Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 108 prej 108
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Paj ma mire te kishte nejt qysh kane qene se sa shiite (nese eshte si po thu).
    jeni te poshter ju fetaret.kur nuk doni njeri tjetrin

pse ju sunitet e keni te rrujt?

ps. jam krenar qe jam shiite

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Si kjo do me u be ti?

Aktorja amerikane dhe këngëtarja, Xhenet Xhekson planifikon të martohet me të fejuarin saj, biznesmenin dhjetë vjet më të ri se ajo Uisama Al Mana. Ceremonia do të mbahet sipas zakoneve islame, përderisa Xhekson tashmë e ka p
    ranuar fenë islame. Të dashuruarit planifikojnë të martohen në Doha, në vendlindjen e Uisam Al Mana. Mendohet se martesa e tyre do të jetë njëra ndër martesat më ekstravagante. "Martesa është caktuar për vitin 2013, por edhe më tutje detajet tjera nuk janë caktuar, përfshirë dhe datën e saktë të martesës”,
    Qe e ka marrur te pa shp.. (virgjer) as qe diskutohet por inshallah(!) xhenet-tja ka qene edhe femer kur ka lindur, se duke patur parasysh majkellin nuk mund te jesh fort i sigurte a ka qene mashkull a femer, nejse per arabet s'ka problem gjithsesi!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 07-10-2012 më 18:00

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    xhemis shih pak shqipet:

Se kuptoj c'rendesi ka me besimin e nje njeriu se janet jackon apo ca njerez te panjohur ne kosove ndrrojne fe. jane ber fete si kompani qe marrin sportista per ti reklamuar

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Si kjo do me u be ti?

Aktorja amerikane dhe këngëtarja, Xhenet Xhekson planifikon të martohet me të fejuarin saj, biznesmenin dhjetë vjet më të ri se ajo Uisama Al Mana. Ceremonia do të mbahet sipas zakoneve islame, përderisa Xhekson tashmë e ka p
    ranuar fenë islame. Të dashuruarit planifikojnë të martohen në Doha, në vendlindjen e Uisam Al Mana. Mendohet se martesa e tyre do të jetë njëra ndër martesat më ekstravagante. "Martesa është caktuar për vitin 2013, por edhe më tutje detajet tjera nuk janë caktuar, përfshirë dhe datën e saktë të martesës”,

Michael Jackson's sister will convert to Islam to marry a younger Saudi with oil money. I'm sure it's a match made in heaven and will last through eternity.
    LOL
    That marriage has less chance than Whacko Jacko and Lisa Marie Presley.

Motra e Michael Jackson do të konvertohet në Islam të martohet me një Arabinë rinj me paratë e naftës. Unë jam i sigurt se kjo është një ndeshje e bëra në qiell dhe do të zgjasë deri në përjetësi.
    LOL
    Se martesa ka shanse më pak se Whacko Jacko dhe Lisa Marie Presley.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Michael Jackson's sister will convert to Islam to marry a younger Saudi with oil money. I'm sure it's a match made in heaven and will last through eternity.
    LOL
    That marriage has less chance than Whacko Jacko and Lisa Marie Presley.

Motra e Michael Jackson do të konvertohet në Islam të martohet me një Arabinë rinj me paratë e naftës. Unë jam i sigurt se kjo është një ndeshje e bëra në qiell dhe do të zgjasë deri në përjetësi.
    LOL
    Se martesa ka shanse më pak se Whacko Jacko dhe Lisa Marie Presley.

Shpresoj mos e vrasin dhe kete si Michael Jakson ose sikurse Ledy Dianen.Majkelli ose i konvertuar ne Maliq :P kishte pranuar fene islame ndersa Ledz DD priste nje femije nga muslimani al sajed dhe mesa duket ishte ne hapat e pranimit te Islamit.

Princesha Diana u vra qëllimisht?
    Revista britanike ‘Globe’ thekson se do të zbardhë shumë shpejt elemente tronditëse, bazuar në fakte se vdekja e Lady Dianës ka ardhur si pasojë e një komploti të organizuar, pasi kanë edhe dëshminë e një hetuesi i cili tashmë njeh ‘vrasësit’.Por ti se kupton dot perderisa akoma nuk e di se kush e vrau Malkom x apo Kenedin?http://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_X

E premte 5 Tetor 2012 22:10

Sipas revistës britanike "Globe" Princesha Diana nuk vdiq në veturën e aksidentuar në Paris, por ajo u vra në ambulancë, rrugës për në spital. Ky lajm bëhet me dije nga e përjavshmja e orientuar kryesisht në publikimin e skandaleve ‘Globe’, e cila pretendon se ka prova të forta për këtë ngjarje’. ‘Globe’ thekson se do të zbardhë shumë shpejt fakte tronditëse, bazuar në fakte se vdekja e Lady Dianës ka ardhur si pasojë e një komploti të organizuar, pasi kanë edhe dëshminë e një hetuesi i cili tashmë njeh ‘vrasësit’. Hipoteza e vrasjes nuk është fakt i ri, por gjatë dy vjetëve të fundit është mbështetur versioni i vdekjes së provokuar për shkak të shoferit të makinës Henry Paul, ku udhëtonte princesha bashkë me të dashurin e saj Dodi al-Fayed, i cili shpejtonte për të humbur gjurmët para paparacëve dhe ngiste nën efektin e drogës dhe alkolit. Faktet e reja të ‘Globe’ pritet t’i japin një kthesë të re hetimeve, teksa pritet që javën e ardhshme të publikohen. Diana vdiq më 31 gusht 1997 në një aksident automobilistik në Paris, në moshën 36-vjeçare, me të dashurin e saj, Dodi, i biri i Mohamed al-Fayes, ish-pronari i qendrës tregtare Harrods.

http://www.mesazhi.com/artikuj/princ...vra-qellimisht
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Shpresoj mos e vrasin dhe kete si Michael Jakson ose sikurse Ledy Dianen.Majkelli ose i konvertuar ne Maliq :P kishte pranuar fene islame ndersa Ledz DD priste nje femije nga muslimani al sajed dhe mesa duket ishte ne hapat e pranimit te Islamit.

Revista britanike ‘Globe’ thekson se do të zbardhë shumë shpejt elemente tronditëse, bazuar në fakte se vdekja e Lady Dianës ka ardhur si pasojë e një komploti të organizuar, pasi kanë edhe dëshminë e një hetuesi i cili tashmë njeh ‘vrasësit’.Por ti se kupton dot perderisa akoma nuk e di se kush e vrau Malkom x apo Kenedin?http://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_X

Sipas revistës britanike "Globe" Princesha Diana nuk vdiq në veturën e aksidentuar në Paris, por ajo u vra në ambulancë, rrugës për në spital. Ky lajm bëhet me dije nga e përjavshmja e orientuar kryesisht në publikimin e skandaleve ‘Globe’, e cila pretendon se ka prova të forta për këtë ngjarje’. ‘Globe’ thekson se do të zbardhë shumë shpejt fakte tronditëse, bazuar në fakte se vdekja e Lady Dianës ka ardhur si pasojë e një komploti të organizuar, pasi kanë edhe dëshminë e një hetuesi i cili tashmë njeh ‘vrasësit’. Hipoteza e vrasjes nuk është fakt i ri, por gjatë dy vjetëve të fundit është mbështetur versioni i vdekjes së provokuar për shkak të shoferit të makinës Henry Paul, ku udhëtonte princesha bashkë me të dashurin e saj Dodi al-Fayed, i cili shpejtonte për të humbur gjurmët para paparacëve dhe ngiste nën efektin e drogës dhe alkolit. Faktet e reja të ‘Globe’ pritet t’i japin një kthesë të re hetimeve, teksa pritet që javën e ardhshme të publikohen. Diana vdiq më 31 gusht 1997 në një aksident automobilistik në Paris, në moshën 36-vjeçare, me të dashurin e saj, Dodi, i biri i Mohamed al-Fayes, ish-pronari i qendrës tregtare Harrods.

E lejon islami drogen?

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023

Yes, I remember that subject being discussed.

Queen Elizabeth and the Royal Family would have died a thousand deaths if Princess Di would have converted to Islam.

Po, unë kujtoj se subjekti duke u diskutuar.

Mbretëresha Elizabeth dhe Familjes Mbretërore do të kishte vdekur një mijë të vdekur nëse do të kishte Princesha Di konvertuar në Islam.

We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •