Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 213
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    C'dokush qe ne jeten e tij ka deklaru qe Zoti eshte Nje dhe Muhamedi eshte profeti i tij automatikisht behet Musliman.
    Keshtuqe dhe Nete Muslimane eshte.

Adhurimi dhe obligimet qe ka njeriu ndaj Zotit jane ceshtje mes teje e Zotit.
    Por i destinuar ti shoqeroj guret ne zjarrin e xhehnemit apo jo?!!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Sa nga keta persona qe ti na i quan automatikisht myslimane, sepse ne perandorine osmane quheshin keshtu per arsye statistikore, e kane thene kete gje?

Edhe Asadi, Sadami, Gadafi kane thene se Zoti eshte nje dhe Muhamedi eshte profet i tij.
    Ah , harrova te shtoj me lart se ajo deklerate duhet bere me zemer dhe bindje.
    Asadi dhe Kadafi nese e kane thene me bindje dhe zemer Muslimane quhen ( gje qe une faktikisht dyshoj nese vertete e kane deklaruar me zemer e bindje)

Ne kohen e perandorise Osmane ashtu dhe sikurse ne shume vende te tjera ne bote sot kur lidhje martesen tek Kadiu duhet ta beje kete deklerate , ndryshe smartoheshe se nuk te jepte njeri grua po sqe Musliman.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Por i destinuar ti shoqeroj guret ne zjarrin e xhehnemit apo jo?!!
    Te thashe qe eshte ceshtje mes teje e Zotit. Do kete prej banoreve te xhenetit prej atyre qe vetem pse i kane dhene me pi uje qenit fitojne meshiren e Zotit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    me vjen shume keq se shume shqiptare jo nga Kosova kan votuar ne ket sondazh
    nga kosova jam un mer

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Ke shume te drejte asnje Shqiptar se ka nderruar shtetesine.
    Shtetesin mund ta nderrosh por origjina ngelet nje,edhe indian po te behen prap shqiptar ngelen,nuk e di e kupton diferencen mes fes dhe kombit?

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O bilbil, cfare lavdate sheh ???, une nuk kam nevoje per lavdata, une thjesht te jap nje REFERENCE ne lidhje me BRENGEN e nismetarit te temes. Mund VETVETIU ta verifikosh vertetesine e asaj (bile edhe me ke lexuar nese me kujtohet tamam tash). THJESHT, une te tregova nje PUNE qe e kam bere per ndere te popullit tim !!!, nuk e kam bere per teje !, dhe aty nuk kam qene VET, por kam pasur PLOT VELLEZER ku bashkarisht i kemi mbrojt interesat tona. Une i njoh shume mire, ARMIQET e shqiptareve. Andaj edhe ketu nuk kam "emocione" te nxehta ose armiqesore kunder juve "lockave" te mij....thjesht, edhe sa te piskatni, une ju rrah shpatullave dhe ju them "take it easy, do behet me mire".....ose "miiiiire, qetesohu, qetesohe, ja ku vjen mjeku me vaksinen, miiiire, buuuukur".......

tungi
    I kam lexuar zoteri Nuha (jo te gjith kuptohet ,kush ka kohe ti lexoj gjith ata shkrime ).Munde te them qe kalojne shkrimet ku analizon gjeostrategjiken e rajonit,por problemi yt eshte gjatesija e shkrimit,shume here humbesh.Duhesh te frenosh veten ne shkrime ,ta diciplinosh gjuhen e eger dhe ti ndalesh vulgaritetet qe vjell mbi bashkebiseduesin.Pa marr parasysh kush jane ata Serb,qafir,llatin etj.Te permbledhesh fenomenin qe analizon ne me pak fjale don te thote qe ke shprehje te pasur dhe teksti del dinjitoz....nuk ka nevoje te dalesh ne "sernishte" (e kupton shprehjen,truallsore).

Shkrimet fetare nuk te bejne fare, nuk munde te distancohesh dhe te shkruash nga nje realitet objektiv.Te kuptoj e ke nga zjarmija mbi Islamin.

Edhe nje gje,nuk munde te dallosh ate fijen e holle qe e ndan hajgaren nga serioziteti.Problem mendjemprehtesije dhe mungese optimizmi mbi jeten !

Per temen:Shpirtin dhe nenvetedijen e shqiptarit nga Kosova nuk e determinon Kurani dhe hadithet por KANUNI.Ne odat kosovare nuk vlen argumenti por autoriteti (Plaku ulet ne krye te dhomes ,mjeku dhe inxhinieri ne qosh te saj).
    Pra,shoqerija Kosovare eshte laike (afetare),pa marr parasysh presionin Islamik te kuadrove te reja qe sillen rreth xhamive ajo do te mbetet gjithmon ashtu.

Hajt tash,futja do te shara ! (me minimizove Islamin ne Kosove,nuk e sheh qe ne varrim merr pjese Hoxha - A ?,argumentum for Singapur (Angmokio) ).
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 21-09-2012 më 18:03
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Cka po lodheni me anketa , a nuk e pat ate anketen ma te madhe te Kosoves ?

1 660 000 musliman kishin dal

38 000 katolik

Qe dmth se ateistat shum dobet , vec ne forum kan ngel per gjynah , po i japin gajret njani tjetrit.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Po jam fetar. Jam Katolik dhe ndjek ritet fetare Katolike

.... po kemi nje Katedrale ne Qender te Prishtines
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Po jam fetar. Jam Katolik dhe ndjek ritet fetare Katolike

.... po kemi nje Katedrale ne Qender te Prishtines

Ku je vella i dashur Shqipetar :P Qka thojn qe je Takalik more une jam Muslim ama kafet alkohol s'kan

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ah , harrova te shtoj me lart se ajo deklerate duhet bere me zemer dhe bindje.
    Asadi dhe Kadafi nese e kane thene me bindje dhe zemer Muslimane quhen ( gje qe une faktikisht dyshoj nese vertete e kane deklaruar me zemer e bindje)

Ne kohen e perandorise Osmane ashtu dhe sikurse ne shume vende te tjera ne bote sot kur lidhje martesen tek Kadiu duhet ta beje kete deklerate , ndryshe smartoheshe se nuk te jepte njeri grua po sqe Musliman.
    E sa nga keta shqiptare Kosove e kane thene me zemer kete bindje?

Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •