Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 93
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Tolerimi I tepert eshte = me diktaturen. Rezultati? Te dyja me pasoja. Apo Jo admiral? Now u can LOL tamam. Keta prinder failed ne edukimin e femijes tyre. Femija eshte product I tyre . Ta mbajne me shendet tani. Who's next?! lol
    Pink,vetem nje pyetje deshiroj te te drejtoj;
    (gjithnje ne menyre imagjinare)

Nese vajza juaj ne moshen 13- 14 vjecare do kishte nje te dashur te cilin jua prezanton dhe juve do ndjehesh e lumtur per vajzen apo do nisesh te shqetesohesh?
    MOS I NDY TEMAT no name

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Shyqyr s'kom kshu problemesh ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Pink,vetem nje pyetje deshiroj te te drejtoj;
    (gjithnje ne menyre imagjinare)

Nese vajza juaj ne moshen 13- 14 vjecare do kishte nje te dashur te cilin jua prezanton dhe juve do ndjehesh e lumtur per vajzen apo do nisesh te shqetesohesh?
    Freeopen, do te pergjigjem sinqerisht. Jo nuk do ta lejoja. Deri sa te mbaronte high school. Detyra ime mbaron aty kur jeta e saj : fillon drejt college ( ne blaze te edukimit qe do I kem dhene do jete ne gjendje te bej zgjedhjen e duhur ne shume drejtime ne jete ). Por ama si prind duhet te shohesh dhe verdalle. Shoqerine dhe kohen qe jetojme. Ti je prind e Jo diktatore. Njoh shume goca te kesaj moshe qe gjykojne vete sepse menyra si Jane trajtuar Kane Qene si shoke- prinder- femi. Duhet dhe ti degjosh ato . Kjo menyre e ndalimit te cdo gjeje eshte e demshme. Si eshte e mundur nga rregulla kaq strikte kerkon alkol Kjo???? Smthng nuk eshte right . Kush mund te jete shkaku he??
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Freeopen, do te pergjigjem sinqerisht. Jo nuk do ta lejoja. Deri sa te mbaronte high school. Detyra ime mbaron aty kur jeta e saj
    Shume bukur! (kjo hedh poshte ne njefare menyre ato qe ke thene me siper duke u bazuar vetem te dy fjale te kesaj vajze)

Si eshte e mundur nga rregulla kaq strikte kerkon alkol Kjo???? Smthng nuk eshte right . Kush mund te jete shkaku he??
    Histori e gjate moj Pink,per ta thene ne menyre popullore ''Itali esapi''
    Ne Itali (jo te gjitha) vajzat e e kesaj moshe ndjehen inferiore ndaj shoqeve po te mos kene ''fidanzato'', (me te cilin.........)per alkol e cigare as qe diskutohet fare.
    MOS I NDY TEMAT no name

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Shume bukur! (kjo hedh poshte ne njefare menyre ato qe ke thene me siper duke u bazuar vetem te dy fjale te kesaj vajze)

Histori e gjate moj Pink,per ta thene ne menyre popullore ''Itali esapi''
    Ne Itali (jo te gjitha) vajzat e e kesaj moshe ndjehen inferiore ndaj shoqeve po te mos kene ''fidanzato'', (me te cilin.........)per alkol e cigare as qe diskutohet fare.
    Ne USA e njejta gje eshte kudo. Ajo qe pyeta eshte qe ; nese keto prinder me kete lloj metode Kane kujtuar se Kane mbrojtur gocen, asgje skane bere! Perderisa ajo con ne mend alkol 15 vjece, diktatura qe I vune vleu 0. Apo Ishte femija I keq do thoni?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    wow. sa perpara jemi ne shqiptaret... po ia kalojme perendimit (brazilit).
    per fat te mire nuk kam vajze, por sikur te kisha nuk do e lejoja te vishte minifund qe ne moshen 15 vjecare...
    as per facebook nuk behet fjale.

p.s. fb eshte i ndaluar nese je nen 18 vjec. minorenet qe jane te regjistruar, fallsifikojne moshen.
    Mire e the s'ke vajze, ose me mire s'ke femije. Qe do te thote as nuk e di c'do te thote te kesh femije sot. Askush nuk ka pare mire nga "diktatura" e tepert. Kam kusherinj ne Shqiperi nen 18 qe perdorin fb. Nuk kam pare ta perdorin pa kriter apo te postojne foto provokuese. Ndaloje sa te duash femijen do e gjeje nje menyre te veproje pas kurrizit tend. Kemi pare adoloshente qe veshin funde me gjatesi normale dhe kur dalin nga dera e shtepise i perthyejne sa duken si minifunde. Femija do mesohet te beje cdo gje prapa kraheve. Ze dhe te dashur dhe ti se merr vesh kurre. Kete lloj marredhenie do te krijosh me femijen tend?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    eh na ka gjet halli

e mira e te mirave asht ta bojsh vajzen mes 5 djemve e vetmja munsi suksesi ajo asht.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ajo qe pyeta eshte qe ; nese keto prinder me kete lloj metode Kane kujtuar se Kane mbrojtur gocen, asgje skane bere! Perderisa ajo con ne mend alkol 15 vjece, diktatura qe I vune vleu 0. Apo Ishte femija I keq do thoni?
    Beje pyetjen ne te kundert: Mos valle jane kujtuar vone t'i ushtrojne kete ''diktature'' dhe prandaj ska pasur vlere.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    duhet hequr interneti nga shtepia, edhe televizori gjitashtu. hic as i gjo, pa drita fare te rrin, me qirinj me mire ja ashtu dhe pike dhe le te iki nga shtepia, derr, derr ,derr; kercet druri , syte ti dalin ku jemi ketu
    o u bo deti kos

Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Shyqyr s'kom kshu problemesh ...
    Shif si shet pol se ka cun! . Po dhe me cunin kujdes se merr kot dhe ai.

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •