Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 127
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Paska folur Greqia dhe e ka quajtur ektremist?
    U shtofshin keta njerez se vetem keta mund te bejne ndopak per Shqiperine.
    Greqise i erresohen syte kur shikon shqiptare te vertete.
    Albania Uber Alles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Fuqite e medha jane shume nacionaliste, aq sa se kap dot truri yne.. E qkeni ju qe ngriheni kunder nje nacionalisti shqiptar qe eshte i vetmi ne Shqiperi me nje parti dhe eshte treguar me i madhi nacionalist deri tani?! A po i dilni ne krah grekut?!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1
    Vete nacionalizmi eshte nje lloj teorie e nxjerre nga Napoleoni. Realiteti eshte se vendet me mireqenie te larte kane nacionalizem te zhvilluar...Shiko USA, ka nacionalizem te larte megjithese eshte e perfshire nga shumice kombesh...
    Cte beje shqiptari me nacionalizmin kur shumica jane ne kufirin e mbijeteses ekonomike..
    Po nuk mbushi te pakten barkun me buke njeriu dhe nuk krijoi mireqenje te qendrueshme per vete dhe familjen e tij, hiqe nga mendja nacionalizmin...
    jam i sigurt, se sikur tù thuash shqiptareve te came greqise se veriut te bashkohen tokat me Shqiperine, do zene te qeshin,..sepse ata jane kthyer me deshire ne greke,...po pse,...fakti i mireqenies dhe konfortit material eshte mbi gjithcka...
    madje edhe shqiptaret e Kosoves, shumica e tyre, nuk besoj se desherojne te bashkohen me Shqiperine sepse nuk kane ndonje perfitim...,...
    si nacionalist i mire K. Spahiu do te bente mire te premtonte rritje te mireqenjes ne Shqiperi...
    Cili politikan ka bere kete premtim..., mesa di une vetem Berisha ka folur per rritjen e rrogave..., dhe kjo nuk mjafton....nese gjithcka behet per rritjen e mireqenjes se seicilit atehere, mund te filloje te zhvillohet paknacionalizmi,...
    ne kushtet aktuale, shumica jane antinacionaliste, kur shohin se vendi i tyre i braktis...
    vete nacionalizmi eshte mjet per te mbrojtur mireqenjen,...gjithcka tjeter bie ere rracizem,... dhe jashte kesaj eshte thjesht semundje mendore
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 05-11-2012 më 04:55
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Nuk mund ta quash rracist ate qe kerkon te ruhen kufinjt territorial se mos grabiten nga ndonje fqinj, dhe nuk mund te jete rracist njeriu qe kerkon kthimin e tokave te veta, e qe dikur ishin pjese e truallit, por plaqka e luftes e beri te veten dhe fqinji u tregua grabitqar i papare vetem para shtate dekadash. Eshte e drejte e cdo kujt te kerkoj pjesen e vete qe i takon, paqka kjo nuk perfillet dhe nuk i kthehet kurr atjj, pasi qe nuk e ka ne krah as vellaun e vete. Per shkak te varferise nuk duhet te shuhet edhe nacionalizmi, se pastaj shkove per 'uthulla'... Rracist pa hamendje mun t'a quajme grekun, serbin dhe maqedonin, sepse ata kane bere spastrime etnike, kurse shqipetaret nuk e bene kurr kete!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 05-11-2012 më 04:51

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1
    Rracist pa hamendje mun t'a quajme grekun, serbin dhe maqedonin, sepse ata kane bere spastrime etnike, kurse shqipetaret nuk e bene kurr kete!!
    po e kane bere, po e kane bere ne interes te popujve te tyre dhe ne demin tone,...mendoj se nuk e kane bere pa hamendje por me pikesynim ta caktuar...,p.sh. pasurite natyrore te Kosoves..., etj., shtrirja territoriale gjithmone eshte ne te mire te zhvillimit te vendit dhe ne interes te popullit te tij..., pra kane punuar me strategji dhe jo me instikt
    politikanet tane nuk kane punuar ne te mire te popullit.historikisht,..nuk them te ndiqnin rrugen e fqinjeve, por si komb i qyteteruar .te pakten te sensibilizonin opinionin per historine tone te dhimbshme,..jo per ta perseritur ate, por ne interes te popullit..
    populli do mireqenie jo llafe... vetem atehere mund te pretendohet per nacionalizem..
    edhe ky K.Spahiu, eshte thjesht politikan qe do votat, pra nuk ka strategji..., nacionalizmi kerkon nje nivel te larte kulturor te popullit dhe emancipim te shoqerise..
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 05-11-2012 më 05:07
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    jam i sigurt, se sikur tù thuash shqiptareve te came greqise se veriut te bashkohen tokat me Shqiperine, do zene te qeshin,..sepse ata jane kthyer me deshire ne greke,...po pse,...fakti i mireqenies dhe konfortit material eshte mbi gjithcka...
    madje edhe shqiptaret e Kosoves, shumica e tyre, nuk besoj se desherojne te bashkohen me Shqiperine sepse nuk kane ndonje perfitim...,...
    Cfare je ti mer?! Cdo here e kam vene ne dyshim kombesine tende!! A ke harruar masakrat qe u bene ne Cameri dhe ti thua tash se ata me deshire u kthyen ne grek?! Cfare di ti per shqiptaret e Kosoves dhe mendimet e tyre per bashkim?! A vetem propagande antikombetare deshiron te besh?! Ne mos te ardht rende, ne anketime/hulumtime 80% e popullsise shqipetare ne Kosove jane deklaruar pro bashkimit kombetar..

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    po e kane bere, po e kane bere ne interes te popujve te tyre dhe ne demin tone,...mendoj se nuk e kane bere pa hamendje por me pikesynim ta caktuar...,p.sh. pasurite natyrore te Kosoves..., etj., shtrirja territoriale gjithmone eshte ne te mire te zhvillimit te vendit dhe ne interes te popullit te tij..., pra kane punuar me strategji dhe jo me instikt
    politikanet tane nuk kane punuar ne te mire te popullit.historikisht,..nuk them te ndiqnin rrugen e fqinjeve, por si komb i qyteteruar te sensibilizonin opinionin per historine tone te dhimbshme,..jo per ta perseritur ate, por ne interes te popullit..
    edhe ky K.Spahiu, eshte thjesht politikan qe do votat, pra nuk ka strategji..., nacionalizmi kerkon nje nivel te larte kulturor te popullit dhe emancipim te shoqerise..
    Ti pandeh se e kane bere ne inters te popullit te vete dhe ne dem te popullit tjeter apo jo!!? Ne nuk dome te shkojme ne dem te popujve te tjere, por vetem ne te mire te popullit tone. Ne nuk kemi strategji ekstremisto-shoviniste qe te masakrojme popuj, ne kemi strategji demokratike, por ne se demokracia nuk funksionon, neve na takon me te drejte nje lufte e paster qe te rikthejme tokat e humbura, sepse jane ne te miren tone, te kthejme shtetin ne formen sic eshte dashur te jete, pasurite natyreroe te Kosoves t'i shfrytezojme sebashku, e jo te na i mbledhin te tjeret dhe te na lene me gishta ne goj!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    o Gon a ma shpjegon thjesht qe ta kuptoj,se cfare pret,qe tokatt came ti perngjiten Shqiperis,pra te behet realitet ata qe shikojme ne harta?nese po si do arrihete kjo?,-pret qe cameve tu lejohet te vene ne vatrat e tyre (e logjikshme kjo),pa probleme ne kufi?,te kthehen te jetojne atje ?dhe te marrin demshperblime per te keqijat qe kane kaluar?,Ilia ka te drejte sma merr mendja qe ka arvanitas i cam ne greqi qe po ti thauash se a jeni gati te bashkoheni me Shqiperine,do te te thote,po,te shikojme realiten dhe te mos flutorjme,sepse eshte gje tjeter si do donim te ishin gjerat dhe gje tjeter se si jane ne realitet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 05-11-2012 më 05:37

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Çuna, nqs keni gjak shqiptari, mbeshtetja jone duhet te jete per Kreshnik Spahiun ne kete rast.

Perballe çdo te huaji une gjithmone do te zgjedh dhe do te jem ne anen e Kreshnik Spahiut. Dhe jo vetem te, por edhe te Ed Vrromes po qe nevoja. Sidomos kur behet fjale per grek, serb e sllav.

Shqipnia e Shqiptarve !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Çuna, nqs keni gjak shqiptari, mbeshtetja jone duhet te jete per Kreshnik Spahiun ne kete rast.

Perballe çdo te huaji une gjithmone do te zgjedh dhe do te jem ne anen e Kreshnik Spahiut. Dhe jo vetem te, por edhe te Ed Vrromes po qe nevoja. Sidomos kur behet fjale per grek, serb e sllav.

Shqipnia e Shqiptarve !!!
    po ai po te thote mbytu ne lum me nacionalizmin e tij, o kamikaz.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    po ai po te thote mbytu ne lum me nacionalizmin e tij, o kamikaz.
    Kreshniku po thote dil dhe beji ball armikut, i cili don te te hedh ne lum, sepse do te te barte lumi deri atje ku perfundon (ne det) dhe ti do te mbytesh dhe te humbesh si fare perjetesisht

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •