Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...

Perse ne forumin shqiptare nuk lejohet te shkruhet emri truallsore i organit gjenital te mashkullit "k....", kurse lejohet te shkruhet "penis" ???

...
    Nje shpjegim i mundshem...
    Zitat:
    "Nese nje pjese e intimitetit fizik shkruhet me nje shenje gjuhesore, qe ka nje konotacion vulgare ose negativ, qe zgjone instinktet me te uleta te vleres morale, ne do te reagonim varesisht nga niveli i arsimit dhe shkollimit me pak ose me shume negativisht. Turpi yne i lindur apo i mesuar dhe vetpermbajtja jone do te lendoheshin. Arsya nuk qendron ne vete idene, por ne menyren e shprehjes gjuhesore..."

zoteri i nderuar

....aftesine kognitive e keni nxjere ne penzion ??? , uluni, NJISH !!!

....te njejtin mesazh, po ta percolla ne truallsoren e tetoves, me shpi e oborr flateroj nga forumi..............

tungi

PS: pyetja eshte serioze, pra mere si te tille !!!, pastaj, kush te pyeti teje ???, lere albon ne fole........pse pra lejohet te shkruhet "vagina" aman jo "gugufçe" ???

PPS: e pyet djali nenen, oj mami, cka eshte ajo vija aty (dhe tregon me gisht drejt "vagines") ???, hup mor kastravec i thot mami......oooo mami, te lutem, tregom cka eshte ajo vija aty ???.....hup te thash se nuk kam kohe te mirem me ty.....aman mami me trego, nuk e di dhe kam qejf aman ta dije......hup mor pis i thift se nuk e kam ate brenge une......oooo mami, blaaaaaaaaaaaaa (fillon me qaje cuni)......eeeeh mire, qetesi, mire, ja ku te tregoj......dhe vazhdon mamushja....." babi" nje dite duke prere dru me rra me sakice aty......ja kthen djali: uuuuuu sa keq, si te paska godit drejt te "p....dhi"...........
    Nuh he burr

c'ka asht ky zjarr i madh qi tka pushtue ?

Kam kujtue se ju Islami jua ndalon te tille fjalor
    Revolution 1848

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nuh he burr

c'ka asht ky zjarr i madh qi tka pushtue ?

Kam kujtue se ju Islami jua ndalon te tille fjalor
    Jeta "seksuale" ne islam eshte teper normale....dhe natyrisht se ka patur dhe do te kete edhe ne kete senz diskutime te pafundshme. Dallimi eshte ne "kulturen" e larte, ne te cilen zhvillohen ato dispute.

Pastaj, a nuk ju permbajta te gjithe rregullave te nje disputi te civilizuar ???, kinofilmi qe te shfaqet ne koke mvaret nga fantazia dhe kreativiteti i jot !!!, por gjithsesi qellimi eshte te shfaqja e filmit !, ish pune hajgareje ajo....

.....sa per info, ne zhargonin perkates nuk i thuhet "penis", por i thuhet "kalem".....

tung
    albanish by nature

Muhabet kalemi
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    hahahahah , kur i them jariges qe Nuh Musa eshte gjeniu i ketij forumi si mbushet mendja.
    PA dyshim qe eshte "gjeniu" islamik i ketij forumi dhe kete s'e kam vene asnjehere ne dyshim, madje i kemi dhene titullin "tunxh"!!
    Ajo qe kisha vene ne dyshim, ishte se sa gomere do t'i shkonin prapa, por pak nga pak, po dalin ne pah.....
    Thuaj atij "gjeniut" tend, se liria e fjales nuk eshte liria e fjalorit e se , nese dikur kerkon te perdore fjalor prej myslimani, eshte i lire ta beje, ama duhet ta beje ne fis te vet,me nena e motra te veta e vetem nese ato ia lejojne ate fjalor, ta kerkoje perdorimin e tij edhe ne Forumin Shqiptar!!
    E, meqe ti je admirues i gjenise se Nuh Tunxhit, vere ne jete kete gjenialitet ne familjen tende dhe pastaj na trego rezultatin se jemi shume kureshtar se sa te lire jeni ju islamiket "gjeniale" ne familjet tuaja!!

P.S. Ti per shembull ke lirine e fjales te shtremberosh nofken time, po aq sa ç'e kam une t'ia shtremberoj emrin Mahmutit!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 25-09-2012 më 04:09
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nje shpjegim i mundshem...
    Zitat:
    "Nese nje pjese e intimitetit fizik shkruhet me nje shenje gjuhesore, qe ka nje konotacion vulgare ose negativ, qe zgjone instinktet me te uleta te vleres morale, ne do te reagonim varesisht nga niveli i arsimit dhe shkollimit me pak ose me shume negativisht. Turpi yne i lindur apo i mesuar dhe vetpermbajtja jone do te lendoheshin. Arsya nuk qendron ne vete idene, por ne menyren e shprehjes gjuhesore..."
    ...nje citat i bukur, mbi te gjitha i sakte !!!, pra VLERA e dickaje eshte domethenese. Kurse "si" vleresohet dicka ???, pra, duke i patur ndjenjat para sysh, qe i kushtezon ne anen tjeter morali, kurse vet morali eshte poashtu nje VLERE e kushtezuar nga pervoja e mbrojtesit te tije, eshte racionale.

Me nje fjale, kur dikush dukshem shkel mbi vlerat e dikujt, cfaredo lloji qofshin ato, e ben ate me preteksin per ta lenduar ne gjithe ate sinxhirin qe e pecjell ate vlere deri ne fillimin e tije. Dhe fillimi eshte cdohere dicka e shenjte, ngase a priori, nuk do te kish vlere ajo qe e mbrojm !

Citati bile edhe behet me i sakte, kur e shkallezon "ndjenjen" sipas pergatitjes intelektuale. Por gjithsesi, konotacionin negativ as tek te "shkolluarit" nuk e mohon, ate vetemse e vlereson ne "intenzitet".....

Pra, keto jane argumente te drejta, qe ne cdo shtrese shoqerore jane te kapshem, te mireseardhur dhe te praktikuar pa piken e dyshimit.

Duhet tash te argumentohet, se si mund te sherbeje nje "antivlere" per perforcim te nje "vlere" kur konotacioni eshte negativ....qofte edhe i zbehte, gjithsesi eshte negativ. Po pyes, sepse, a nuk jane provokimet ndaj muslimaneve nje "vlere", qe ata (pra muslimanet), te vetedijesohen ???. Si mund kjo diskrepance te arsyetohet ??, perkundrazi, kjo e arsyeton "reagimin" e muslimaneve, e jo intencionin e atyre qe i "provokojn" muslimanet !

Cka eshte qellimi i provokimeve, kur qarte ai nuk ka vlere edukuese !

Me nderime

PS: pergjigja ndaj pyetjes time shtruar albos eshte edhe me e thjeshte: eshte rregull e forumit !
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Muhabet kalemi
    ....pikerisht, Scion kish hap nje teme, dhe u deshperua pse i shkoj tema ne hamam.............o ton i imi:

O scion, nese hap teme "kalemi", atehere aty do te behet edhe muhabet "kalemi".....por ja shkruajta ne tetovarce, dhe i hangra dy jave perjashtim....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    PA dyshim qe eshte "gjeniu" islamik i ketij forumi dhe kete s'e kam vene asnjehere ne dyshim, madje i kemi dhene titullin "tunxh"!!
    Ajo qe kisha vene ne dyshim, ishte se sa gomere do t'i shkonin prapa, por pak nga pak, po dalin ne pah.....
    Thuaj atij "gjeniut" tend, se liria e fjales nuk eshte liria e fjalorit e se , nese dikur kerkon te perdore fjalor prej myslimani, eshte i lire ta beje, ama duhet ta beje ne fis te vet,me nena e motra te veta e vetem nese ato ia lejojne ate fjalor, ta kerkoje perdorimin e tij edhe ne Forumin Shqiptar!!
    E, meqe ti je admirues i gjenise se Nuh Tunxhit, vere ne jete kete gjenialitet ne familjen tende dhe pastaj na trego rezultatin se jemi shume kureshtar se sa te lire jeni ju islamiket "gjeniale" ne familjet tuaja!!

P.S. Ti per shembull ke lirine e fjales te shtremberosh nofken time, po aq sa ç'e kam une t'ia shtremberoj emrin Mahmutit!!
    ah talentin ta hangsha.....je i lindur per kete lloj te menduarit......tallava.....asgje me shume
    albanish by nature

une besoj ne vete

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    I nderuari zoteri albo,

Perse ne forumin shqiptare nuk lejohet te shkruhet emri truallsore i organit gjenital te mashkullit "k....", kurse lejohet te shkruhet "penis" ???

Nje argument per kete ???

Me nderime

PS: per sqarim, pyetja ka te beje me "lirine e shprehjes".
    Cka ke qe je tranuar me kete fjalor qe perdor,dhe cfar risije sjell ne forum - Ta pyesesh @Albon duke me cituar mua ?!!
    Fjalori yt qe perdor ne kete forum eshte plot me vulgaritete dhe po te rriste forumi standardet shumica e fjalive ne shkrimet e tua do dilnin ne kete forme *****,ndersa pjesa tjeter do perfundonte ne Recycle Bin.

Nuk lejohet per te njejtat arsye qe ka perkthyesi shqip i haditheve te nxehta "hot" qe transmeton Nena e Besimtareve:"Me profetin pastroheshimi bashke dhe lakuriq,ne larje e siper i perkedhelnim...." (hadith i modifikuar pak nga une,origjinalin gjeje vet !)... si te quhet dhe perkthehet AJO qe nena e besimtareve perkedhelte te Profeti ? .

Nuk behet fjale per "lirine e shprehjes" por RESPEKT per zonat erogjene jo vetem te profetit por edhe te njerezve te rendomte .
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 25-09-2012 më 09:56
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •