Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 62
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nese ajo eshte nje adoleshente,eshte faji i mashkullit...

Hmmmm,me kete treguat vetevehten qe njesoj do veproje sikur Shaban Norja...
    Mos mer ekstremet shembull,moj zonje ,si shoqeri ne i perkasim perendimit edhe pse i bastardoj turku disa rite te jetes ton.per vajzat ke cme thua sps opinioni eshte shum denues ,ndersa per grate nuk e pranoj ,burrat shqiptare jan kthyer si tip skllevrish per tu
    plotsuar tekat grave te tyre,grate shqiptare bejn jete 100 her me te mir se burrat e tyre.
    pik hesapi boni ligjin.hahaha.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    ,,Pa sopat mos shko per dru ( n'mal)''...Nese nuk jeni ne rrjedhe te kesej ngjarje mos komentoni at cfar nuk keni dijeni dhe per cfar po flitet ketu...
    pse mos je gje moderatore ti
    Duaje te afermin tend si veten

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Mos mer ekstremet shembull,moj zonje ,si shoqeri ne i perkasim perendimit edhe pse i bastardoj turku disa rite te jetes ton.per vajzat ke cme thua sps opinioni eshte shum denues ,ndersa per grate nuk e pranoj ,burrat shqiptare jan kthyer si tip skllevrish per tu
    plotsuar tekat grave te tyre,grate shqiptare bejn jete 100 her me te mir se burrat e tyre.
    pik hesapi boni ligjin.hahaha.
    Une me duket e kisha thene per adoleshentet,e sa i perket asej qe diku burrat shqiptare jane bere si skllever nga grat e tyre,ajo nuk me intereson fare,pasi grat dhe burrat jane te pjekur...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    pse mos je gje moderatore ti
    Po te isha moderatore,Ju nuk do komentoshit gjerat qe nuk i lexoni paraprakisht-
    Ps.Me pyetet kush eshte Shaban Norja,dhe per at Ju thash qe te lexoni....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Para disa viteve kur punoja ne Shqiperi mu dha rasti te njihesha me nje pronar firme i cili sponsorizonte per nje nga spektaklet e shumta te Missit ne Shqiperi. Mes njerezve te shumte qe rrinin ne pritje per te takuar pronarin , mes tyre ishte nje vajze 15 vjecare qe do konkuronte per Miss dhe babai i saj. Ai ishte shume krenar qe vajza e tij ekspozonte shalet e njoma perballe atyre barbareve qe medemek jane sponsor spektaklesh( te pakten ky qe une njoha).

Vajza e tij 15 vjecare hyri ne zyren e sponsorit dhe qendroi brenda ne zyren e tij me teper se 30 min, dhe babai qe rrinte dhe priste perjashta dhe krenohesh me trupin dhe format e vajzes se tij ne nje dialog qe po bente me disa njerez qe po rrinin ne pritje ne sallon. Imagjinoni nje baba qe me duart e veta con vajzen e tij tek kasapi , c'fare arsye mund te kishte ky sponsor te ftonte nje 15 vjecare ne zyren e tij?
    Keta jane ata baballare monstra qe nuk dine te ruajne vajzat e tyre.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Vajza e tij 15 vjecare hyri ne zyren e sponsorit dhe qendroi brenda ne zyren e tij me teper se 30 min
    E cfar e keqe nga kjo?Eshte sponzoruesi (nese eshte mashkull)ai qe duhet te jete i moralshem dhe i drejt me klienten,pasi ajo nuk eshte atu per te flirtua por thjesht per konkurim....

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    E cfar e keqe nga kjo?Eshte sponzoruesi (nese eshte mashkull)ai qe duhet te jete i moralshem dhe i drejt me klienten,pasi ajo nuk eshte atu per te flirtua por thjesht per konkurim....
    As nuk e ve ne dyshim qellimin pozitiv te sponsorit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    As nuk e ve ne dyshim qellimin pozitiv te sponsorit
    po te ishin te gjithe sponsorat nga trut e kokes shejtanbudallenj si ty .
    sa do te doje te ishe ne vend te atij sponsorit ti per 30 minuta vetem me ate vajzen
    qe nxirte shalet perjashta.nga menyra si komenton kjo tregon karakterin tend.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    po te ishin te gjithe sponsorat nga trut e kokes shejtanbudallenj si ty .
    sa do te doje te ishe ne vend te atij sponsorit ti per 30 minuta vetem me ate vajzen
    qe nxirte shalet perjashta.nga menyra si komenton kjo tregon karakterin tend.
    Ashtu beje dhe ti sa te mbushe vajza jote 15 vjece .

Coje te konkuroje per Miss dhe mundesisht te takoje sa me teper sponsora para konkursit.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,752
    Po per ngacmimet kunder plakave,qe nuk mendon asnjeri.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •