Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 93 prej 93
    Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Mos je gje babai i vajzes ti.........??????
    Mos je gje idioti i forumit ti?
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Po te shohesh motren tende 15 vjece duke pire vodka ne grup me shoqerine e vet,cfare do besh?ose duke pire cigare?
    Do i flasesh ne shtepi apo jo, do besh edhe sherr dhe eshte normale,kur shef gjera qe jane jashte normales dhe me rrezik per te ardhmen e saj.
    Nqs ajo e fillon alkolin 15 vjec dhe vazhdon pin rregullisht,pas 10 vjetesh ajo do perfundoje ne spital,klinik detoksifikimi aty bashke me drogaxhinjte qe shkojne per detoksifikim, llumin e shoqerise me nje fjale...
    jeta e saj do merrte fund.
    Eshte e lehte te flasesh per te tjeret dhe thuash eshte ok te pije alkol se i pelqen asaj,eshte ok te veshe mini dhe vathe te medhenj.
    Po te jete motra jote si do thuash kur ajo e pin alkolin si peshku ska te ngopur dhe mban veten me mini dhe taka te larta?
    O elder moderator idiot, lexo postimet e mia e meparshme pastaj hape shpellen.

Edukimi nuk fillon ne moshen 15 por qe kur lind femija. Pra nese e dukon mire ska perse ta gjesh ti motren tende duke pire alkol, duke thithur cigare a me mini dhe taka te larta.

Shkerdhat njeri.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Me cfare po lexoj siper duket qe vajza eshte e pasjellshme jo prinderit. Prinderit kane treguar kujdes si cdo prinder tjeter. Ka edhe me keq nje amerikan i gjuajti lap top me arme vajzes vet. Sjane fare prinderit e keq ne ket raste!
    Prinder shembullore, mendoj dhe une.

S'pashe asgje te keqe nga kerkesat qe i benin femijes. Kjo vajza kush e di cfare shoqerie ka zene dhe ka marre nga influenca e tyre. Lum si ajo per prinderit qe ka, do ti kuptoj dhe do ti vleresoj kur te rritet dhe pak.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ajo vajza do i marre mesimet nga jeta me sa kuptoj,hard way dhe nuk do jete as e lehte as bukur.Dhe pasi te marre ato mesime nga jeta do jete nje cike si vone
    per tu rikthyer aty ku ka qene...
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •