por po te lexosh faustin, gjen perkthime te mira e perkthime jo te mira. e njejta gje na qenka edhe me Biblen. OK.
kete kam thene une qe ne fillim. pse kundershton kot pra??
kur une them eshte modifikuar, pse kundershton kur as vehte nuk e mohon nje gje te tille???????
qe ne fillim kam thene qe Bibla eshte ndryshuar here per pune te gabimeve gjate perkthimit (sic a kane bere me brire Mosene), e here eshte modifikuar me deshire nga kisha.
kush i jep te drejte Kishesh te zhduke vargja nga Bibla? si eshte kjo pune? le ate qe me pelqen, e fshij ate qe nuk me pelqen???
Omnis mulier que est fornicaria quasi stercus in via ab omnibus praetereuntibus conculcabitur.
cdo grua e perdale do shkelet si "m*ti" ne rruge nga kalimtaret.
kjo ka ekzistuar deri vone, e me pas eshte zhdukur... kisha e ka hequr.
po per naten e pare te marteses? deri ne vitet 60-70 shkruahej qe per 3 netet e para te mos behej seks. edhe kjo eshte ndryshuar.
kush i jep te drejte kishes te fshije apo te shtoje vargje?
Vasudhaiva Kutumbakam
E din qe thone ti nuk e sheh veten por te sheh dikush me mire,e sheh si thua njeher nuk turperohem jo kurre,e kam perseritur sa here ketu ai person qe fyen fene e tjetrit e mundohet ta fyej ne ate qe beson,per mua ai ka mbaruar me kohe eshte injorant,nese gjen qofte edhe ndonje postim te vetem qe une kam fyer krishterizmin ateher eja e leh sa mundesh ketu!
Ti ane je nje person e zhgenjyer perderisa sa here te kam lexuar i ke fjalet me ironi jo qe jep diqka te menqur ketej,se ka raste qe lexoj ndonje anetare por thote diqka me vlere,debadojne ka edhe qe binden!
Tek e fundit ti nuk din edhe si te depatosh ke vetem fyerje,sigurisht sta ka var ndonje musliman e tani kujton se te lehteson sadopak kjo qe fyen,mos u ngushllo kot joo![]()
Fyerje ,fyerje ,fyerje ,pse cdo gje te vertete qe lexoni rreth islamit ju duket fyerje ?!
Une nuk shpika pedofiline ne islam ,ate e gjeta ne kuran e hadithe dhe ne jeten e Muhamedit(te marra nga burime islame)!
Une nuk shpika martesat ndermjet te aferme ,ate e gjeta ne kuran e hadithe dhe ne jeten e Muhamedit(te marra nga burime islame)!
Une nuk shpika vrasjet ,jotoleancen e urrejtjen ,ate e gjeta ne kuran e hadithe dhe ne jeten e Muhamedit(te marra nga burime islame)
Une nuk shpika poligamine ,ate e gjeta ne kuran e hadithe dhe ne jeten e Muhamedit (te marra nga burime islame)
etj etj
P.S nga mungesa e kunderargumentve lloji yt perhere kalon ne tentim fyerje ne jeten private ,por me duhet te te zhgenjej ,per merak me shkon jeta private ,ne fakt kurre me mire sme ka shku!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 25-09-2012 mė 09:14
Nete, doja te te shtoj reputacionin per ate shkrim te goditur me te cilin iu kishe drejtuar kesaj ane-s, por nuk me lejonte, me dilte nje lajmrim qe thshte 'ju duhet te vleresoni disa anetar te tjere para se t'i jepni perseri nje vleresim anetares Nete'!
Nete te pershendes shume
Vetem Allahu eshte idhulli yne dhe sic thote (Nuhi) e kape kete?!
Je shume e trash sa ske ku shkon me trash! Biblen e vertete thote!! E di ti kur eshte shkruar Bibla dhe kush e shkroi ate?! Kjo nuk do te thote qe Perendia nuk mundi te ruaj librat e Tij, sepse ato jane te ruajtura dhe tani jane ne Kuran shqip Permbledhje kapishi cipi ripi?? lol..
Cfare transmeton moj krijese?! Normal qe ne krenohemi me Kuran(fjalet e Zotit), po ti me cka krenohesh??!! Me sa di une, ti je nje ateiste apo jo? Perse nuk po mundem me e gjet asnje ateist ne kete forum qe te me tregoj se si u krijua njeriu dhe cfare ishte ai para se te behet majmun??!! Hajt ti 'e mencura' ane mbroj tezat e idolleve te tu dhe na e trego pak se si u be kjo pune...?!
Ps. une nuk besoj se ka vertete ateist ne kete bote..!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 25-09-2012 mė 09:27
Njese nejse e di ku do te dalesh tiPo e pranoj se une psh nuk sjell argumente po te tjeret anetare qe sjellin te argumentojn per te vertetat dhe ato qe jane shpikur?He si ke reaguar ti ane ke sjell copy paste duke fyer,pranoje se e ke ne gjak dhe i urren muslimanet edhe pik!mos kujto se nuk te lexojne mos ma luaj rolin e te ditures se te njohin shumica ketu
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 25-09-2012 mė 09:34
iku per lesh edhe kjo teme...
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt