gocat mesa duket jane ndryshe...
mua vajza rri gjithe diten duke me bere komplimenta... mami sa e bukur je, sa te bukura i ke floket, sa e gjate je....vetem per syte nuk me thote gje sepse ajo i ka blu ndersa une i kam jeshile, edhe ajo eshte e bindur qe syte e saj i ka me te bukur se te miat....se sa here kalon rruges nuk kalon pa u vene re nga njerezit qe i bejne komplimenta per syte... eh vajzat...eshte shume e embel
qeshim ndonjehere me tim shoq se ai i thote, po lere edhe babin ti thote ndonje gje mamit...
vlonjatet fjalen lope e kane si komplimentmi cuca
ama djemte e prudo i thojne lope , po i thojne qe eshte edhe mami me i mire ne bote, i kame lexuar ne njeren nga faqet
po kjo nuk eshte gje fare se ckam degjuar njehere
isha ne tram kur ne nje stacion hypin nje grua me nje burre dhe nje djalosh rreth te 14 vjeceve.
Gruaja me burrin ulen me tutje dhe djali ishte ulur ne karrigen perpara meje dhe fillon te gerthase
o ma, o ma
duhet te jete shqiptar mendova se vetem shqiptaret kane zakonin te therrasin o ma; shkurt
ky o ma , o ma hajde ketu : i thote ne shqip
kjo nuk levizte dhe i thoshte djalit te afroheshe me ta
ky tere nerva
te ifsha motrenme ze te larte
spo u besoja vesheve,
thashe do plase lufta tani, kur e jema buzeqeshte dhe vazhdonte muhabetin me burrinasnje reaksion.
Thashe mire qe su fola
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
ohh zot, do ta rraja ne publik djalin po te isha ajo
Kurse vajza ime me habit nganjehere...thon femijet kan kujtes te shkurter sidomos kur jan te vegjel...por dje vajza me shikon barkun dhe me pyet "mami ke bebi aty"....burri ja plas te qeshurit, une e shikoj me nje shikim "ohhh prap Orianna"...jeeesh tani duhet te humb kile sesben hahahah...motra e saj ka nja 8 muaj qe ka lindur, por mban mend siduket kur kam qen me barr
gjitheashtu i thot burrit "babi do shikos "fitbol" (football)..." un dhe burri shikojm njeri tjetrin te habitur dhe e pyes burrin "ja ke then ti qe shikon football?", ai me thot "jo si kam then gje, se di si e di" lol...
Kurse sot po beja gati te jepja chocolate milk...dhe kutia e qumshtit kishte nje imazh te lopes, kjo sa e shikon "ohhh mami "old macdonald had a farm" hahahah..i kujton kenga "old mcdonald had a farm"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
o rexhina, nuk rrihet femija 14 vjec mi...
nejse....shqiptaret do duken gjitheandej, mua keshtu me ka rastis ne avion, zeri ne kupe te qiellit, obobobobobobo na e moren fytyren fare...
qe thua ti une tani jam ne muajin e 8 te shtatzanise dhe kam shtuar nga 7kg te mira... edhe mbreme ne darke po shikonim disa foto te veres se vjetshme....edhe te shikoje humorin qe benin me mua vajza me burrin...vajza me thoshte ktheu pak ne profil te te shikoj pak belin, burri me thoshte hajt mos u merzit se ndoshta per 1 vit do vish ne trupin e merparshem...lere lere...
po kane per ta pare ato sa te lindi vajza (hej Zot te me dali mbare e mire) por pa kaluar 40 dite do filloj palestren...
Die ēunat rane pak vone per gjume.Sot su hapeshin syte.Me tekanjozi filloi te perlotej dhe ashtu pergjumesh me thoshte: "E urrej shkollen,e urrej shkollen" .... o i vogli im sa keq me vinte...![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
A festuat Halloween oj chicks? Cfare , si I veshet kalamajte? Ne e kemi sot! Paraden mbas 2 ditesh ne shkolle. Cuni im do vishet si black ninja me shpate dhe maske. Ka 2 jave me cmendi me ate shpaten. Sa te mbaroj e ti tregoj vendin- shpates! Ueee na cmendi perdite. Imagjinata ime s'shkon aq shume![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt