kurse cunit si jane prish asnjehere. Aty ja kam te gjitha kostumet. Nuk e di pse i ruaj xhanem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 20-10-2013 mė 18:47
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

yeah vajzes i kan ndodhur me dy kostume, sa i vishte prisheshin, griseshin menjehere

kur i them vajzes "hajde se do te japi mami dush"...dhe merrem me dicka neper shpi, dhe kjo me pyet ore minute "mami do bejm dush, mami do bejm dush"..."po mami, ja prit" i them...dhe kjo me vin afer ngre krahun dhe me thot ""smeeuuet" (smell it)...:ahh mami si trendafil vin ere" i them..."nooo is baddd" me thot duke qare lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Dje isha ftu diku (party), u vesha, pispillosa, e thashe po bej ndonje foto. Ngaqe vete nuk para e leshoj kameran dhe gjithmone e harroj veten. Ose tamam tamam, troc skam besim te njerezit kur me nxjerrin. Sepse deri me sot, asnje sme ka nxjerre ashtu sic dua une, jane shume plain. Kujtdo qe ja kam dhene (amatore e, njerez qe njoh, te afert) nuk me nxjerrin sic dua (ose atehere kur me pelqen disi, do jete blurry me siguri lol). Pasi me humbi durimi ca dje, sepse asnjeri spo me nxirrte ashtu sic e shoh une veten, syri me shkoi te cuni- po sikur?! Hm, jo thashe, I cant trust him with my dsrl camera. E hoqa te mendim qe me goditi menjehere. nah nuk di ai ta shkrepi gjithe ate kamera. Po pastaj e thirra- Aidan come here baby! Me vrap ai. Si thua, e nxjerr dot mamin ne foto? Yeeees, gati ai. I shndriten syte nga qefi dhe gezimi yay do shkrep kameran tamam si Peter Parker te Spidermani per ate gazeten. Ok i thashe, fillimisht le te sigurojme rripin pas qafe, se mos e leshon, dhe e hedh. Pasi u siguruam qe kamera eshte safe ne qafe, i shpjegova shkurt, vere syrin aty te fokusi, shif ta gjesh mamin aty brenda, sa te shohesh dhe ca keshilla te shpejta, fap e shkrepi ai njehere. Mendova as do jem ne foto fare, nuk kisha shpresa hic. Kur cte shoh?! Jo qe ne foto me kish nxjerr po ne fokus dhe aq sharp dhe nga kendi i duhur. Aq desha une, jepi Aidan- and action. shkrep, shkrep. Kam bere nja 20 poza. Nja 5 i postova ne fb . Hallejuah. Me duket se e gjeta my personal photographer now!!! Sot sa erdha nga puna, kur do shkrepim te tjera me pyeti. Its fun and I liked it a lot- tha.Mire i them, dhe menjehere mu kujtua filmi Tinguj Lufte, me Bardhin qe thyu violinen. ASNJEHERE, Kurre, Never mos e prek kameran e mamit pa leje i them.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 21-10-2013 mė 21:14
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

hahah lol pink, vajza ime fotot qe merr jan 100 ne te njejtin pozicion dhe te shtepis, gjysem kembe, gjysem fytyre...gallat eshte kur shikoj 100 foto te kamera, pothuajse 99% e njejta poze...rri dy ore duke i fshir lol

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

. E kam parasysh dhe gocen tende. Lol. Ky ka nje DS ne 3D. Ndonjehere e merr ne shkolle. Ne before care program se e le ca heret, sa shkon ora 8:30. E nje dite po shifja kot ca kishte aty. E ca nuk kishte, dhe ke nuk kishte aty. Qe te teachers e deri te ca kusherinj, friends qe kam nja 6 muaj a me shume pa I pare. Te gjithe pa mendje dhe ne 3D. . Kurse nje dite gjoja kish bere nje news report. Kish filmu veten ne iPad. Po e kish vene ne toke poshte, e vec duart qe levizte e tregonte lajmet I dukeshin nga lart. Lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 21-10-2013 mė 22:37

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

hahHA LOL not a bad idea, do ja bej vajzes te bej te njejten gje me vone, te shikoj cfare do incizoj when no one is around

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Kujdes mos t'ju xhiroj juve . anyway une fotot qe me beri ai I kam vene si profile pic se! Success !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •