Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Nuk urren njeri berishën por veprat e tijë! Tallin njerzit.. sikur futja në BE është ndonjë gjë e madhe.. lëreni se i pamë shtetet e tjera që u futën.. berisha nuk ka bërë as një gjë për ti dhënë këmbët e saja Shqipërisë.

As një gjë për ekonominë e vërtetë, nuk prodhojmë pothuajse as një gjë.. dhe ato rrugë që po bën dhe na ka çarë kokën me të prerë shirita janë bërë me plot vjedhje dhe me borxhe që do paguhen shumëfish nga fëmijët tanë!!

Po të ishte gango berisha le ti bënte rrugët pa borxhe, me vet ekonominë e shtetit (që e ka lënë copë copë)!

Qeveria ka ulur kaq shumë vlerën e Shqiptarit sa që sot Shqiptari quan minimumin fitore!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Sa harrova.. para se të gëzoheni për BE.. nuk do ishte keq të bëni minimumin pra të kërkoni ça është BE. Ose para se të futeni.. pyesni ata që janë duke dalë, i pyesni ça bëhet aty brenda!

Ne këtej nga greku e pamë më se mirë ça është BE. Për dhjetëra vite vidheshin lekët e BE, këtë e dinin edhe gurët jo më BE, por BE nuk foli, nuk morri masa, por vazhdonte të frynte me lekë grekët..

BE e dinte shumë mirë ça bëhej.. por si organizator e planit kishte detyrë të heshte deri në ditën e fillimit të planit të korrjes, pra vitin 2009! Një datë jo e rastit.. u bë marrëveshje që për 70 vite nuk do flitej për naftën në greqi, mbarimi i këtyre 70 viteve ishte afër me këtë datë.

ma sqaro pak kete punen e naftes...

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Jam optimist se do ta marrim statusin e kandidatit. Por nuk do te thote qe kaluam klasen. Sikur gjerat te ecin mire, do te duhen te pakten 10 vjet qe te anetaresohesh, nese gjerat ecin jo mire e nuk ben progres, do te duhen ndoshta 20-30 vjet. Maqedonia ka vite qe e ka marre kete status, po ashtu dhe Turqia qe ka me dhjetera vjet qe pret.

Mire do te ishte qe gjate kesaj kohe te benim bashkimin me Kosoven, e pastaj shnosh, te shohim se si shkon puna.

Jam shume dakort me ty. Statusi eshte mjaft i rendesishem, eshte nje shkalle me shume per plotesimin e aspirates europiane. Ndersa bashkimi me Kosoven do te ishte nje plus i madh per ekonomine. Nje treg prej 5/6 milion banoresh do te krijonte oreks per çdo kompani qe te investonte ne hapsiren shqiptare.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Per nje qime do ngelim kesaj radhe

Ama radhen tjeter do ta marim se s'ben

E ke thene per te prishur syun e keq
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Edhe sa kohe mund te duhen mbas marrjes se statusit per tu fut ne BE?
    ...
    Termin realistik 2025-2030.
    Mund te zgjase edhe deri 2040 ose 2050, nese rethanat politike dhe ekonomike jane te pafavorshme.

Turqia eshte kandidat qe 14 vite!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    e po mire. nje cerek hapi perpara do ishte.
    pasi behesh kandidat, per tu antaresuar kalojne 8-10 apo edhe me shume vite.
    kroacia eshte kandidat qe ne 2004 e do futet ne korrik te 2013.
    maqedonia eshte qe ne 2005 e kush e di kur do futet...
    nuk po llogarisim turqine qe eshte kandidat qe ne vitin 1999 e nuk do futet ndoshta kurre.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une e di se turqia e terhoqi kandidaturen apo jo?
    Pastaj varet nga vendet mendoj une.
    Jo te gjithe shtetet shqyrtohen njesoj.
    Besoj se keto mini-shtetet kane per tu anetaresuar me para se shtetet e medhaja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Jam shume dakort me ty. Statusi eshte mjaft i rendesishem, eshte nje shkalle me shume per plotesimin e aspirates europiane. Ndersa bashkimi me Kosoven do te ishte nje plus i madh per ekonomine. Nje treg prej 5/6 milion banoresh do te krijonte oreks per çdo kompani qe te investonte ne hapsiren shqiptare.
    Po eshte shum optimiste kjo ide perfshi dhe shqiptaret e maqedonis..
    por cdo gje varet nga epiqendra shqiptare ,TIRANA zyrtare nji lobim i tille..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Une e di se turqia e terhoqi kandidaturen apo jo?
    Pastaj varet nga vendet mendoj une.
    Jo te gjithe shtetet shqyrtohen njesoj.
    Besoj se keto mini-shtetet kane per tu anetaresuar me para se shtetet e medhaja.
    Po c'far Turqie thoni o cuna .pas ardhjes se ERDOGANIT ne pushtet u tha evropjanve
    jo kushte TURQISE.kushte u ve un ju nqs doni qe te hyj ne BE ,80 miljon konsumator
    imagjinoje cfar xhiro ditore ,ne G20 eshte tani turku!pa u fut fare ne BE.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •