Qe do te thote se Jezusi eshte Zot dhe Zoti eshte Jezus! Dhe Zoti kishte nevoj per nje gomaric, sepse nuk ishte ne gjendje ta krijoj vete nje te tille!! Pfff sa absurde mer!
Ps. 'Fjalet qe flas une, nuk jane
te miat, por jane
te Atit qe rri brenda meje. Ai me meson cfare te flas'
ketu po dalin dy, a kaq kontradiktore paska qene Jezusi??!! pa pa pa pa...!
Une(Perendia) do te rris per ta nje
profet(Jezusi?!) si Une(Perendia!) nga mes te afermve te tyre, dhe do te ve fjalet e Mia(Perendise) ne gojen e tij(profetit Jezus!!); ai(profeti) do iu tregoje atyre te gjitha qe e urdheroj Une(Perendia. Nese cilido njeri nuk do te degjoje fjalet e Mia(te Perendise) te c ilat ai(profeti) i flet ne emrin Tim(Perendise), Une(Perendia) Vete do i kerkoj llogari!!
Dmth Perendia paska vendosur qe te rris nje
njeri te ngjashem me
Te, qe do te thote se Perendia qenka si njeri?! Ketu Perendia nuk po thote se 'Une dhe Jezusi jemi nje! Por po thote se 'Une(l) do t'a urdheroj ate(ll)
1. Ati-Zoti me ngjashmeri te njeriut, 2. Jezusi-biri i Zotit-njeriu me ngjashmeri te Atit-Zotit-njeri dhe 3.' Shpirti i shenjt'! Kush eshte ky shpirt i shenjt!? Ciles gjini i perket ky shpirt?! Se Jezusi ishte mashkull, edhe Ati ishte mashkull sipas jush!!
Kush?! Zoti?! Jezusi?! Adami?!
'
Ne fillim ishte Fjala(dhe skishte asgje tjeter pervec saj) dhe
Fjala ishte me Perėndinė(Fjala(l) dhe Perendia(ll) keto dyja rrinin bashk) dhe
Fjala ishte Perėndi(Upsss! Perendia me emrin Fjala, bashk me Perendin tjeter!! Apo cdo fjale qenka Perendi??!!).
Ajo ishte nė fillim me Perėndinė(po a sishte ne fillim vetem ajo?!).
Tė gjitha gjėrat u bėnė me anė tė saj, dhe pa atė nuk u bė asnjė nga ato qė u bėnė."-Perendia njehere fluturonte ne erresire, por dikur u merzit dhe
tha-
fjalen: le te behet drita, drita u be (para se te krijohet Dielli dhe yjet), pastaj u be dita nata

(para se te krijohet toka)!
Upss... harrova

:
'...Dhe Fjala u be mish dhe banoi nder ne..' Dhe njerezit e mbyten ate!!
Dmth te gjithe njerezit qenkemi Perendi, sepse jemi ngjashem me Jezusin dhe Zotin...
Nuk merrem une me papirusin jo...
Krijoni Kontakt