Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Shof qe jan pref shume socialeshet me mar pushtetin po spo shof burra qe ti bejne balle hajdutllekut pushtetit.
    Do vim ne do e bejme keshtu , do vime ne do e bejme ashtu.
    Te gjitha i thone ca duhet vetem kryesoren e harrojne.
    Si do ti bejne balle vjedhjes se votave?
    Albania Uber Alles

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Keta kapen kot pas nje deklarate te pafajshme te ketij Shalsit. E tha ate llaf se i shpetoi or burr se nuk donte. Pse duhet ta bejme kaq tragjike?
    Ne fund te fundit mire e tha, ska pse te vjedhesh hapur si keta te PD se , kur ka aq e kaq menyra per te vjedhur pa rene ne sy sic dine vetem ne PS..
    muhabeti i shalusin mund te perkthehet shkurt vetem me nje proverb "mos e dvet se t'tregon vet"

me vjen keq per keta socialpisat gjakrpishur te pa soj,qe tani kan filluar te ia ndiejn eren humbjes...mbeten duke ber pllane se si ta bejn dhe njehera shqiperine si ne 97-en e 21-janarin.

pjell plerash...
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Shof qe jan pref shume socialeshet me mar pushtetin po spo shof burra qe ti bejne balle hajdutllekut pushtetit.
    Do vim ne do e bejme keshtu , do vime ne do e bejme ashtu.
    Te gjitha i thone ca duhet vetem kryesoren e harrojne.
    Si do ti bejne balle vjedhjes se votave?
    haha o Juanito ,kundershtari luftohet me te njejten arme qe te lufton ai ty,dhe strategjia
    e shpellarit dihet nga te gjithe.Si dikur Skipione mundi Anibalin e Kartagjenes .

Vetem keshtu mund te ndalet SHpellari me oborrin e tije.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    haha o Juanito ,kundershtari luftohet me te njejten arme qe te lufton ai ty,dhe strategjia
    e shpellarit dihet nga te gjithe.Si dikur Skipione mundi Anibalin e Kartagjenes .

Strategjia juaj eshte e sternjohur.
    Parimi juaj i lashte dhe i ri eshte
    PUSHTETI BURON NGA GRYKA E PUSHKES.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin

...... sa te keni Edver kokainen e Ballat me sy e pa sy, Shalset, Bracet, Rucet e kompani vendin e nderum te opozites nuk ja u heq njeri jo per 2013 por edhe ne 2021. Jeni te pashprese, po fare te pashprese!
    Nuk ka ambasade qe ju bo dermon.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    ehu kur te vij ps ne fuqi nuk ka len me larua per balon
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Strategjia juaj eshte e sternjohur.
    Parimi juaj i lashte dhe i ri eshte
    PUSHTETI BURON NGA GRYKA E PUSHKES.
    Sa i mbaruar qe je dhe ti.
    Te ishte per gryke pushke Saliu t do ti coje lule per perkujtimore ti.
    Sot legenat e ps kujtojne se pushteti del nga gryka e tweeterit.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A i keni pare gje cicnicinin, duajen, violen & co ?
    Cfare ke me Violon ti FeudaloStar ! Po kapesh pas nje gomari te PS-se si E. Shalsi dhe po na "bind" neve te tjereve ? Ha....ha....ha... ! Sa feminore !

Por ti me ke permendur pa asnje lidhje mua ! Une nuk kam predikuar ne asnje postim timin qe PS-ja eshte partia ime e pelqyer ! Po gjete qofte edhe nje postim te tille do ta pranoj si vije poltike te PS-se , fjalen e E. Shalsit !

Por megjithese une nuk kam folur kurre per PS-ne nje gje shume e vertete duhet pranuar : PS-ja , pavaresisht se eshte mamaja e PD-se , ne perberje te saj pjesen dermuese e ka njerez me kulture dhe dije safi ..... jo me diploma te marra tek fusha e druve !

Gjithashtu PS-ja eshte realisht parti qytetare dhe duam apo s'duam neve (perfshi edhe mua ketu brenda) , eshte parti realisht borgjeze qe ka edhe shume elemente njerezore ne mbeshtetesit e saj ! Nuk ka halabake , nuk ka cuba dhe injorante me shumice , nuk eshte parti feudale apo prehistorike si PD-ja ! etj etj se po zgjatem kot , sepse tani gjithe shqiptaret i kane te qarta dallimet !

Por Violo nuk ka te beje fare me PS-ne ! Pavaresisht se sa thashe me siper jane te verteta si drita e diellit duke krahasuar PS-ne me PD-ne !

Viola eshte me versionin qe te gjitha partite te nxirren jashte ligjit dhe te krijohen parti te reja ! Madje dhe zgjedhjet , pas shkrirjes se partive te organizohen me perfaqesues te zgjedhur nga komunitetet brenda lagjeve , pa iu lejuar poltikes te fuse hundet ! Dhe ata qe do te zgjidhen , le te zgjedhin nga gjiri i tyre Parlamentin e Shqiperise !

Ndersa per Saliun , Nanon & Co , ne te dy krahet duhen shpronesuar dhe derguar ne burg per ndjekje penale !

Vetem pas kesaj Shqiperia do te mundet te kete ndonje shprese per te dale nga vdekja klinike ku gjendet sot !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Sa i mbaruar qe je dhe ti.
    Te ishte per gryke pushke Saliu t do ti coje lule per perkujtimore ti.
    Sot legenat e ps kujtojne se pushteti del nga gryka e tweeterit.
    jo mo Juanito jo se tweeterit po i afron me shum rreth Edit njerzit,dhe nqs Edi komunikon
    ne tuiter,mos harro deklaraten e shpellarit ,qe tha FEJSBUKU ESHTE LIBRI ME I BUKUR..
    SALA KOMUNIKON NE FEJSBUK.Hahaha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    E me cfare diskutoni ! Per asnje shqiptar sot nuk ka ndonje dyshim se PS-ja eshte parti si dita me naten me PD-ne ! Si ne permbajtje qytetare te elektoratit ashtu edhe ne pikpamje kulturore dhe arsimore ! Sigurisht , ashtu si homologet e tyre europiane edhe ata do te perfitojne nga pushteti , por te pakten kur e marrin lekun e marrin me Laps dhe jo me Kallac duke vrare edhe njerezit si keta te PD-se !

Keto dallime jane evidente ! Cfare diskutoni ?

Une per vehte e thashe mendimin tim me siper ! Sikur te mos kisha medyshjet e mia do te anoja nga nje parti serioze qe do te kishte ne programin e saj edhe predikimet e AK-se .
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 30-09-2012 më 16:23

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •