Close
Faqja 49 prej 52 FillimFillim ... 394748495051 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 513
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    There have been some negative remarks spoken in this thread. I thought some of Milosevic's disciples had broken into the Forum to share their brand of bigotry and intolerance.

We have an expression, "Action speaks louder than words"

I prefer to think of the Albanians, Catholic and Muslim, as the people who risked their lives to shelter Jews escaping the Nazis trying to place them in death camps. Their actions are more important than this one moron malcontent that makes jokes about turning helpless people into soap.

Ka pasur disa vërejtje negative që fliten në këtë thread. Mendova se disa nga dishepujt e Millosheviqit kishte thyer në Forumin për të ndarë markë e tyre të fanatizmit dhe intolerancës.

Ne kemi një shprehje, "Veprimi flet louder se fjalët"

Unë preferoj të mendoj për shqiptarët, katolike dhe myslimane, si njerëzit që rrezikuan jetën e tyre për strehim hebrenjve ikin nazistët duke u përpjekur për vendin e tyre në kampet e vdekjes. Veprimet e tyre janë më të rëndësishme se kjo pakënaqësia e një Moron që bën shaka në lidhje me njerëzit e kthyer pafuqishëm në sapun.

.

Nese shikon nje person te cilin po e torturojne dhe kerkojne ta vrasin sigurisht qe do i shkosh per ndihme ose e pakta do ndjesh dhembshuri per te.
    Por nese shikon qe me pas po ky person vret dhe perdhunon njerez te pafajshem e vetmja gje qe te shkon ne mendje eshte qe ai qe po e torturonte ne fillim paska pasur te drejte se kushedi c'paska bere ky monster me pare.

If you see a man who is being tortured and trying to be killed by others, certainly you will go to try and help him or at least you will feel compassion towards him. But if you see later on that the same man is trying to kill and rape innocent people, the only thing that will come to your mind will be that when he was tortured earlier, for sure he must have done something terrible.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 04-11-2012 më 21:58
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    te gjitha keto jane pallavra
    shqiptaret nuk kane ndergjegje te ndihmojne dike kur ai eshte i perndjekur
    pse ata nuk ndihmuan te persekutuarit e regjimit te komunizmit? shqiptaret si ne gjithe evropen kenaqen me vuajtjen e tjetrit. kjo eshte natyra cnjerezore e te gjithe evropianeve.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    pse i bin ne qaf te gjith dajes hitler icili vetem kishte dasht te pastroj europen nga rraca e ndyr siq jan sllavet e sidomos serbet dhe greket un kam nje admirim per TE MADHIN DHE TE PA HARRUARIN ADOLF HITLER E ADMIROJ PER VEPRAT E TI E DI SE DISA SHQIPTAR MATUFA E AKUZOJN POR SESHT FAJI I HITLERIT PSE KAN QEN KOMUNISTA NE KRAH TE SERBIS SHQIPTARET DUHET TE KEN KUJDES KUR FLASIN PER HITLERIN NJE HERO I VERTET ICILI DESHIROI TE SHFAROS NJE RAC SLLAVE SERBO RUSE ..LAVDI O DAJA HITLER
    bravo te qofte...
    ta dish qe nuk je normal, pasi nje njeri normal nuk mund te admiroje kurre dike qe i ben nje gje te tille njerezve te pafajshem. aq me teper femijeve. te cfaredo race ato qofshin.

http://en.auschwitz.org/e/components...c87e031e7d.jpg
    Vasudhaiva Kutumbakam

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    te gjitha keto jane pallavra
    shqiptaret nuk kane ndergjegje te ndihmojne dike kur ai eshte i perndjekur
    pse ata nuk ndihmuan te persekutuarit e regjimit te komunizmit? shqiptaret si ne gjithe evropen kenaqen me vuajtjen e tjetrit. kjo eshte natyra cnjerezore e te gjithe evropianeve.
    Qe te flasesh per periudhen e komunizmit duhet ta kesh jetuar ate periudhe , dhe ti me kete qe shkruan duket qe nuk e ke perjetuar.

Nese don te vertetosh sakrificen dhe ndergjegjen e Shqiptarit kthehu 13 vjet prapa kur mbi 1 miljon vellezer e motra Shqiptare te Kosoves u ndihmuan me strehe dhe ushqim prej Shqiptareve te Shqiperise.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Qe te flasesh per periudhen e komunizmit duhet ta kesh jetuar ate periudhe , dhe ti me kete qe shkruan duket qe nuk e ke perjetuar.

Nese don te vertetosh sakrificen dhe ndergjegjen e Shqiptarit kthehu 13 vjet prapa kur mbi 1 miljon vellezer e motra Shqiptare te Kosoves u ndihmuan me strehe dhe ushqim prej Shqiptareve te Shqiperise.
    kur dikush burgosej per motive politike te gjithe thoshin - mire ja bene qenit
    ndersa kosovaret e kane paguar c`do gje 2 here me teper se ne te shqipnise. shumica e shqiptareve jane hajna, ne kukes u kane vjedhe edhe traktoret, lopet, vicat

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nuk kuptoj ti si shqiptar pse gezohesh per tragjedine e nje kombi qe vetem ka ndihmuar popullin tend ?!!!
    Mos harro se sa per arabet e tu "sapun" do ishim bere edhe ne por fatmiresisht kete se lejuan pasardhesit e "sapunave"te cilet lujten rol te rendesishem ne clirimin e Kosoves!
    Nuk ka person me te ulte se mosmirenjohesi!
    o ane,me vjen shume keq por ti nuk arrin te ndash se cfare do te thuash ne realitet,dhe cfare thote truri yt????
    Arabet??kush i permendi,vajze ke probleme me korrentin te vjene me nderprerje....!

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    duhet te jesh shume i pashpirte qe te tallesh me vrasjen masive te njerezve te pafajshem...
    te njejten gje bejne ata "shoket e tu" qe tallen me vrasjen e grave e femijeve ne gaza. nje grup jeni.
    Ne fakt nicky dhe fotoja jote me ngjan me ate te Bin Laden,ti me sa duket nuk perecepton mbi shkrimet,por sic duket per ty ka rendesi vetem te thuash dicka,por s'ka rendesi se cfare!

Ne komentim tim qe citon je pa lidhje fare,shko ne Meke se mbase ke derman.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Ne fakt nicky dhe fotoja jote me ngjan me ate te Bin Laden,ti me sa duket nuk perecepton mbi shkrimet,por sic duket per ty ka rendesi vetem te thuash dicka,por s'ka rendesi se cfare!

Ne komentim tim qe citon je pa lidhje fare,shko ne Meke se mbase ke derman.
    wow wow wow. njeh ndonje okulist te mire ti??? nese jo mund te te keshilloj une ndonjerin. shko bej nje vizite se qenke keq fare.
    ai ne foto eshte mr bean, nuk eshte osama bin laden. hapi mire syte. hahaha.
    edhe shkrimi thote "mr bean"- laden.

komenti im nuk ishte pa lidhje, pasi u mora me nje shkrim injorant qe tallet me vrasjen e njerezve te pafajshem.
    po kulturen tende tregon. s'ka problem.
    njerez si ti jane edhe ata qe bejne shaka ne lidhje me shqiptaret e kosoves qe vdiqen ne lufte...
    personalisht nuk arrij te bej shaka ne lidhje me vrasjen e njerezve te pafajshem. per ty qenka normale... te lumte.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ore ti je ne rregull , te behesh dhenderr tek cifutesh domosdo qe do i mbrosh ata
    Natyrisht qe jam ne rregull ,nuk ka nevoje te marr nje vajze hebreje ( qe ne anen tjeter eshte shqip-folese) qe te jem judeofil.
    Kur mundeni JU pa kurr fare arsye te beheni Arapofil,atehere gjithcka eshte e mundur.Te pakten nga JU, une kam nje arsye haha.

Per te gjithe ata qe nuk kane mundesi te behen dhendure tek Cifutet beni nje search ne google me " israeli crimes against humanity"
    "Israeli crimes against humaniy" ~ dhe cka ?
    Nuk mundeni qe permes "karavaneve humanitare" ti furnizoni me arme "vellezerit" e juaj.Natyrisht qe do ju shembet shtepija atij qe behet vetevrases me bomba midis civileve Izraelit,si mase drakonike qe te ndalen sulme te tilla ...etj.etj.
    Te jetosh i rrethuar me miliona arap qe cdo dite te kercenojne,atehere nuk te mbetet tjeter pervec ti displinosh me dhune te eger !...Sentimentet nuk vlejne 5 qindarka kur eshte ne pyetje mbijetesa.
    Por kur ankoheni per "krime" te Hebrejeve ndaj te ashtequajturve Palestinez (qe te gjithe arapet i shfrytezojne "mish per top"),nuk eshte keq te shohim edhe anen tjeter te medaljes te vet Harapet e juaj,te shohim kete qe ja beni vetes a ja kane bere Hebrejet juve:

*Kush ne lindjen e afert ka perdorur gazin helmues kunder popullates se vet ?
    - Vellau musliman Sadam Husein ~ kunder Kurdeve !...apo ndonje Hebre ?
    *Kush ne lindjen e afert i ka masakruar 1 mil. Armen ?
    -Vellau musliman Kemal Ataturku ,apo ndonje Hebre ?
    *Apo te shkojme me thelle ne histori,kush e beri Holokaustin Asir ku u masakruan 80% te krishtereve Irakien ?...apo kete nuk e di se eshte shume larg ne histori ? etj.etj.

Ju para se te ankoheni te ndokush,shikoni zgjidheni katastrofen humanitare qe ja keni krijuar vetvetes te themi ne SIRI....apo atje nuk ka krime humanitare ?
    Apo edhe atje ju kane fajin Hebrejet dhe Izraeli ?!!
    Me te forte me duken keta muslimanet qe leshojne "lot krokodili" per Palestinezet e gjore,ndersa kur masakrohen muslimanet e tjere qe nuk kane shtet ,te themi Kurdet nuk bejne gek-mek asnje fjale,madje as qe i prek ajo !!! Principiel se jo mahi !

Bukurosh,principet jane te njejta dallojne vetem nijansat !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 05-11-2012 më 21:14
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    *Kush ne lindjen e afert i ka masakruar 1 mil. Armen ?
    -Vellau musliman Kemal Ataturku ,apo ndonje Hebre ?
    je i sigurt qe ataturku ka qene musliman??? une jo
    nejse. nuk eshte vendi per te diskutuar rreth tij. ka qene edhe mason.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 49 prej 52 FillimFillim ... 394748495051 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •