Hej dreq o punë, ktij i është mbushur vërtet mëndja se Norvegjia është më keq se Albania.
Hapu dheeeee.![]()
Hej dreq o punë, ktij i është mbushur vërtet mëndja se Norvegjia është më keq se Albania.
Hapu dheeeee.![]()
O shoku Sali lol
Une kam jetu ne norvegji dhe eshte turpi me i madh ne bote qe beni krahasime norvegji vs shqiperi per pune rrugesh. Ne norvegji fshati me i humbur me 3 shpia gjithsej ,ne maje te malit ,100 km nga qyteti me i afert ,e ka rrugen te shtrume dhe me standarte evropiane ,jo me 3 cm trashesi asfalt si ne shqiperi ,ku mjafton 1 maune me tonazh t'larte qe asfalti te krijoj plasaritje. Shqiperia me siperfaqe 28 mije metra katror ka vetem 1 autostrade ,rr e kombit me 50 e dicka km ,sepse deri ne rubik ,rreshen e cik me tutje smund te quhet autostrade por vetem superstrade. Pjesa tjeter e autostradave ne shqiperi ndodhet ke cassa italia me distance vetem 500 metra e shtrume perfaqe te zeze plot me gunga. Kaq te ofron shqiperia persa i perket rrugeve.
Ja nje rruge e thjeshte ne norvegji ... pa qene nevoja me e mbush me foto autostradash.
Ik tashi me vrap ne google dhe na nxirr uren e dajlanit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_ : 02-11-2012 më 17:29
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
ha ha ha u cmenden kuqot
po plasni qe ta ulni e shani shqiperine per cdo gje o derzi,dhe kete e beni shpesh,vetem se keni nje "maloke" verior si kryeminister.
po ia veshni fajet e 500 viteve luftra e diktatura e pislleqe,qe vec monstra si ju shpirtelige e inatcore te eger,nuk e kane len te ngrej koke me dinjitet,ate popull e ate toke te shkret.
une krahasimet si bej kurre me norvegjine e as me ndonje vend tjeter te europes perendimore...por vetem me shqiperine e djeshme, e ate te sotme...sa i kishte mundesite per te hec me shume me perpara,dhe ku jane shkaqet qe ai vend nuk po e gjen rrugen e qet ,te perparimit me te shpejt.
nejse...vazhdoni ate orgjin tuaj te zakonshme,me sharje e me ankesa e me ndiellakeq dite e nate,mu tamam sic bejn kukumjackat nga nje tel ne tjetrin...ju rafte kokes tuaj,gjithe ajo urretje e inat qe keni.
Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 02-11-2012 më 18:55
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Ka nje faqe qe postohen dokrra rrugesh nga militantet shtazarak .
Tema duhet te pastrohet nga keto shtremberime dhe mohime qe po i bejne shtazet e ndryshme te xhungles .
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Mediat e huaja, të furnizuara nga artikujt e Reuters dhe Associated Press, kanë raportuar në lidhje me vdekjen e Lirak Bejkos. Më poshtë është një raport i agjencisë Reuters:
“Një disident shqiptar i periudhës komuniste vdiq të premten nga plagët e rënda që mori pasi i vuri vetes flakën gjatë një greve urie, ku bëhej thirrje për të marrë kompensimin për kohën e kaluar në burg gjatë komunizmit. Lirak Bejko, 47 vjeç, i vuri flakën vetes tre javë më parë, dy ditë pasi një tjetër disidenti, të dy nga grupi i 20 grevistëve të urisë. Disidentët thonë se ata janë paguar vetëm një pjesë të shumës, që u duhet dhënë atyre sipas një ligjit të vitit 2007 për kompensimin e të burgosurve politike gjatë regjimit stalinist të Enver Hoxhës. Bejko ishte dërguar në një spital në Bari, Itali, ku ai ndërroi jetë pas komplikacioneve nga plagët e tij. Në fjalët e fundit të regjistruara të tij, ai i tha një intervistuesi në spital se ai do që të përndjekurit të vazhdojnë protestën, por të mos ndjekin shembullin e tij “I dua shumë. Nuk dua që ata të ndjejnë dhimbjet e mia. Ato janë të tmerrshme” - tha ai me kokën e lidhur dhe zërin që i dridhej. Grevistët e urisë dolën prej saj muajin e shkuar, disa pasi humbën ndjenjat dhe u dërguan në spital. Qeveria refuzoi të flasë me ta, duke thënë se greva e tyre ishte e motivuar politikisht. Rreth 6 mijë njerëz u ekzekutuan gjatë regjimit komunist në Shqipëri, që u rrëzua në vitin 1990. Dhjetëra mijëra u burgosën ose u dërguan në kampe pune ose internim”.
respublica
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
shtremberimet e mohimet i keni pase zakon ti bani vetem ju pjella e felliqur e sigurimsash e hetusash,bashke me kryemashtrusin e kryemohusin ennver shkerdhaten.
shif si e benit historin ju sa drejt e sa bukur http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=115770
![]()
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Vdekja e Lirak Bejkos, Rama: Jam i shokuar. Vdiq nga indiferenca barbare e qeverisë
Lajmi i Fundite Premte, 2 Nëntor, 2012/ 580 shikime
TIRANE- “Jam i shokuar nga vdekja jonatyrale e Lirak Bejkos, i burgosuri politik që nuk arriti t’i mbijetojë vuajtjes së shkaktuar nga indiferenca barbare e qeverisë.” Kështu shprehur kreu i PS-së, Edi Ramë në një reagim të tij, pas lajmit për vdekjen e ish të përndjekurit politik, Lirak Bejko, i cili u vëtëdogj gjatë grevës së urisë.
“Është tragjedia e një familjeje të varfër që nuk pa një ditë të bardhë as nën regjimin e egër të Enver Hoxhës as në kohët e zymta të Sali Berishës. Por është edhe më shumë se kaq, një tragjedi tronditëse për Shqipërinë e votave të vjedhura, premtimeve të pambajtura, zhgënjimeve të pambarimta. Është tragjedia e një kauze të drejtë përballë një qeverie të padenjë për çdo të burgosur politik të regjimit komunist, e cila u soll me Lirakun dhe grevistët e tjerë po aq çnjerëzisht sa ç’sillej edhe ai regjim kur të burgosurit kërkonin të drejta përmes grevave të urisë. Madje ende më keq në këtë rast fatkeq, sepse i burgosuri që i mbijetoi dhunës së atij regjimi nuk i mbijetoi dot arrogancës së kësaj qeverie. Lirak Bejko është shqiptari i 31-të që ndahet nga jeta për shkak të kësaj arrogance vrastare, pas 26 të vrarëve në Gërdec dhe 4 të vrarëve në protestën e 21 janarit. Që të gjithë njerëz të zakonshëm të këtij vendi që sot nuk jetojnë më pikërisht sepse të zakonshmit për këtë qeveri janë mish për top, edhe kur i vret, edhe kur i dhunon, edhe kur i vjedh, edhe kur i gënjen. Edhe për Lirakun, edhe për të tjerët që humbën jetën tragjikisht si ai, edhe për shumë e shumë të tjerë që sot tërhiqen zvarrë në rrugët e mbijetesës, është koha të bëhemi të gjithë bashkë për një Rilindje Shqiptare. Për një demokraci të re, një shoqëri të re, një ekonomi të re dhe një Shqipëri të re në Europë.”- thuhet në deklaratën e Ramës.
Lirak Bejko u vetëdogj gjatë ditëve të grevës së urisë së ish të përndjekurve dhe pavarësisht dërgimit të tij në Bari, Itali për kurim nuk mundi të mbijetonte.
Me shume nga kjo kategori:
Zhbogar: BE kundër ndarjes së Kosovës
Gazeta greke: Rritet klima anti-greke në Shqipëri
Prishtina është gati të hapë zyrën në Beograd
Kuvendi nderon gratë e shquara shqiptare
Zgjedhjet ’13, ja axhenda e takimeve me partitë
AK: Berisha fajtor, Bejko të nderohet si hero
Te nderuar komentues! Duke mos dashur te cenojme opinionet tuaja, lutemi qe ato te mos permbajne fyerje dhe ofendime personale dhe te kene lidhje me shkrimin, apo temen per te cilen komentohet. Ne te kundert, nuk do te publikohen. Ju falenderojme qe na ndiqni dhe ju ftojme te vazhdoni te jeni pjese e Panorama Online. Moderatori
Pellumb Lamaj
2 Nëntor, 2012 - 18:28
Hijena te kuqe qe ndillni vec vdekje
E era e gjakut ju ndjek nga pas
Mos harroni shkrepetimen qe vjen nga qielli
Ahet dhe martirizimin e nje populli te pafat
Ngushellime Familjes dhe shpirti i tij jetofte ne Pafundesi!
Përgjigjjuni
llogjika
2 Nëntor, 2012 - 18:32
Gjejeni kush e pati fajin per ate greve,qe kerkonte ne vend demshperblimin per vitet e burgut te kohes se prindeve te tuaj.Fakti qe paten perkrahjen nga opozita,tregon se nga kush ishte e (se paku)e frymezuar…
Përgjigjjuni
Balozibukur
2 Nëntor, 2012 - 19:25
Liraku u vra per mend te kokes. Tha hajt se po hedhi pak benzine, gjasme digjem dhe une si Ndreca. Hodhi shume diteziu edhe se mendoi se do ta linin te digjej aq gjate apo se cfare temperature digjet benzina. E keshtu vdiq se kur e lyen veten me benzine dhe i ve flaken, veshtire se shpeton. Tani ata qe ja mbushen mendjen Tufa, Ndreca etj. me keto hijenat e kuqe qe po mundohen te perfitojne nga kjo vdekje, do qajne me ze me te larte nga te gjithe vini re.
Përgjigjjuni
Absurdi vs Absurditetit
2 Nëntor, 2012 - 19:47
Replike shokut Edvin Rama.
Qe je i shkoqur kete e dinim qysh me pare,por se do e pranoje vete kete nuk e prisnim.
Përgjigjjuni
fatmir xhelili
2 Nëntor, 2012 - 20:26
Vetedigju dhe ti per Qarkun e Fierit duke i bere sherbimin me te madh PS dhe gjithe shqiptareve. Mos ki fare merak , do te te shpallim hero njezeri.
Përgjigjjuni
durimi
2 Nëntor, 2012 - 20:41
Edvin i vrave 4 ne 21 janar. Vrave dhe Lirakun. Te lumte o trim. Vazhdo o shtaz per sa koh do gjesh injorant qe nuk po te njohin cfar djalli je.
Përgjigjjuni
buna
2 Nëntor, 2012 - 20:59
Ngushellime familjes te te ndjerit Lirak Bejkos .Sali Berisha eshte vrases i shqiptareve,eshte i pashpirte nje hipokrit i ndyre,ne skemi drejtesi se ai e meriton te arrestohet per krime ndaj popullit te vet,Dhe ty o balozibukur ga tropoja te vij turp qe tallesh me te ndjerin,se gjoja ka hellur pak apo shume benzine.
Përgjigjjuni
PA EMER.
2 Nëntor, 2012 - 21:21
RAMA eshte shpifsi i cili me gjdo kusht tenton ta DESTABILIZOJ shqiprin.qka ka qeverija FAJE qe grevistet kallen me benzin.pytja a ja u pagujti demshperbilimin te burgosurve politik nga FRANKU ne SPANJE.a ju u pagujti demshprblimin ish jugosllavija te BURGOSURVE POLITIK SHQIPTAR te kosoves.a ja u pagujti qverija FRANCEZE te burgosurve politik nga GJENERAL DE GOLE.kalljet e vetevrasjet SKA SHTET qe mund ti NDALOJ.
Ky raste i vetevrasjes nuk munde te quhet tragjedi ,sepse djegja eshte bere me qellime te caktuara,per leke bile bile edhe per plotesimin e deshirave te propagandes politike. Per c'fare ta ngushellojme familjen ?? Ky i cmendur me shume e demtoi familjen me vetedeshire duke e djegur veteveten ,se sa qe i ndodhi tragjedi. Tru shperlaret me shume e demtojne femijet dhe familjen vete .
Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 02-11-2012 më 23:56
nje njeri qe nuk meriton respekt. dogji veten dhe hingu si qeni ne vesht. Nje akt shume i poshter qe bene burri babai i dy cupave.dhe as qe mendoj per to.
Keta burgaxhinjt duhet te cohen te gjithe ne cmendim per tu kuruar
Cdo rruge ne Norvegji paguhet nga udhetaret me taksa ,kurse ne Shqiperi nuk paguhen autostradat.
Sikur norvegjezet te jetonin ne ballkane dhe te kishin fqinje mbeturinat sllave e greket ,ndoshta ata norvegjezet do te ishin edhe me te prapambetur se sa Shqiperia. Plani Marshall ju dha mundesi skandinaveve qe te zhvillohen ekonomikishte se per ndryshe skandinavet kishin simbol brinje kafshesh ne koke. Vikingat nga varferia kane ardhur deri ne Rome dhe kane plackit ushqime. Skandinavia eshte nje vende ku eshte i pershtatshem per jetese vetem per arrushat e bardha.Vende me mjegull sa nuk munde te dallohen stinet e vitit .
Ujedhesat e Norvegjise nuk kane vlere vetem sa plazhi i Durresit, lere me gjithe bregdetin shqipetare.
Komunizmi kishte pasojat e veta , pore nuk eshte realitet se Shqiperia ishte e izoluare nga Enver Hoxha . Realiteti ishte krejte ndryshe . Qeveria komuniste e asaj kohe ne ish Jugosllavi akuzonte Enver Hoxhen, se nuk deshiron marredhenie te mira me fqinjet ,pore ne te kunderten ishin vete jugosllavet ,greket qe nuk deshironin me Shqiperine marredheie fqinjesore .
Shqiperia(shqipetaret) nga nje lufte ne tjeter kane kaluare gjithe historine e saje ne ballkane vende ku ja ka pasur lakmine gjithe okupatoret . Luftat e nje pas njeshme me siguri se te sjelle varferi ,pore duhet te jemi krenare si shqipetare se kemi mbijetuare si popull. Shqiperia dhe gjithe shqipetaret edhe per nje kohe te shkurte duhet te punojne me shume dhe s,ka shtete qe munde te na kaloje.
Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 03-11-2012 më 00:01 Arsyeja: g
Krijoni Kontakt