Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 213
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Muslimanet nuk jane 10 milion sikurse cifutet por plot 1 miliard 650 milion.
    Ai Hitleri i ri qe te zgazellon ty duhet ta pyese menderen mire. Ti mendon se jane budallenj Evropa e Amerika qe si hapin lufte Islamit por terrorizmit?

Shumica e Shqiptareve mendojne se ne luften e Amerikes ndaj Serbit ne Kosove doli ne pah drejtesia e Amerikes , sa naive jemi ne Shqiptaret.
    Evropa bushter bashke me Usa e pane se sa e rrezikshme ishte lufta e Bosnjes , lufte qe sensibilizoi per Xhihad Muslimane nga e gjithe bota. Per te parandaluar nje Xhihad gjigand ne Kosove u desh nderhyrja , medemek po mbrojme Shqiptaret.
    Edhe ti Tori dole taliban? E kthyet dhe këtë temë në propagandë për fetë?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Siç pritej, rezultatet janë afër realitetit, megjithëse pat ca nga Shqipëria e trojet shqiptare në Maqedoni që futën hundët në këtë sondazh:

Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

16 42.11%
    Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

22 57.89%

Mbizotërues është jofetarizmi, siç pritej.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-12-2005
    Postime
    23
    Jam shume antifetar sidomos kunder feve abrahamike si islami, kristianizmi dhe hebraizmi qe per mendimin tim nuk kan dallim.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Siç pritej, rezultatet janë afër realitetit, megjithëse pat ca nga Shqipëria e trojet shqiptare në Maqedoni që futën hundët në këtë sondazh:

Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

16 42.11%
    Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

22 57.89%

Mbizotërues është jofetarizmi, siç pritej.
    Ti qenke totalisht jasht drejtkuptimit, ose thjesht shitesh si i turbulluar mendor, dhe ketu, meriton qe te jipja lavdate !

Sikur pyetja te ishte se a jeni Besimtar apo Ateist, pyetje e thjesht dhe e sincert, rezultati do te ishte ndryshe. E nese pyetja do te ishte, nese i permbaheni rregullave fetare, pergjigjja do te ishte 100% Jo. Eshte veshtir, sepse Zoti ka krijuar njeriun mëkatar, me qellim qe ai te pendohet. E pendimi eshte pjes e besimit, dhe ketu biem tamam ne shina se : A jeni besimtar apo ateist ?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ti qenke totalisht jasht drejtkuptimit, ose thjesht shitesh si i turbulluar mendor, dhe ketu, meriton qe te jipja lavdate !

Sikur pyetja te ishte se a jeni Besimtar apo Ateist, pyetje e thjesht dhe e sincert, rezultati do te ishte ndryshe. E nese pyetja do te ishte, nese i permbaheni rregullave fetare, pergjigjja do te ishte 100% Jo. Eshte veshtir, sepse Zoti ka krijuar njeriun mëkatar, me qellim qe ai te pendohet. E pendimi eshte pjes e besimit, dhe ketu biem tamam ne shina se : A jeni besimtar apo ateist ?
    Ore, ne census e kudo ne bote behet pyetja a jeni fetar apo jo. Fetar d.m.th. qe ndjek fete zyrtare te atij vendi, apo fete zyrtare ne bote ne pergjithesi.
    P.sh., ti mund te jesh agnostik, apo mund te jesh pagan, qe beson ne gogola e sy te keqinj. A je fetar ne kete rast?
    Fetar eshte ai qe e ka fene ne shpirt, shkon ne xhami e kishe, ndjek fjalet e priftit, hoxhes,papes e popit, ndjek rregullat e fese se tij, dhe ndjek ritet e fese. Ateist eshte dikush qe mendon se Zoti nuk ekziston.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga MaxPower Lexo Postimin
    Jam shume antifetar sidomos kunder feve abrahamike si islami, kristianizmi dhe hebraizmi qe per mendimin tim nuk kan dallim.

Kjo eshte fotoja me e bukur qe kam pare deri tani rreth kesaj teme.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ore, ne census e kudo ne bote behet pyetja a jeni fetar apo jo. Fetar d.m.th. qe ndjek fete zyrtare te atij vendi, apo fete zyrtare ne bote ne pergjithesi.
    P.sh., ti mund te jesh agnostik, apo mund te jesh pagan, qe beson ne gogola e sy te keqinj. A je fetar ne kete rast?
    Fetar eshte ai qe e ka fene ne shpirt, shkon ne xhami e kishe, ndjek fjalet e priftit, hoxhes,papes e popit, ndjek rregullat e fese se tij, dhe ndjek ritet e fese. Ateist eshte dikush qe mendon se Zoti nuk ekziston.
    Mos ja fut kot, me cek vetem nje shembull se ne cilin vend pyetja shtrohet se : A jeni fetar apo agnostik ?!

Ti vet je ne kundershtim me veten, Fetar apo Diçka qe beson ne nje mbinatyrshmeri (Zot) ?!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Sondazh i leshit.

Nga njera ana e kemi kete koqen Cen Durimmadhi i cili nuk eshte fare nga Kosova dhe ka votu se eshte fetar. Troll i peshtire.

Ne anen tjeter e kemi te madhin drague qe e ka 'trus' opsionin tjeter, e nuk dihet se a ka qene ndonjehere ne Kosove, e lere me qe te jete nga Kosova

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mos ja fut kot, me cek vetem nje shembull se ne cilin vend pyetja shtrohet se : A jeni fetar apo agnostik ?!

Ti vet je ne kundershtim me veten, Fetar apo Diçka qe beson ne nje mbinatyrshmeri (Zot) ?!

Nese beson te gogoli, plaku i vitit te ri, fantazmat, shpirtra etj, a nuk jane te mbinatyrshem keto te fundit?
    Pastaj, mund te besosh qe ka nje fuqi te mbinatyrshme qe krijon apo rregullon universin, por kjo mund te jete ne formen e nje force, apo mund te jete ne themelin e cdo atomi, por nuk do te thote qe eshte sic na tregojne fete--nje burre qe eshte si ne, dhe ben shume gabime, eshte i eger e mizor, dhe ne shtyn te bejme gjera te keqija e na ndeshkon. Se keto gjera na meson feja per Zotin.

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329
    kosovaret qe jetojne ne kosove nuk jane besimtare te medhenj (pak me shume se ne Shqiperi por gjithsesi me mase) ndersa kosovaret e emigacionit (natyrisht jo te gjtihe por fatkeqesisht ka shume) jane arabe e mbi arabet, madje edhe terroriste te vertete! ai i frankfurtit ka shume shoke!!

Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •