Postuar mė parė nga Premtor Nje V te qelloj me te paren orhide apo pranoje se po e di pergjegjejen Thuaje pa asnje shkronje
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga orhideja Hajt ti, se sonte te kursej............kjo nuk vlen edhe per neser - - - - - / - - - - Patriot shqiptar Sh.......??
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Vasko Pasha
Postuar mė parė nga Premtor Ku ke mesuar ti gjermanisht djalo ? Hahahah Premtor , e kam mesu ne kosove , kėtu mos me ditė gjermanisht , jet muhasere
V - - - - / - - - - S'ka SH dhe jo Premtor, s'e ke gjete
Postuar mė parė nga orhideja V - - - - / - - - - S'ka SH dhe jo Premtor, s'e ke gjete ANI VASIL LACI PRA
Postuar mė parė nga Premtor ANI VASIL LACI PRA Ani de..........pse po bertet? Hahhahaha e gjete Ju thash qe eshte e lehte
Postuar mė parė nga Premtor ANI VASIL LACI PRA Tė lumtė Premtor
Postuar mė parė nga orhideja Ani de..........pse po bertet? Hahhahaha e gjete Ju thash qe eshte e lehte hahah me duket ma ktheve si une me alushin e arifin Epo kam filluar te te lexoj mendimet orhide, keshtu qe edhe nja dy tre te premte dhe ske shanse me me me ike
belbezova pak por ama doren si shpejt se pa asnje shkronje e gjeta a jeni ende per loje apo si e kemi hallin ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt