Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Jo more shum burr i mirm osht shefqa , ber bes, ska ma tolerant ma frajer, njeri me te gjitha vetit ,
    si luftetar si doktor , por ka shum pacienta te smur ketu qellon problemi , dhe po duhet me ju lyp terapin.
    Shefqa eshte mire qe t'ia gjej diagnozen vetes, para se te filloj me te tjeret.

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mbulesa nuk eshte ne kundershtim me besimin e Jozefines.
    Se kuptoj se pse kaq i kompleksuar je.
    Vertet duhet te mesoni qe te mos lexoni vetem rreshtin pare te nje shkrimi, por te lexoni komplet shkrimin, para se te reagoni. Edhe nje vella i juaj musliman para teje, kercej si plaka ne k... dhe me vone e pa se e kishte gabim.

Ne cilen pjese te shkrimit tim e lexove se vendosja e shamise eshte ne kundershtim me besimin e Jozefines?!

I kompleksuar?

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin

Vertet duhet te mesoni qe te mos lexoni vetem rreshtin pare te nje shkrimi, por te lexoni komplet shkrimin, para se te reagoni. Edhe nje vella i juaj musliman para teje, kercej si plaka ne k... dhe me vone e pa se e kishte gabim.

Ne cilen pjese te shkrimit tim e lexove se vendosja e shamise eshte ne kundershtim me besimin e Jozefines?!

I kompleksuar?
    kur them une hapni shkolla.jo na duhen xhamija

pyeta nji shok nga Prishtina: a eshte qa naiher baba qe nuk kena xhamija me u fal?

JO

kto mjekroshat e vegjel dun me ja perdhos emrin Kosoves.nuk din me fol as shqip

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin

pyeta nji shok nga Prishtina: a eshte qa naiher baba qe nuk kena xhamija me u fal?

JO

Te kish gjuha Shqipe goje do te te kishte mallkuar me kete Shqipen tende çale çale.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin

I kompleksuar?
    E ke fajin vete , tregohu me i qarte kur shkruan. Keqkuptimet ndodhen ngaqe ke shkruajt me b*the e jo me duar.

Flet per Jozefinen dhe thua ''shume e ulet kjo'' Kush eshte kjo? Po nejse une e mbylla se sdesha me e zgjat me teper. Ska njeri trute e tua te te kuptoj se cke dashur te thuash.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Te kish gjuha Shqipe goje do te te kishte mallkuar me kete Shqipen tende çale çale.
    une i kam mesu shqip babes tat mer birbilush

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    E ke fajin vete , tregohu me i qarte kur shkruan. Keqkuptimet ndodhen ngaqe ke shkruajt me b*the e jo me duar.

Flet per Jozefinen dhe thua ''shume e ulet kjo'' Kush eshte kjo? Po nejse une e mbylla se sdesha me e zgjat me teper. Ska njeri trute e tua te te kuptoj se cke dashur te thuash.
    E kisha cituar shkrimin e mehershem dhe kisha vazhdu me shkrimin tim. Ne arabisht do ta kishe kuptu pa problem.

JO

Vendi per xhami u caktua vetem pasi qe u ulen me kembe ne toke dhe u zhduken ata elementet qe filluan me protesta alla Lindje e Mesme...ma flamuj te xhiahdit. Disa prej tyre u shfaqen edhe gjate inaugrimit te punimeve te xhamise se re, por nuk u deshen me shume se 10 sekonda qe te shporreshin nga aty.

Shoqeria eshte e shendoshe ne Kosovem, o drague. Te gjithe e respektojne religjionin e tjetrit, por kur tentohet qe permes religjionit te arrihen qellime te tjera, eshte po shoqeria qe ju the koken.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    une i kam mesu shqip babes tat mer birbilush
    Ju burgaxhinjte e Spaçit te gjitha i keni bere ,seshte çudi.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ky qe te eshte ngjit si tum pas kepuces eshte i juaji. Ja pafsh hajrin

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Ju burgaxhinjte e Spaçit te gjitha i keni bere ,seshte çudi.
    Ore ti perdofili i arabomagjupistanit qe ke ngul kemb ne token e shipes ki kujdes.
    Shqipja ka shum dialekte, vetem desha te te informoj ty si arabomagjyp

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Ore ti perdofili i arabomagjupistanit qe ke ngul kemb ne token e shipes ki kujdes.
    Shqipja ka shum dialekte, vetem desha te te informoj ty si arabomagjyp
    Rrofsh per keshillen Serbo.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •