Postuar mė parė nga pranvera bica Naten te dashurit e tetes! Teta , naten e mirė dhe gjumė tė qetė
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga Enkeleu Ėhė , ich genieße es Aber, das wird nicht so lange dauern
Carpe diem!!
Ta ve nje te lehte para gjumit?
Postuar mė parė nga orhideja Aber, das wird nicht so lange dauern Das ist mir klar , aber ich genieße es solange ich kan
Postuar mė parė nga orhideja Ta ve nje te lehte para gjumit? e vura une nje te lehte nga enkelejda, mire po shkruajshe gjermanisht ... orhide alushin e kam pas menduar por vetem me ta prish pakez e ndrrova ne arifi
Postuar mė parė nga orhideja Ta ve nje te lehte para gjumit? hahahahaa , sa e lehtė ?! Me siguri aq e lehtė saqė ta gjejme dikur nga ora 05
Postuar mė parė nga Enkeleu hahahahaa , sa e lehtė ?! Me siguri aq e lehtė saqė ta gjejme dikur nga ora 05 Hajt ti, se sonte te kursej............kjo nuk vlen edhe per neser - - - - - / - - - - Patriot shqiptar
Postuar mė parė nga Enkeleu Das ist mir klar , aber ich genieße es solange ich kan Ku ke mesuar ti gjermanisht djalo ?
Postuar mė parė nga Premtor e vura une nje te lehte nga enkelejda, mire po shkruajshe gjermanisht ... orhide alushin e kam pas menduar por vetem me ta prish pakez e ndrrova ne arifi E di e di..........po shtyheni me nje femer te dobet hahhahaha
Postuar mė parė nga orhideja Hajt ti, se sonte te kursej............kjo nuk vlen edhe per neser - - - - - / - - - - Patriot shqiptar Nje V te qelloj me te paren orhide apo pranoje se po e di pergjegjejen
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt