Shyqyr s'kom kshu problemesh ...![]()
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Freeopen, do te pergjigjem sinqerisht. Jo nuk do ta lejoja. Deri sa te mbaronte high school. Detyra ime mbaron aty kur jeta e saj : fillon drejt college ( ne blaze te edukimit qe do I kem dhene do jete ne gjendje te bej zgjedhjen e duhur ne shume drejtime ne jete ). Por ama si prind duhet te shohesh dhe verdalle. Shoqerine dhe kohen qe jetojme. Ti je prind e Jo diktatore. Njoh shume goca te kesaj moshe qe gjykojne vete sepse menyra si Jane trajtuar Kane Qene si shoke- prinder- femi. Duhet dhe ti degjosh ato. Kjo menyre e ndalimit te cdo gjeje eshte e demshme. Si eshte e mundur nga rregulla kaq strikte kerkon alkol Kjo???? Smthng nuk eshte right . Kush mund te jete shkaku he??
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shume bukur! (kjo hedh poshte ne njefare menyre ato qe ke thene me siper duke u bazuar vetem te dy fjale te kesaj vajze)Freeopen, do te pergjigjem sinqerisht. Jo nuk do ta lejoja. Deri sa te mbaronte high school. Detyra ime mbaron aty kur jeta e saj
Histori e gjate moj Pink,per ta thene ne menyre popullore ''Itali esapi''Si eshte e mundur nga rregulla kaq strikte kerkon alkol Kjo???? Smthng nuk eshte right . Kush mund te jete shkaku he??
Ne Itali (jo te gjitha) vajzat e e kesaj moshe ndjehen inferiore ndaj shoqeve po te mos kene ''fidanzato'', (me te cilin.........)per alkol e cigare as qe diskutohet fare.
MOS I NDY TEMAT no name
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mire e the s'ke vajze, ose me mire s'ke femije. Qe do te thote as nuk e di c'do te thote te kesh femije sot. Askush nuk ka pare mire nga "diktatura" e tepert. Kam kusherinj ne Shqiperi nen 18 qe perdorin fb. Nuk kam pare ta perdorin pa kriter apo te postojne foto provokuese. Ndaloje sa te duash femijen do e gjeje nje menyre te veproje pas kurrizit tend. Kemi pare adoloshente qe veshin funde me gjatesi normale dhe kur dalin nga dera e shtepise i perthyejne sa duken si minifunde. Femija do mesohet te beje cdo gje prapa kraheve. Ze dhe te dashur dhe ti se merr vesh kurre. Kete lloj marredhenie do te krijosh me femijen tend?
Feelings change - memories don't.
eh na ka gjet halli
e mira e te mirave asht ta bojsh vajzen mes 5 djemve e vetmja munsi suksesi ajo asht.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
duhet hequr interneti nga shtepia, edhe televizori gjitashtu. hic as i gjo, pa drita fare te rrin, me qirinj me mire ja ashtu dhe pike dhe le te iki nga shtepia, derr, derr ,derr; kercet druri , syte ti dalin ku jemi ketu
o u bo deti kos
![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Krijoni Kontakt