Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Kur vete Kryeministri i Shqiperise, por jo vetem ai, pothuajse cdo dite paraqitet publikisht me shpifje dhe ofendime amorale dhe nganjehere edhe te kunderligjshme, atehere kjo qe thua ti per forumet shqipetare nuk eshte aspak e cuditshme...

Lidhur me "Gummiparagraph" ke te drejte deri ne njefar mase.
    "Gummiparagraph" megjithate nuk jane shumica e ligjeve...

Ja edhe nje shembull konkret nga koha e nazizmit:

"Shkelja e ndjenjes morale dhe shkaterrimi i vullnetit per tu mbrojtur e popullit gjerman"

Paj, s'thuhet koti : "Peshku fillon te kalbet ne krye". Ashtu sic eshte kryja (paria) ashtu edhe bishti (populli, forumi...).

Ne kushte normale keta (krye)ministra qe i kemi nuk do t'i kishin ne ato pozita qyshmoti...

...sikurse edhe ky forum (dhe shume forume tjera) me permbajtje aq te shumta fashiste, naciste (nacionalfashiste), antisemitiste...qe do te ishte harruar qyshmoti sikur te ishte ne ndonje vend normal, ne ndonje shtet (sadokudo) ligjor...ama...

*

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    ....Une mendoj se shumica e vendeve te qyteteruara duhet te rishikojne ligjet e Blasfemise ......
    Hej, a ka ma blasfemi se me perdhunu nje adoleshente dhe pastaj me zbatu sharian, dhe me e denu me vdekje, me goditje me gure, per provokim te krimit? C'duhet te beje bota e lire, besimtare ose jo, qe beso ne te drejtat e njeriut; te filloje te djegi xhami sa here te drejtat e te pambrojturve neperkemben e shtypen ne boten ekstreme islame?

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ja perkthimi...

"paragraf gome

Si paragrafi gome referohet një dispozitë ligjore që është formuluar gjoja në shumë të përgjithshme ose shumë i paqartë, në mënyrë që mungesa e saktësisë të lejojnë që ligji të zgjas "rubbery" dhe qëllimet e veta të shtrembërojnë në përputhje me rrethanat.
    "

eine glate lüge!! eshte vetem nje GENJESHTER!
    Nuk ka ligj ne Gjermani qe ndalon lirine e shprehjes! (e tha edhe sot ministri i brendshem gjerman ne interviste per radion DLF)
    per ata qe kuptojne gjermanisht:
    http://www.dradio.de/nachrichten/201209231100/2

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    ne shqip:
    Ministri i Brendshëm Friedrich e refuzon dënime të ashpra për anti-Islam videos

Në debatin rreth videove islamofobik Federale Friedrich Ministri i Brendshëm ka folur kundër një shtrëngimi i ligjit penal.Filmi është i mbuluar në Gjermani nga dispozitat e artit dhe lirisë së shprehjes, Frederick tha në një intervistë javën e Radio Gjermani. Ai u kundërshtua për t'iu përgjigjur çdo situatë të veçantë me ligjet më të ashpra penale apo ndryshime. Nevojshme në vend të kësaj është një debat të gjerë publik mbi mbrojtjen e ndjenjave fetare.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Te lumte per shkrimin @Albo.

Ja me ke ka pune bota e lire - Ministri i hekurrudhave ne qeverine e Pakistanit, Ghulam Ahmad Bilour,deklaron publikisht " I kam siguruar 100.000 dollar te cilet do te paguhen menjehere atij qe e vret autorin e filmit "Vergjerija Muslimane" Nakoulu Basseley Nakoulu,kjo shume eshte kursim i imi familjar.
    Ministri Bilour ne konferenc me gazetaret ne Peshawar beri thirrje qe qytetaret te gjejne menyra qe ta vrasin blasfemikun.Gjithashtu tha qe vrasesin mbas pageses do ta strehoj dhe do te paraqitet vet para organeve amerikane dhe do ta merr pergjegjesine per vrasjen...etj.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/pakistan/9559842/Pakistani-government-minister-offers-bounty-for-killing-Innocence-of-Muslims-makers.html.

Nuk e di pse mbahen marrdhenie diplomatike me kesi qeveri muslimanesh monstruma.Nuk jane problem vetem ekstremistet Islamik te Al Kaides,por behet fjale per ndeshjen e dy botekuptimeve qyteterimesh.
    Paramendo nje minister Europian te deklaroj kete !!!
    I nderuari zoteri albo,

Perse ne forumin shqiptare nuk lejohet te shkruhet emri truallsore i organit gjenital te mashkullit "k....", kurse lejohet te shkruhet "penis" ???

Nje argument per kete ???

Me nderime

PS: per sqarim, pyetja ka te beje me "lirine e shprehjes".
    albanish by nature

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    I nderuari zoteri albo,

Perse ne forumin shqiptare nuk lejohet te shkruhet emri truallsore i organit gjenital te mashkullit "k....", kurse lejohet te shkruhet "penis" ???

Me nderime

hahahahah , kur i them jariges qe Nuh Musa eshte gjeniu i ketij forumi si mbushet mendja.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    hahahahah , kur i them jariges qe Nuh Musa eshte gjeniu i ketij forumi si mbushet mendja.
    .........gjeni nuk jam (faleminderit per nderin), aman DOKTOR i jarigasit dhe kompanise......nese ka nevoje ju behem edhe "berber"......
    albanish by nature

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    A lejon besimi (feja) individin qe ta zgjedh cilin do besim ta zgjedh?
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    I nderuari zoteri albo,

Me nderime

Sepse ne kete forum shkruhet

Kur te behet forumi me ze , do ta ket parasysh qe te shprehesh lirshem

p.s

Per sqarim. Pergjigja ka te beje me "lirine e te shkruarit"
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Sepse ne kete forum shkruhet

Kur te behet forumi me ze , do ta ket parasysh qe te shprehesh lirshem

p.s

Per sqarim. Pergjigja ka te beje me "lirine e te shkruarit"

zoteri i nderuar

....aftesine kognitive e keni nxjere ne penzion ??? , uluni, NJISH !!!

....te njejtin mesazh, po ta percolla ne truallsoren e tetoves, me shpi e oborr flateroj nga forumi..............

tungi

PS: pyetja eshte serioze, pra mere si te tille !!!, pastaj, kush te pyeti teje ???, lere albon ne fole........pse pra lejohet te shkruhet "vagina" aman jo "gugufçe" ???

PPS: e pyet djali nenen, oj mami, cka eshte ajo vija aty (dhe tregon me gisht drejt "vagines") ???, hup mor kastravec i thot mami......oooo mami, te lutem, tregom cka eshte ajo vija aty ???.....hup te thash se nuk kam kohe te mirem me ty.....aman mami me trego, nuk e di dhe kam qejf aman ta dije......hup mor pis i thift se nuk e kam ate brenge une......oooo mami, blaaaaaaaaaaaaa (fillon me qaje cuni)......eeeeh mire, qetesi, mire, ja ku te tregoj......dhe vazhdon mamushja....." babi" nje dite duke prere dru me rra me sakice aty......ja kthen djali: uuuuuu sa keq, si te paska godit drejt te "p....dhi"...........
    albanish by nature

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •