Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 108
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Ncuk aspak mllef ti je ajo qe po shfaq mllef ku gjen ter kete energji te shkruash per to se si ato jetojn jeten te dhimbsen apo u lakmon ,une ende nuk arita te kuptoj kete nga ti. Dhe neper çdo teme fetare qe je kyç shpreh nje mllef zemerim inat ndaj femrave islame , nja te dyten kapeni ose per mjekrre te djemve islam ose prej havaleve te femrave.
    Çudi është ka me vjen me ju.
    Ashtu siq ju vazhdimisht i mbroni

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Epo mia c"t"i besh jeta per dike njerkë, e per dike nanë.
    Dikush e con jeten vetem me stres e dikush ben qejf rri rehat ne sediljen mbrapa!
    Come, on Adna. Mos i justifiko shume atje ku nuk duhet. Sa per djeni vetem budallenjte nuk kane stress. Lexova dicka per Arabine. Sado qe jane vendi i peste ne bote ne te ardhurat per fryme, ka nje numer te madh analfabetesh, mbi 65milion, dhe trecereku dihet ajo jane femra. Mos me thuaj qe me mire keshtu se jane me te lumtur. hahahah Nejse dua te dal te: Ato qe duhen kritikuar duhen kritikuar dhe jo anashkaluar apo justifikuar. Ne kritikojme dhe budalleqet qe kemi ne shqiptaret. Justifikimi nuk eshte zgjidhja e problemeve ndryshe nuk kemi per tu zhvilluar.

Ti vet ke qene andej?
    Trajtim princeshe per mua eshte qe ti te dalesh si te doje qejfi , te besh ligjin, dhe te gjithe te trajtojne me respekt.
    Feelings change - memories don't.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Lexova dicka per Arabine. Sado qe jane vendi i peste ne bote ne te ardhurat per fryme, ka nje numer te madh analfabetesh, mbi 65milion, dhe trecereku dihet ajo jane femra.
    SA???
    kam frike se e ke lexuar ""pak"" keq, sepse popullsia e arabise saudite nuk eshte as 30 milione.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Come, on Adna. Mos i justifiko shume atje ku nuk duhet. Sa per djeni vetem budallenjte nuk kane stress. Lexova dicka per Arabine. Sado qe jane vendi i peste ne bote ne te ardhurat per fryme, ka nje numer te madh analfabetesh, mbi 65milion, dhe trecereku dihet ajo jane femra. Mos me thuaj qe me mire keshtu se jane me te lumtur. hahahah Nejse dua te dal te: Ato qe duhen kritikuar duhen kritikuar dhe jo anashkaluar apo justifikuar. Ne kritikojme dhe budalleqet qe kemi ne shqiptaret. Justifikimi nuk eshte zgjidhja e problemeve ndryshe nuk kemi per tu zhvilluar.

Ti vet ke qene andej?
    Trajtim princeshe per mua eshte qe ti te dalesh si te doje qejfi , te besh ligjin, dhe te gjithe te trajtojne me respekt.
    Ta dish se sa i kritikoj une edhe ato! (Ama jo pse mbulohen e gjera te tilla, ka vend per kritika te tjera tek ato po ska rendesi te ceken te kjo teme).

Jo, mia gabim je se femrat ne Arabi gezojne respekt te madh, besom.

Pos qate leje per vozitje qe nuk ua japin bre, edhe mire jua bajne!
    Paqë

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Kot sa mereni me kete lajm. Nuk ka asgje te re me Arabine Saudite, si te jet IKEA apo dicka tjeter. Nuk eshte se do i ndryshoj dikush. Kan mentalitetin e tyre edhe pse familja mbreterore e mban popullin te shtypur dhe injorant me qellim. Nga ana tjeter bejn jeten me stil nga perendimi.

Familja mbreterore gjasme sikur perdor ligjet fetare per te mbajtur traditat fetare, por ne realitet e mban popullin ashtu sepse po u hapen shume duke liberalizuar ligjet, atehere rrezikojn pushtetin, sic ndodhi ne Bahrain.

Aq kollaj eshte ti mbash Arabet te shtypur, vetem nga besimet fetare, qe nuk e ben dote ne asnji vend/rajon tjeter te botes. Keta me shume shtypen nga familjet mbreterore dhe diktatoret sesa nga perendimi. Keto familje mbreterore dhe diktatore perdorin fene per te mbajtur pushtetin, dmth, duke hequr vemendjen nga gjerat me te rendesishme si varferia/liria/te drejtat e njeriut...duke perdorur fene si arsye per me shume shtypje.

Nuk kane faje, Arabet jan popull i prapambetur sepse ne cdo vende te tjera, demokracia dhe liria jan perdorur dhe jan ven ne eksperiment, edhe pse nuk ka funksionuar sic ka ndodhur nga disa vendet me te sukseshme rreth demokracise, te pakten sot ndodhen me mire. Ne popujt Arabe, asnjehere nuk eshte pordur demokracia dhe liria, dhe per keto popuj eshte e veshtire qe te kuptojn cesht diferenca ndermjet fese me qeverine/pushtetin.

Kur gruaja ne shekullin-21 akoma nuk ka te drejtat me themelore dhe minimale, qe ndodhen qe ne shekullin-19 eshte nje nga prapambetjet me te madhe. Edhe pse u dhan te drejt per te votuar, e gjitha u be vetem per te mbajtur pushtetin, jo se e ben se ju dhimset.
    Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 04-10-2012 më 22:37
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Admiral e googlove me vrap? Rrofsh per korrigjimin. Ishte per rajonin jo vetem per Arabine Saudite.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 05-10-2012 më 09:45
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Cfare pershkrimi ,jam e magjepsur ,kur te "rritem" dua te behem saudite
    Si kjo do me u be ti?

Aktorja amerikane dhe këngëtarja, Xhenet Xhekson planifikon të martohet me të fejuarin saj, biznesmenin dhjetë vjet më të ri se ajo Uisama Al Mana. Ceremonia do të mbahet sipas zakoneve islame, përderisa Xhekson tashmë e ka p
    ranuar fenë islame. Të dashuruarit planifikojnë të martohen në Doha, në vendlindjen e Uisam Al Mana. Mendohet se martesa e tyre do të jetë njëra ndër martesat më ekstravagante. "Martesa është caktuar për vitin 2013, por edhe më tutje detajet tjera nuk janë caktuar, përfshirë dhe datën e saktë të martesës”,
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 05-10-2012 më 10:40
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Admiral e googlove me vrap? Rrofsh per korrigjimin. Ishte per rajonin jo vetem per Arabine Saudite.
    nuk kam nevoje te googloj per te ditur popullsine e arabise saudite. lol
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    No girls allowed: Gruaja e fshirë nga katalogu i IKEA's në Arabinë Saudite
    E si eshte kjo problem nderkombetar?

Hapeni tek tema shoqerore >.>

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    familja mbreterore e mban popullin te shtypur dhe injorant me qellim. Nga ana tjeter bejn jeten me stil nga perendimi.

Familja mbreterore gjasme sikur perdor ligjet fetare per te mbajtur traditat fetare, por ne realitet e mban popullin ashtu sepse po u hapen shume duke liberalizuar ligjet, atehere rrezikojn pushtetin, sic ndodhi ne Bahrain.
    .
    FIKS FIKS FIKS.
    keshtu eshte. gjoja ne arabi saudite nuk lejohet alkooli dhe prostitucione, por nese je pjestar i families mbreterore i ke te gjitha.
    e pastaj bejne sikur jane fetar te forte...

kjo video eshte e vertete.

Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •