Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 93
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Nuk me linin te pij alkohol hahaha

Ajo paska nevoj per hospitalizim mendor.

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga Labiiiii Lexo Postimin
    Prinderit qenkan treguar tamam si shqiptar me norma dhe karakter shqiptari por kjo vajza e dashka nje hu te mire
    Mendje e ndritur...
    Dhe prinderit hajvane koke e kembe, mund te kuptoj qe i parandalojne Alkoolin por jo Celularin dhe Facebook.
    Ndryshuar për herë të fundit nga safinator : 27-09-2012 më 09:29

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Nuk me linin te shifja tv, te dilte me shoqet apo komunikonte me to, as Internet . Cfare Jane keto??? Domosdo do rebelohet. Sjellje injorantesh tipike anadollakesh- do jene me pasoja me pas. Injoranca kete te ben. Duke ndaluar kategorisht cdo gje - con ne rebelim. Kaq kush ka tru e kupton . Kush ska 2 bad ti kalama retard ekstremizmi eshte I demshem . Gjeni nje balance perveten tuaj te pakten .
    Ti po lexon cfare thote e bija, ti nuk di anen e prinderve, kjo mund ti kete sajuar keto ose, mund te jene te verteta ose gjysem te verteta e gjysem genjeshtra.

Prandaj ti si grua jo ritarde dhe moderne analizoji mire gjerat pastaj hap bucen.

Po ti je moderne, ti me siguri i ben ftese te haj ne te njejten tavoline me ty, te puthen perpara syrit tuaj, dhe me vone u thote naten e mire e shkojne flen bashke ne shtepi. ME siguri cohesh naten e troket dhe i pyet mosduan ndonje gote me uj. TE keqen mami, mos doni nje shishe vere? ju pelqeu darka?

Nje vajze 15 ska cfare i duhet celulari, fb ose te rrije vone ne televizor vone, ose te pij alkol. Sigurisht, qe kur tejkalon kufizimin ka nje ndikim negativ, dhe nese do ajo edhe sikur ta kesh nen vezhgim 24 oresh nje menyre do e gjej.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Problemi eshte tek DNA e familjes.
    Po te jene ata nje cop fshataresh me background, eshte e veshtire te krijosh doktoreshen.
    Parandalesat jane me mend e te sakta, mirepo atmosfera familjare duhet te kete kushtet e duhura qe adoleshenti/ja te formuloje arsye ne ate moshe aq te brishte.

Me vjen mire qe shqiptaret jane strikt me vajzat e tyre, duke u nis nga opinionet e forumisteve ketu.
    Mgjth ngrihet pyetja?

A jane aq strikt me djemte e tyre adoleshente?!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne cfare shekulli jetojne keta prinder? Nuk ka qene arsyeja vetem te fb. Ata se paskan lejuar ne shume gjera. Femijes qendroi te koka por kjo nuk behet duke i privuara gjithcka qe s'te pelqen ty. Vetem per alkoolin kane bere mire. Per te tjerat aspak. Duhet t'ja limitojne perdorimin por jo deri ne eliminimin total te tyre. Kjo vetem do i acarroj me keq, revoltoje e shtyje te bejme dicka akoma me te rende, sic e beri. People jetojme ne kohen e internetit, zhvillimit te teknologjise.Nuk besoj prisni ta bejne jeten sic e beme ne. Ne nuk zgjodhem xhanem. Te tilla ishin kushtet. Nuk e linin te dilte fare nga shtepia? Ju qe bini dakort me sjelljen e prinderve si e keni kaluar kete moshe brenda 4 mureve? Nese nuk duan te dali vetem le ta shoqerojne vet. Kjo nuk eshte menyra e duhur per te edukuar femijet. Shoqeria luan nje rol teper te rendesishem ne zhvillimin e formimin e tyre. Ta ndalosh te kete jete sociale te cfaredolloji vetem do kete ndikime negative jo vetem ne marredheniet femije-prind por edhe tek vet formimi i vajzes. Askush nuk do te kete nje femije shume te ndrojtur, shume te mbyllur, josocial dhe te shkeputur nga bota e moshatareve te tyre.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ore ti kalama . Ka nje arsye qe nje femije rebelohet! 99% eshte menyra si rriten e edukohet. Nuk edukohet femija ne ate menyre; ndalimi kategorisht I cdo gjeje. Nuk Jane gjerat bardh e zi. Rebelimi I saj vjen si rezultat I injorances te prinderve ( product I tyre, ta mbajne me shendet tani) . Kaq se nuk merrem me me Ty.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ore ti kalama . Ka nje arsye qe nje femije rebelohet! 99% eshte menyra si rriten e edukohet. Nuk edukohet femija ne ate menyre; ndalimi kategorisht I cdo gjeje. Nuk Jane gjerat bardh e zi. Rebelimi I saj vjen si rezultat I injorances te prinderve ( product I tyre, ta mbajne me shendet tani) . Kaq se nuk merrem me me Ty.
    "Nuk mund të kthehen në shtëpi. Nuk më lënë të përdor faqet sociale, dhe as të pi alkool. Është një makth i vërtetë”

prinder injorant.

Si se lekan vajzen te pij. Cfare prinderish. Une vajzes sime i jap teke raki e bere ne shtepi.
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Problemi eshte tek DNA e familjes.
    Po te jene ata nje cop fshataresh me background, eshte e veshtire te krijosh doktoreshen.
    Parandalesat jane me mend e te sakta, mirepo atmosfera familjare duhet te kete kushtet e duhura qe adoleshenti/ja te formuloje arsye ne ate moshe aq te brishte.

Me vjen mire qe shqiptaret jane strikt me vajzat e tyre, duke u nis nga opinionet e forumisteve ketu.
    Mgjth ngrihet pyetja?

A jane aq strikt me djemte e tyre adoleshente?!
    Injoranca sben dallim fshati a qyteti, ngjyre apo seksi. Prandaj mos perdor fjalen fshatar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 27-09-2012 më 09:48

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ti mia&pinq kujdes se mos ju behen cupat si kim kardashian .

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ne cfare shekulli jetojne keta prinder? Vetem per alkoolin kane bere mire. Per te tjerat aspak.
    wow. sa perpara jemi ne shqiptaret... po ia kalojme perendimit (brazilit).
    per fat te mire nuk kam vajze, por sikur te kisha nuk do e lejoja te vishte minifund qe ne moshen 15 vjecare...
    as per facebook nuk behet fjale.

p.s. fb eshte i ndaluar nese je nen 18 vjec. minorenet qe jane te regjistruar, fallsifikojne moshen.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    O admiral let me ask you lol. Cfare do preferoje nje fb ku ti e moniteron se cfare Ben apo nje fb te ' ndaluar' me emer tjeter te saj ? .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •