Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 187
    JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Gon,

Kerko nje 2 ore pauze se te ka trullave ana.

....po ndegjoje Kuranin (audio) se te sherben te kthehesh ne teme
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Phaaa, po si te merrem vesh me ju more aman, po a shikon me larg se hunda ti moj vajze apo nuk shikon?! Lexo pak me shume shkrime te mija qe kam postuar ne kete faqe dhe do e kuptosh qendrimin tim. Une e kam thene, jam rritur ne tradita dhe zakone shqipetare, ne baze te tyre kam vepruar dhe vazhdoj te veproj. Nukam nevoj te martohem me vajze halle apo vajze axhe, sepse ka vajza te tjera sa te duash, por ajo qe e kam thene eshte e sakte dhe e lejuar, si shkenctarisht poashtu edhe fetarisht, dmth. ne qofte se te vije puna pick deri ketu, ti e ke te lejuar edhe fetarisht edhe shkenctarisht. Nane nane.. kujt jam duke i folur une!! Po a e di ti qe incesti cdo here ka ndodhur ne mesin e te krishtereve dhe vazhdon te ndodhe me te madhe edhe ne ditet e sotme oj Vajzushe Gjyka. Kjo nuk do te thote se ti nqs nuk ke ndegjuar per kete ne Kosove, atehere ai nuk paska ndodhur edhe ne vendet e tjera te krishtere, por ne fakt ne se e llogarisim incest kete qe po e diskutojme, atehere pikerisht tek ju ndodh incesti oj Gjyka, sa per qind jeni te krishtere ne Kosove? Dhe si ia beni me martesa ju? Mos valle i permbaheni zakoneve shqipetare qe te shikoni deri ne shtate shoka (breza)?! Jo e nderuar jo, sepse jeni nje pakic, aq sa nuk mund te mberrini as deri ne brezin e shtate per te rrespektuar keto rregulla dhe tradita shqipetare. Ndersa ne myslimanet kemi hapesire dhe mundesi per te rrespektuar keto rregulla dhe i rrespektojne, paqka ju plasni nga zilia dhe 'te keqen' brenda jush mundoheni t'ua mveshni te tjereve!
    Inceste ka chdokund, kun me pak e kun me shume, por ti Goni nuk je i zoti te vertetosh se ato i imponon apo i lejon feja e krishtere. Por a je i zoti te vertetosh se paskan ndolle ma shume ne krishterim kur ky i fundit i ndalon ato. Kurse ne "librin" tuej, ne menyre te kjarte shkruen : te jan lejuer vajza e halles, vajza e tezes, vajza e dajes, vajza e axhes ti mrtosh. Nuk e kuptoj chka ke te arsyetosh ti ne ket dukje te shemtuer qe kurrkush me mendje te shendoshe nuk e arsyeton, Ti thue une se kam ba, por mbasi qe asht mire, pse nuk e bane ?

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Inceste ka chdokund, kun me pak e kun me shume, por ti Goni nuk je i zoti te vertetosh se ato i imponon apo i lejon feja e krishtere. Por a je i zoti te vertetosh se paskan ndolle ma shume ne krishterim kur ky i fundit i ndalon ato. Kurse ne "librin" tuej, ne menyre te kjarte shkruen : te jan lejuer vajza e halles, vajza e tezes, vajza e dajes, vajza e axhes ti mrtosh. Nuk e kuptoj chka ke te arsyetosh ti ne ket dukje te shemtuer qe kurrkush me mendje te shendoshe nuk e arsyeton, Ti thue une se kam ba, por mbasi qe asht mire, pse nuk e bane ?
    Gjyka, e bejne keta me mjekrra, slojne gjo pa ba keta, deri sa edhe ne xhami i vrasin njerezit, jane pjelle keqe dhe fatkeqsisht kjo dergje na ka ardhe edhe neve ne Kosove, keta as nuk kan fe, as kombe, as fis, as halle, as teze, as vajz te dajes, as asgje, jane mazamakeq por duhet ti paketojme e ti kthejme atje nga na erdhen - ne shkretetiren e kepurdheva, keta gjithcka te zeze e arsyetojne (deri edhe marteseen me vajzen e axhes e kjo me qellim qe ta kenqin djallin qe eshte misherua ne ta.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Gjyka, e bejne keta me mjekrra...
    Keta me mjekrra i ke ne Biblen tate mor injorant qe as fene tuj nuk dini me respektu.

Ja ku e ke.

Levitiku 19: 27
    Mos i qethni rrumbullak anėt e flokėve tuaj e mos e shkurtoni mjekrrėn.

Shif c'shkruan St Clement of alexandria ( c.195,E) 2.271
    Cimet e mjekrres tregojne burreri.

Po ju bashke me papa-te qe keni jeni si gra prandaj dhe i keni legalizu martesat homoseksuale dhe neper kishat tuaja.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Mire, nuk e ke te kushtezuar nga askush qe te humbasesh kohe me keto gjera, je i lire dhe mund te besh cfare te duash. Une kam thene se dallon morali shqipetar nga morali i Kuranit.
    Edhe...cilen duhet ta zgjedhim tani ne (une dhe ti), sipas teje, ate te Kuranit apo te Shqiptarit?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Te kerkoj falje qe te kam munduar deri me tani .... besome ..nuk e dija "gjendjen" tende !
    Ane, une nuk jam me frofesion 'mjek', e as 'biolog' qe t'i di saktesisht keto gjera qe ne po i diskutojme, por llogjika ime ma thote keshtu sic e kam thene me larte, dhe e kam ndegjuar ndoshta nga ndokush. Pa hajt nje here ma trego ti kete punen, si eshte, dallimi ne mes te halles dhe tezes, ne mes te axhes dhe dajes, mi shpjego pak te lutem se ti paske njohuri me shume dhe ma rregullo "gjendjen" pak, sepse njeriu kur e sheh dike ne gjendje jo te mire, ai duhet te tregohet pak human dhe t'i jap ndihme atij qe eshte ne gjendje jo te mire, nuk ben vetem ta paralajmrosh dike sic bere ti me mua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Gon,

Kerko nje 2 ore pauze se te ka trullave ana.

....po ndegjoje Kuranin (audio) se te sherben te kthehesh ne teme
    Jo Gogi, nuk me ka trullav, sepse mbreme shkruaja me nje lap top te vogel nga shtepia dhe kam mundur te bej gabime, por ane vetem pyetje te njepasnjeshme me bente ndersa asgje nuk argumentonte ne lidhje me kete, por bente copy-paste disa shkrime ne gjuhen angleze dhe i hedhte ketu. Une e dhash mendimin tim edhe pse nuk kam studiuar ne kete profesion dhe nuk me ka interesuar te mesoj me hollesisht rreth lidhjeve gjenetike. Por keshtu si jam, edhe llogjiken time e shpreha se ashtu e perceptoj une..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    Me sjell argumente nga Bibla ne lidhje me ndalimin apo lejimin e incestit te lutem!!
    Dhe mos thuaj 'kjarte', por thuaj 'qarte'. Kurani ta lejon, por nuk ta imponon martesen me te, ai i le njerezit te zgjedhin, dhe njerezit me besim Islam jo cdo here martohen me keta anetare, por une e pershkrova shume mire dhe qarte se; kur fara e burrit dhe gjaku i gruas perzien ne krijim, aty formohet nje ADN krejtesisht e re. Por ne se kjo gje ndodhe ne vazhdimesi brenda nje komuniteti sic thoshte edhe ane gjate 200 viteve rresht, atehere do te lindin semundje te ndryshme, ku njera nder to eshte steriliteti, i cili e prek me se shumti ate komunitet. Keto gjera qe perseriten vazhdimisht ndodhin me se shumti tek Mormonet, sket krishter. Gjyka, une as nuk thashe qe eshte mire dhe as keq, por thashe vetem lejohet, por une nuk do ta beja, sepse jam rritur brenda nje rrethi, nje kulture dhe tradite shqiptare dhe vajza e halles, e tezes, e dajes, e axhes per mua jane si motra dhe une per to jam si vella.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Keta me mjekrra i ke ne Biblen tate mor injorant qe as fene tuj nuk dini me respektu.

Ja ku e ke.

Levitiku 19: 27
    Mos i qethni rrumbullak anėt e flokėve tuaj e mos e shkurtoni mjekrrėn.

Shif c'shkruan St Clement of alexandria ( c.195,E) 2.271
    Cimet e mjekrres tregojne burreri.

Po ju bashke me papa-te qe keni jeni si gra prandaj dhe i keni legalizu martesat homoseksuale dhe neper kishat tuaja.
    Martesat homoseksuale i ka legalizue ky muslimani qe asht momentalisht presidenti i Amerikes, ishalla qysh sot jo ma, se Papa jo. "mire" bane qe na e citove pak Levitikun se kurr se kemi lexue Ata me mjekrra te bibles, erdhi Dikushi qe i permirsoji, dhe ne kemi tash Ate, po juve qe nuk ju bani kush kurrfar permirsimit qysh atij bigamistit dhe incestit te juve ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Gjyka, e bejne keta me mjekrra, slojne gjo pa ba keta, deri sa edhe ne xhami i vrasin njerezit, jane pjelle keqe dhe fatkeqsisht kjo dergje na ka ardhe edhe neve ne Kosove, keta as nuk kan fe, as kombe, as fis, as halle, as teze, as vajz te dajes, as asgje, jane mazamakeq por duhet ti paketojme e ti kthejme atje nga na erdhen - ne shkretetiren e kepurdheva, keta gjithcka te zeze e arsyetojne (deri edhe marteseen me vajzen e axhes e kjo me qellim qe ta kenqin djallin qe eshte misherua ne ta.
    A nuk qe ne gjendje t'i kunderpergjigjesh asaj qe me ke kerkuar me heret? Po ta sjell edhe nje here ketu, jepja nje sy se te bene mire, mos e anashkalo se eshte turp per ty qe me hiqesh si i menqur ne profesionin tend qe ke si 'prift':

http://www.forumishqiptar.com/showth...83#post3527083

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •