Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Topin e arte ?!

Votues
39. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Sergio Aguero

0 0%
  • Mario Balotelli

0 0%
  • Gianluigi Buffon

1 2.56%
  • Sergio Busquets

0 0%
  • Iker Casillas

0 0%
  • Didier Drogba

3 7.69%
  • Radamel Falcao

0 0%
  • Zlatan Ibrahimovic

0 0%
  • Andrés Iniesta

4 10.26%
  • Lionel Messi

17 43.59%
  • Manuel Neuer

0 0%
  • Neymar

0 0%
  • Mesut Özil

2 5.13%
  • Gerard Piqué

0 0%
  • Andrea Pirlo

3 7.69%
  • Sergio Ramos

0 0%
  • Cristiano Ronaldo

7 17.95%
  • Wayne Rooney

0 0%
  • Yaya Touré

0 0%
  • Robin van Persie

0 0%
  • Xabi Alonso

1 2.56%
  • Xavi Hernandez

1 2.56%
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 155
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ne terezi e ke ti.

Edhe une kujt po i jap shpjegime. Hajt me te mira, se nuk e kam ndermend me te shkruaj ne kete teme.
    #VamosArgentina

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Endri, Messi fenomen? Je ne terezi ti apo jo?! :-D

Fenomeni ardhshem eshte: "El Sharawy"

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=105

"Zapata" nje nga qender-mbrojtesit me te mire ne Europe.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=35

Kush flet per futboll! ha-ha-ha

Sa me pasion qe flet per Pele, sikur ta kesh perjetuar ate kohe kur ai ka luajtur. lol
    Dy video ne youtube.com i ke pare, dhe opaaa. :-D (opo ku i dihet, ti mund te kesh ndjekur futboll qe atehere ha-ha-ha) se une per vete nga 2011-ta kam filluar te shof futboll. :-D

Krahasohet futbolli "Europian" me ate Braziljan?

Messi po te iki te luaj futboll ne "kampionatin me te madh ne bote", kuptohet ate Braziljan :-D, nese ketu ne Europe shenon 70-80 gola ne sezon, atje duhet te shenoj 150 gola. (per kater vite ikin per lesh shifrat e Pele) lol

Keto rekordet kush do i thyej? (upsss harova une, fenomeni "El Sharawy") ha-ha-ha
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=32

Mos haro, Messi ka edhe nje dekade perpara per te luajtur futboll.
    Vetem "nje zot" e di edhe sa cmendurira tjera ka per te bere.

Kur ta perfundoj Messi karrieren, atehere ejani ketu dhe beni krahasimet Messi vs. "idhujt" tuaj. ;-)

P.S; Je edhe tifoz i Milankes, urdhero lexoje kete:

Per ta mbyllur kete debat:
    (se po devijojme kot me kot nga tema)

Kur shifsha une dhe moshataret e mi golat e Pelé nuk ekzistonte interneti, ndersa Maradona luante akoma.

Ik e hudhi ndonje sy google apo wikipedias per "Topin e Arte", historine dhe menyra se si zgjidhej fituesi. E ke shpejguar shume bukur ne postimin tend.

Percaktimet per El Sharawy dhe Zapata nuk jane te miat, por te gazetareve dhe komentatoreve te SkySport Italia.

Mire e ka Admirali, ti je tifoz me ate qe fiton.

Se harrova, prandaj e ka shemb ne gola Argjentina Brazilin çdo ndeshje, ngaqe shenon Messi, pasi mbrojtesat e Brazilit jane balerina.

Puç Puç shekshi
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 07-11-2012 më 12:41 Arsyeja: mos i jep gojes/gishtave shume ;)
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    I sigurt je?
    Kritert dhe votimi u ndryshuan para dy vitesh, kur u be bashkimi i te dy cmimeve: FIFA World Player dhe Topi i Arte.

Topin e Arte e kishte ne pronesi UEFA dhe gazeta France Football, e zgjidhnin lojtarin me te mire ne Europe.
    Ndersa cmimin FIFA World Player e kishte FIFA, e zgjidhnin lojtarin me te mire ne bote.
    nuk ishte kriteri ai qe ndryshoi. kriteri ishte dhe eshte i njejti. pikerisht simpatia personale.
    thjeshte ndryshuan votuesit.
    dhe vetem per kete arsye messi fitoi topin e arte 2010. sepse dy cmimet u shkrine ne nje.
    gazetaret, pra ata qe votuan topin e arte deri ne vitin 2009, per vitin 2010 kishin votuar per wesley sneijder, sepse ate vit fitoi si protagonist, kampionat italian, kupen italiane, champions league dhe zhvilloi nje boteror madheshtor duke arritur me hollanden deri ne finale e duke shenuar 5 gola ne aktivitet (askush me shume se ai).
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kur shifsha une dhe moshataret e mi golat e Pelé nuk ekzistonte interneti, ndersa Maradona luante akoma.
    Epo do i kesh pare neper video-kaseta golat e Pele, apo live ne stadium? :P
    Maradonen e kemi arritur te gjithe (pervec adoleshenteve)

Percaktimet per El Sharawy dhe Zapata nuk jane te miat, por te gazetareve dhe komentatoreve te SkySport Italia.
    Vertet?

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Zapata eshte mbrojtes i nivelit te larte. Per mendimin tim nje nga qendermbrojtesit me te mire ne Evrope.
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=35

Thua te kene postuar ne forum komentatoret e SkySport Italia me pseudonimin tend? :P

Se harrova, prandaj e ka shemb ne gola Argjentina Brazilin çdo ndeshje, ngaqe shenon Messi, pasi mbrojtesat e Brazilit jane balerina.
    Per kete e ke fjalen?

Apo per kete golin perballe mbrojtesit me te mire ne bote? :P
    (tamam si balerina i rrotullon mbrojtesit ha-ha-ha)

Puç Puç shekshi
    Kuççç :P

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    (askush me shume se ai)
    As Iniesta dhe Xavi?
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Disa deklarata interesante per Topin e Arte:

Ronaldo (Brazil): Do ta votoja Messin per Topin e Arte.

"Messi pervec se eshte deciziv ne shenimin e golave dhe fitimin e trofeve, ai e udheheq ekipin me nje futboll magjik, shume special dhe me ndryshe nga te tjeret".
    Cristiano Ronaldo ka teknike te mire, ka aftesi dhe eshte lojtar shume i levizshem, por Messi vazhdon te beje gjera te papritura ne futboll.

Eshte nje lufte ne mes te Messi dhe Cristiano Ronaldo, por Iniesta dhe Xavi gjithashtu jane aty.

Iniesta dhe Xavi jane lojtar mahnites, por ata luajne ne mesfushe, gje qe nuk ngjall pasion shume te madh ne publik.

E forte ajo e fundit, te shesim gjysmen e qytetit lol

Neymar: Per mua top 3 lojtaret per ta fituar Topin e Arte jane; Iniesta, Cristiano Ronaldo dhe Messi. "Por Messi eshte i pari. Askush nuk ben ate qe e ben Messi".

Une e pergezoj ate, dhe uroj qe te vazhdoje duke bere gjera te tmershme ne futboll dhe te thyej te gjitha te dhenat. Pavaresisht te qenit nje rival, ai eshte nje idhull per te gjithe.

"Te luaj se bashku me Messi do te ishte nje enderr, por edhe vetem po te stervitesha me te, do te isha shume i lumtur."

Tani per momentin une mund te luaj me Messin vetem ne rast se ai kalon te Santosi.

"Eshte e mundshme qe Santosi ta tranferojë ate. Gjithe ajo qe duhet te bejme eshte te shesim gjysmen e qytetit".

Kristina arogante :P

Cristiano Ronaldo thote se ai do te votonte per veten per ta fituar Topin e Arte, nese do ti lejohej kjo.

"Nese do te mundja, do te votoja per veten. Une jam ky qe jam dhe jam i lumtur me kete. Te qenit shume modest nuk eshte gje e mire. Ne Portugali ne themi se shume perulesi eshte kotesi", ka thene Ronaldo per France Football.

Casillas si perhere, po ia fut troc Kristines. (sa kot qe mundohen bardhoshkat ta fshehin percarjen qe ekziston mbrenda ekipit te tyre)

Kapiteni i Real Madridit, Iker Casillas, e ka thumbuar ne menyre sensacionale bashkelojtarin e tij, Cristiano Ronaldo, duke thene se ai kurre nuk do te votonte per vete ne konkurrence per te fituar Topin e Arte.

"Te jem i sinqert, une nuk do te kisha mundur te votoj per veten. Une preferoj mirenjohjen e punes time e cila vjen nga jashte dhe jo nga vetja ime", ka theksuar Casillas per France Football.

Le te mer shembull Kristina

Messi jo vetem qe eshte nje lojtar i madh ne fushe, por eshte nje person i thjeshte dhe shume i madh edhe jashte fushes.

Messi: Do te votoj per Xavin, Iniesten dhe nje prej bashkevendasve te mi, Agueron.

A mendoj per Topin e Arte? Jo. Kur te vjen koha mund te jete me ndryshe... Kam qene me fat qe e kam marre cmimin tre here, eshte gje e madhe, e pabesueshme. Por do te vije nje vit kur une nuk do ta fitoj.

Nuk e di kush do te jete ne listen e ngushte. "Do te votoj per Xavin, Iniesten dhe perfundimisht per nje prej bashkevendasve te mi, Agueron".

Topi i Arte mund te jete edhe i Casillas, ai eshte nje prej portiereve me te mire ne bote, dhe po ashtu i Cristianos.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 07-11-2012 më 14:57
    #VamosArgentina

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    As Iniesta dhe Xavi?
    ti me te vertete ke probleme...
    une duke folur per sneijder thashe tekstualisht keto fjale: zhvilloi nje boteror madheshtor duke arritur me hollanden deri ne finale e duke shenuar 5 gola ne aktivitet (askush me shume se ai).
    e ti thua: as iniesta dhe xavi???

golshenuesit me te mire te boterorit ishin forlan, müller, villa, dhe sneijder. te gjitha me nga 5 gola.

eh c'na gjeti. do gerricesh kot se koti e s'di cfare shkruan.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    O ti qe s'ke emer !!!

Po mos na genje me ndeshje miqesore. Po te desh qejfi na sill ndonje gol ne ndeshje zyrtare.

Per kuriozitet bera nje kontroll te shpejte dhe nuk gjeta ndonje gje. Ndoshta jam gabuar.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ti me te vertete ke probleme...
    une duke folur per sneijder thashe tekstualisht keto fjale: zhvilloi nje boteror madheshtor duke arritur me hollanden deri ne finale e duke shenuar 5 gola ne aktivitet (askush me shume se ai).
    e ti thua: as iniesta dhe xavi???

golshenuesit me te mire te boterorit ishin forlan, müller, villa, dhe sneijder. te gjitha me nga 5 gola.

eh c'na gjeti. do gerricesh kot se koti e s'di cfare shkruan.

Po pra, na hoqi petllen.

Edhe vllai gruas Messit te ishte nuk do bertiste kaq shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    the admiral,

Me beri pershtypje ajo pjesa ne kllapa dhe te citova per te ta bere me dije ty, se ishin Iniesta dhe Xavi ata te cilet fituan me shume se Sneijder ate vit, dhe zhvilluan nje boteror mbreslenes.

Iniesta heroi i Spanjes, lojtari qe respektohet me se shumti nga publiku spanjoll, ne cdo stadium te Spanjes ku ai luan, mer apllaus.

Ti nuk arrin ta kuptosh me dy llafe, duhet te te japim me shume shpjegime. :P

KLM

P.S; Barono, aty ishte mbrojtesi me i mire ne bote, prandaj ta solla. (ti shohesh balerinat si rrotullohen :P)
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 07-11-2012 më 15:26
    #VamosArgentina

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    KAKA 6.3 AMG :P
    E la grosha çerrin afër zonës. lol

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •