Ah , harrova te shtoj me lart se ajo deklerate duhet bere me zemer dhe bindje.
Asadi dhe Kadafi nese e kane thene me bindje dhe zemer Muslimane quhen ( gje qe une faktikisht dyshoj nese vertete e kane deklaruar me zemer e bindje)
Ne kohen e perandorise Osmane ashtu dhe sikurse ne shume vende te tjera ne bote sot kur lidhje martesen tek Kadiu duhet ta beje kete deklerate , ndryshe smartoheshe se nuk te jepte njeri grua po sqe Musliman.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
I kam lexuar zoteri Nuha (jo te gjith kuptohet ,kush ka kohe ti lexoj gjith ata shkrime ).Munde te them qe kalojne shkrimet ku analizon gjeostrategjiken e rajonit,por problemi yt eshte gjatesija e shkrimit,shume here humbesh.Duhesh te frenosh veten ne shkrime ,ta diciplinosh gjuhen e eger dhe ti ndalesh vulgaritetet qe vjell mbi bashkebiseduesin.Pa marr parasysh kush jane ata Serb,qafir,llatin etj.Te permbledhesh fenomenin qe analizon ne me pak fjale don te thote qe ke shprehje te pasur dhe teksti del dinjitoz....nuk ka nevoje te dalesh ne "sernishte" (e kupton shprehjen,truallsore).
Shkrimet fetare nuk te bejne fare, nuk munde te distancohesh dhe te shkruash nga nje realitet objektiv.Te kuptoj e ke nga zjarmija mbi Islamin.
Edhe nje gje,nuk munde te dallosh ate fijen e holle qe e ndan hajgaren nga serioziteti.Problem mendjemprehtesije dhe mungese optimizmi mbi jeten !
Per temen:Shpirtin dhe nenvetedijen e shqiptarit nga Kosova nuk e determinon Kurani dhe hadithet por KANUNI.Ne odat kosovare nuk vlen argumenti por autoriteti (Plaku ulet ne krye te dhomes ,mjeku dhe inxhinieri ne qosh te saj).
Pra,shoqerija Kosovare eshte laike (afetare),pa marr parasysh presionin Islamik te kuadrove te reja qe sillen rreth xhamive ajo do te mbetet gjithmon ashtu.
Hajt tash,futja do te shara ! (me minimizove Islamin ne Kosove,nuk e sheh qe ne varrim merr pjese Hoxha - A ?,argumentum for Singapur (Angmokio)).
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 21-09-2012 më 18:03
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Cka po lodheni me anketa , a nuk e pat ate anketen ma te madhe te Kosoves ?
1 660 000 musliman kishin dal
38 000 katolik
Qe dmth se ateistat shum dobet , vec ne forum kan ngel per gjynah , po i japin gajret njani tjetrit.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Po jam fetar. Jam Katolik dhe ndjek ritet fetare Katolike
.... po kemi nje Katedrale ne Qender te Prishtines![]()
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Krijoni Kontakt