Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 74
    i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    A ma primitiv se hashimi po thu qe eshte Jakupi a..?

Le te vjen te ne ne VV.. une do te isha shume i knaqun.. neve na duhen njerez primitiv.
    Ndoshta shume tjere te VV-se nuk do te ishin dakord me mua ne kete pike.. por une personalisht do ta prisnja krahehapur pa e diskutuar fare. Jakupi ka me shume vlera se 100 hashima..

Jakup Krasniqi taprak s'ka me kan me i zoti se Hashim Thaqi.....veq si imazh me pa ashtu te len te kuptoshe e lere me se ne i njofim mire njerin edhe tjetrin....ajo se cka ke than ti eshte se ti ke qef me kan ashtu po jo mer shoq harroje kte...

Siē shkruan portali "Balkaninsight.com", kryeministri i Kosovės gjatė qėndrimit tė tij nė New York dhe gjatė shėtitjeve tė tij, vajzat e panjohura kanė menduar se ai ėshtė aktori Hollywood-ian George Clooney.
    "Pas njė takimi nė selinė e Kombeve tė Bashkuara nė New York, kam shkuar nė njė restoran aty pėrskaj lumit. Pėrnjėherė mu kanė afruar disa vajza dhe kanė bėrtitur: Ja George Clooney, George Clooney. Kam tentuar ti spjegoj se ai nuk unė, mirėpo ato kanė vazhduar tė bėrtasin "George", shkruan "BalkanInsight", transmeton presheva.com.

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Jakup Krasniqi taprak s'ka me kan me i zoti se Hashim Thaqi.....veq si imazh me pa ashtu te len te kuptoshe e lere me se ne i njofim mire njerin edhe tjetrin....ajo se cka ke than ti eshte se ti ke qef me kan ashtu po jo mer shoq harroje kte...

Siē shkruan portali "Balkaninsight.com", kryeministri i Kosovės gjatė qėndrimit tė tij nė New York dhe gjatė shėtitjeve tė tij, vajzat e panjohura kanė menduar se ai ėshtė aktori Hollywood-ian George Clooney.
    "Pas njė takimi nė selinė e Kombeve tė Bashkuara nė New York, kam shkuar nė njė restoran aty pėrskaj lumit. Pėrnjėherė mu kanė afruar disa vajza dhe kanė bėrtitur: Ja George Clooney, George Clooney. Kam tentuar ti spjegoj se ai nuk unė, mirėpo ato kanė vazhduar tė bėrtasin "George", shkruan "BalkanInsight", transmeton presheva.com.
    Nuk ma merr menja hiq qe ti je me VV-ne.
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga viganv Lexo Postimin
    Jakup Krasniqi e quan Bajram Rexhepin RRUGAQ sot ne parlament

http://www.youtube.com/watch?v=Paft1StBtPY
    [B]
    Mekati ndaj popullit eshte shume i rrende !! C'do parti ne Kosove dhe ne gjithe shqiptarine do te ndahen ne shume krahe ,bile bile me ne funde do te shendroheni edhe ne grupe mafioze terrorista,qe do ta vritni dhe shfarosni njeri tjetrin,sepse padrejtesia ndaj popullit keshtu do te mbaroje ne funde .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TetovaMas : 20-10-2012 mė 21:04

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Po folni me inate,policia e ka bere detyren e saje,nuk mundet nje grup qytetaresh,qofshin ata edhe deputet ta pengoin punen e institucioneve,ju keni kute te ndryshme per te njejtat probleme.perkrahni Berishen kur i rrah e vret demostruesit "paqesor"qe donin te hynin ne kryeministri e kendej e shani Rexhepin dhe policin qe nuk e lejoi nje band ta pengoi punen e qeverise!

Jakupi eshte njeri primitiv,hidherimi i tije eshte per interesa klanore,Thaci nuk i ka bere ministra e zevendesministra lepuroshat shoket e jakupit,e jakupi po ankohet qe i kan mbet shoket e kryesise se PDK pa pune.

Edhe me u largu kupa nga PDK nuk do te thot se demtohet partia,perkundrazi veq forcohet,uroi qe te marre sa me shume shoke me vete.
    Jakupi nuk e ka ate ndikim qe mendoni ju ne elektoratin e PDK,ai ka ndikim ne organet e partise ku ka shume lepurosha te cilet e kan nxa nga nje vend qatu e nuk bejn asgje.Jakupit i japin perkrahje ne shkrime e komente simpatizuesit e VV dhe LDK po asnjeri neser nuk voton per Jakupin.
    Po si hashimi si jakupi eshte si me da nje m... ne mes por une qmoi guximin e jakupit kur sulmon rrugaqet qe fatkeqesisht me ndihmen e votave te vjedhura kan arrit aty ku jan.
    Une besoi qe ti pajtohesh qe partia jote eshte pakic ne parlament dhe vetem me ndihmen e magjupve dhe shkieve jeni ber shumic.
    Harami duhet me dal ke durimin se kjo parti eshte e dedikuar te shkatrrohet,sepse mbrenda permbrenda ka njerz qe nuk e meritoin te ju thuhet mir mengjezi e lere me shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drenicaku : 21-10-2012 mė 03:16 Arsyeja: drejtshkrimi

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    VV eshte parti qe asnjeher nuk ka pas pushtet dhe nuk mund ta akuzoim per asgje,menyra se si proteston eshte per tu admiru,keshtu popullit po ja vret frigen sepse sikur eshte fut nje frig dhe askush nuk guxon te flas.
    Pra VV eshte parti qe nuk ju vardisen as te huajve e as vendorve,dhe keto jan shenja qe keta djelmosha me energjin dhe guximin qe kan po bejn nje pune shume te pelqyeshme,eshte tjeter gje qe shqiptaret e kan te veshtire te mendoin kethjellt

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    A ma primitiv se hashimi po thu qe eshte Jakupi a..?

Le te vjen te ne ne VV.. une do te isha shume i knaqun.. neve na duhen njerez primitiv.
    Ndoshta shume tjere te VV-se nuk do te ishin dakord me mua ne kete pike.. por une personalisht do ta prisnja krahehapur pa e diskutuar fare. Jakupi ka me shume vlera se 100 hashima..
    tani ja ke gjet vendin J.Krasniqit,i ploteson te gjitha kushtet per te qen ne VV.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Po si hashimi si jakupi eshte si me da nje m... ne mes por une qmoi guximin e jakupit kur sulmon rrugaqet qe fatkeqesisht me ndihmen e votave te vjedhura kan arrit aty ku jan.
    Une besoi qe ti pajtohesh qe partia jote eshte pakic ne parlament dhe vetem me ndihmen e magjupve dhe shkieve jeni ber shumic.
    Harami duhet me dal ke durimin se kjo parti eshte e dedikuar te shkatrrohet,sepse mbrenda permbrenda ka njerz qe nuk e meritoin te ju thuhet mir mengjezi e lere me shume
    Jo nuk jane si Hashimi si Jakupi,kan dallime te medha.........

Pakice ne raport me ke eshte PDK?me VV?LDK?AAK?

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Nese eshte front edhe ajo qe tere kohen Dr.Bajram Rexhepi ka qendrua me masen qe ishte ne duart e shkaut ne Mitrovice e Zhabare,atehere po ju betohem qe askush nuk na ka mbrojt dhe kurua sikur Dr. Bajrmi...Kete e them me plot pergjegjesi...
    po ku i kishit '' clirimtaret '' qe duhej tju mbronin moj e panjohur..apo kishin futur bishtin nen shale dhe ju kishin lene tju mbronte doktori me shiringa..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Jo nuk jane si Hashimi si Jakupi,kan dallime te medha.........

Pakice ne raport me ke eshte PDK?me VV?LDK?AAK?
    Ku e din ti qe jakupi eshte pakic,une besoi te kunderten,tjeter gje eshte qe ka frigacak qe nuk guxoin te flasin,por nuk mundet me qen hashimi shumic nuk ka logjik

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Reagojnė ndėrkombėtarėt: PDK-sė i kėrkohet “disiplinimi” i Krasniqit

Jakup Krasniqi mund ta ruajė postin e Kryetarit tė Kuvendit vetėm nis arrin tė gjejė gjuhė tė pėrbashkėt me shumicėn e pėrfaqėsuesve tė PDK-sė dhe me kabinetin qeveritar.
    Diplomatė tė jashtėm, sipas burimeve tė “Kohės Ditore” kanė thėnė haptas se nuk duan tė shohin pengesa tė brendshme gjatė punės sė institucioneve qendrore tė shtetit, veēanėrisht tash kur ka filluar procesi i dialogut politik pėr normalizim tė marrėdhėnieve Kosovė – Serbi.

Seanca e sė enjtes , e cila ėshtė ndėrprerė dy herė, ka shtuar trysninė e ndėrkombėtarėve ndaj lidershipit tė PDK-sė, pėr tė garantuar rrjedhė normale tė punės sė Kuvendit.

Por nė PDK besojnė se kanė kapacitete pėr ta ruajtur Krasniqin dhe pėr ta tejkaluar kėtė situatė.

p.s - shuj jakup mos ju bo shok ketyre te vetfundosjes se keta spi don kerkush, edhe ti rri urt.
    Vv - Palaēo+LISBA :D

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •