Po mer i kujtoj.......e, kujtoj edhe kete tjetren:
http://www.youtube.com/watch?v=tVjaz...?v=tVjazzq067w
....plus Kupen e Italise...!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 14-10-2012 mė 16:00
Jarigas
Po qa kambane mer aty po numerojka sa aksione kan bere ekipet...Po te pyes ato nderhyrjet e Napolit te duken normale...qe te mos marrin karton te kuq ??? Ne ndeshje ndodhin 3-4 nderhyrje por Napoli la nam me nderhyrjet makaber.
Sa per superkupen te kujtohet penalltia kunder Marchisios. Te kujtohet qe penalltia e Napolit erdhi fiks pas nje korneje qe duhej ti jepej Juventus gje qe nuk ju dha. E qa beme lojtart e Juventus...Dolem si zagar prej fushe ne shenje proteste??Jo ndenjten aty dhe i pershendeten kampionat.
#finoallafineforzaJuventus
Cassano: Kam refuzuar 3 here Juventus, ata kerkojne ushtare
Bonucci kunderpergjigjet: Me shume se ushtare Juventus kerkon profesioniste
Di Livio kunderpergjigjet gjithashtu: Jam krenar qe kam qene ushtar i zonjes se vjeter
Ngeli si i dhim Cassano
#finoallafineforzaJuventus
Buffon dhe Vucinic nuk grumbullohen.
2 Lucio
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
12 Giovinco
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
31 Branescu
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone
Forza Juventus![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbaneZ : 20-10-2012 mė 05:40
Shpresojmė tė shohim njė ndeshje spektakolare si gjithmon ndaj Napolit, ndeshja e vetme qė aktualisht mund tė shohish vėrtet futboll tė bukur nė Serinė A. Kisha dėshirė tė luaj Vucinic sonte pasi ėshtė deēiziv nė ndeshjet e mėdha, por ja qė nuk paska kaluar atė infektimin gripal.
Forca Juve !
Sui generis
Ndersa une jam shume kurioz te shof nje ndeshje pa Vucinic dhe der diku e "doja" nje mungese te tijen.
Gjithashtu do kisha deshire qe ti jepej shansi te luaje Bendtner,te pakten nje pjese loje.Kam besim se do japi me te miren e tij.Na mungojne shume golat me koke (kohet e fundit jane me pikatore) dhe danezi eshte nje pike e forte ne kete aspekt.
Te shohim si do shkoje por nje dyshe Bendtner Giovinco do me pelqente te shihja sot.
Ja edhe formacioni zyrtare:
Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Giovinco .
Sui generis
I beme gjemen edhe atyre mbopave te napolit.
Kur u bene dhe katundaret te pretendojne per scudetto mos u mbefte.
Edhe 10 ndeshje dhe rekordi thyhet.
Forzaaa Juve.
Krijoni Kontakt