Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Tani nje pyetje per hapsin e temes:

Si do i thuash apo i quash Shqiptaret Autokton qe jetojne ne Iliride (Maqedoni) Shqiptar apo Maqeon?

Po si do i thuash apo quash Shqiptaret Autokton qe jetone ne Lugine te Presheves (Kosoven Lindore) Ne Serbi te tanishme - Shqiptar apo Serb?

Si do i thuash apo quash Shqiptareve qe jetojne ne Malesi te Madhe - Shqiptar apo Malazes?

Mendoj qe kjo teme eshte me se e kote!!!
    Disa postime me lart e pate te shkruar, po meqe se paske lexuar...lexoje , se cili eshte konkluzioni im

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ja ta them vllai ty ( e di qe nuk te pelqen kjo idea e bashkimit po nejse )

Para Gjergjit ne quheshim Albane, sic e ka cekur dhe Edvini arsyen se perse. Sot ne akoma kemi emrin Albane edhe pse desh u ndryshua ne nje emer pa lidhje ( pune shpendesh ) Tani , Dardanet jane vellezrit tane prehistorik, kemi mare dhe kemi dhene sa qe jemi bere njesh me ta. Shume prej tyre kan populluar edhe Shqiperin (Albania) prej qindra vitesh. Dalim te problemi.... Toponomi Kosovar, sic e kam theksuar, nuk ka lidhje me kete popull dardan. Kosov eshte emertim sllav, dhe ajo qe mua me shqeteson eshte se : Pervec asaj qe te huajt ndoshta dhe me tendence i quajn si Shqiptar te Kosoves, vete keta identifikohen si te tille ! Pra Kosova, vend sllav ( sipas emrit ) dhe i banuar nga Albanet .... e kupton ? Ne te ashuquajturen Kosove, Albanet na dalin sikur te ishin etni ne troje sllave

A i duhet ndryshuar emri Kosoves ? Patjeter qe po ( sipas mendimit tim )

Si duhet ta kete ? Ate qe ka pasur gjithnje dhe ate qe duhet te kete, Dardani. Do ishte veprimi me i mire qe vete populli ta beje nje kerkese te tille dhe pse jo me referendum. Ndryshimi i emrit te Kosoves, do ta shkepuse ate nje here e pergjithmone nga cdo pretendim Sllav. Gjeja me e mire do ishte qe edhe vete populli Shqiptar atje, te filloje dhe ta mesoje veten me emrin Dardan. A mund ti therrasim ne vetes arrnaute, per te vetemen arsye se keshtu na therriste Turku ?
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin

I therrisni mendjes apo jo ! Pse ore "idete" e cdo anonimi qe shkruan ketu do te diskutojme neve ? Le qe keto lloj idesh jane kunder shqiptareve .....

O OrientalStar1 , po paske qen helm fare ti ?
    Epo nuk do diskutojme idet e anonimit tend mbi Berishen ter diten

Meru pak me histori, ekonomi, kultur, pse jo edhe me sex...se le nam ter diten duke shfryr vrer mbi PD-en

Sa te shoh nick viola.....dihet qe eshte teme politike ku ke shkruar

Nje keshill te dhash dhe jam i sigurt qe nuk do ta zbatosh, se s'te le krimbi edrucist
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Meru pak me histori, ekonomi, kultur, pse jo edhe me sex...se le nam ter diten duke shfryr vrer mbi PD-en

Nje keshill te dhash dhe jam i sigurt qe nuk do ta zbatosh, se s'te le krimbi edrucist
    Shiko , vallaj , para se te lexoja keto "propozimet e tua" , thoshja se ti je nji simpatizant i Berishes edhe hajde mo , sepse keshtu i kupton gjerat .....

Po ti nuk qenke vetem simpatizant , por edhe bashkepunetor me Berishen ! Dhe per Berishen une e kam te sigurt 1000/100 , pra jam mese i bindur , se eshte vegel e serbit ! U habita qe dola ne po te njejtin konkluzion edhe per ty !

Ne kemi hallin tek forca jone si shqiptare , per tu ngritur ne kembe , pa Berishes vari ****** edhe pak kohe i ka mbetur , se po i fiket kandili ! Lere se cfare ben gallata me notin ......

Ndersa per Edrucat e Brarit me gje vetem nje postim timin dhe une nuk te replikoj me !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 12-10-2012 mė 19:56

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Perse Kosovaret cilsohen nga te huajt si Albane ?

!!!?????????????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 12-10-2012 mė 20:44

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Perse Kosovaret cilsohen nga te huajt si Albane ?

mendoj se tema ėshtė dasht te shkruhet :

pse Kosovarėt nga te huajt cilsohen si Shqiptarė ?

... si te lexohet titulli i temes , dihet se temen e ka hapur njė person me 8 vjeqare ..

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

brari eshte krenar per ty

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •