Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    ...... sa te keni Edver kokainen e Ballat me sy e pa sy, Shalset, Bracet, Rucet e kompani vendin e nderum te opozites nuk ja u heq njeri jo per 2013 por edhe ne 2021. Jeni te pashprese, po fare te pashprese!
    Nuk ka ambasade qe ju bo dermon.
    Haha or cuceqi shpellarit me shok si fyr ziu ,frangupula fazllicodobico imomkatruvja.olldi bollti ,zhej zhele,nila mecme abvzh,dru me pre mark mrroku,lulja saliut,fulana fyella ,nishani
    babes,noka ndoka,dhe paloka,jozi ,patozi,beni qef dhe ca dit se nuk do ta shihni
    me ate karrike me sy.Si lumi i madh i MITRUSH KUTELIT ,DO JU MARIM PERPARA,kete here
    ta dini mire.................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    E me cfare diskutoni ! Per asnje shqiptar sot nuk ka ndonje dyshim se PS-ja eshte parti si dita me naten me PD-ne ! Si ne permbajtje qytetare te elektoratit ashtu edhe ne pikpamje kulturore dhe arsimore ! Sigurisht , ashtu si homologet e tyre europiane edhe ata do te perfitojne nga pushteti , por te pakten kur e marrin lekun e marrin me Laps dhe jo me Kallac duke vrare edhe njerezit si keta te PD-se !

Keto dallime jane evidente ! Cfare diskutoni ?

Une per vehte e thashe mendimin tim me siper ! Sikur te mos kisha medyshjet e mia do te anoja nga nje parti serioze qe do te kishte ne programin e saj edhe predikimet e AK-se .
    Patjeter qe AK DO JETE SURPRIZA E KETYRE ZGJEDHJEVE...........

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Si jane hudh zarat e Vrromes me retushu gafen e Shalsit !!!

Do vjedhim me stil thone, jo ashiqare. Ptu rracmutna t'qelbet. Per me vjedh e dashkeni pushtetin ju mer hale !!! Po pse shani Salen e Liken hajdut ??? Ju qekeni vete tufa e arsenlupenave.

S'kon turp as ushtria zagarve qe hudhen neper forume me retushu gafat e "udheheqjes". Edhe thon "nuk kom ineteresa".
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Shqipria ben hajer vetem me nje diktator si Pinoçeti. Vetem nje person i tille mund te fuse ne rruge te drejte ate vend. Sa keq qe nuk ekziston rreziku komunist akoma. Jemi shume pa fat.
    Te pakten do ishte pastruar vendi nga bajgat e plehrave enveriste. Do ishin zhduk me rrenje e themel.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Si jane hudh zarat e Vrromes me retushu gafen e Shalsit !!!

Do vjedhim me stil thone, jo ashiqare. Ptu rracmutna t'qelbet. Per me vjedh e dashkeni pushtetin ju mer hale !!! Po pse shani Salen e Liken hajdut ??? Ju qekeni vete tufa e arsenlupenave.

S'kon turp as ushtria zagarve qe hudhen neper forume me retushu gafat e "udheheqjes". Edhe thon "nuk kom ineteresa".
    Nuk e kupton që po bëhesh ca si shum i bezdisur.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Nuk e kupton që po bëhesh ca si shum i bezdisur.

Jo !!! U preke ti ???

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Jo !!! U preke ti ???
    Unë mendoj që ta rudhësh pak gojën për këtu në forum.
    Vrromën siç ke qef ta quash Ramën mund ta shash sa të duash është punë për ty
    por kur vjen puna për të etiketuar si të doj qefi të tjerë këtu në forum bëhu pak më esëll.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Unë mendoj që ta rudhësh pak gojën për këtu në forum.
    Vrromën siç ke qef ta quash Ramën mund ta shash sa të duash është punë për ty
    por kur vjen puna për të etiketuar si të doj qefi të tjerë këtu në forum bëhu pak më esëll.

Labo, kisha pershtypjen se ishe thjesht tifoz si puna ime. Por kur ma fut veten tek te ofendumit, dmth paskam pas pershtypje te gabume.

Me vje keq, por zagari zagare ngelet. Nuk mund te jete as qingj as engjell !!!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Labo, kisha pershtypjen se ishe thjesht tifoz si puna ime. Por kur ma fut veten tek te ofendumit, dmth paskam pas pershtypje te gabume.

Me vje keq, por zagari zagare ngelet. Nuk mund te jete as qingj as engjell !!!
    Tifoz mund të jem unë por ti kursesi me ato që shkruan.
    Unë megjithëse ti në shkrime je më i zallshëm nga vet Saliu nuk të kam thënë ndonjëher zagar i Saliut.
    Dhe e kundërta ndodh ...kur unë shkruaj se ai ishte një lapsus i Shalsit... sepse e kam ndjekur atë emision të TCH nga fillimi në fund, ti vjen dhe shkruan: "janë lëshuar zagarët e Vrromës.... etj, etj.
    Unë për vedte mendoj se nuk të kam asnjë borxh për ksi llafesh.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Tifoz mund të jem unë por ti kursesi me ato që shkruan.
    Unë megjithëse ti në shkrime je më i zallshëm nga vet Saliu nuk të kam thënë ndonjëher zagar i Saliut.
    Dhe e kundërta ndodh ...kur unë shkruaj se ai ishte një lapsus i Shalsit... sepse e kam ndjekur atë emision të TCH nga fillimi në fund, ti vjen dhe shkruan: "janë lëshuar zagarët e Vrromës.... etj, etj.
    Unë për vedte mendoj se nuk të kam asnjë borxh për ksi llafesh.

Ndonjehere ngjis shkallet dhe arrij nivelin "Ultras". Jemi sportive apo jo ???

Labo mos e merr personale, nuk te kom thone ndonjehere zagar qe te ofendohesh kaq shume dhe nuk kom pse te them ne kete rast.

Shalsi nuk ka bere lapsus, ka thene nje te vertete qe i ka rreshkitur pa dashje dhe ndoshta ngaqe do te jete llapazan pak si shume. Ka pas qejf si duket me shit pak p0rdhe ...

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •