O sa mire me kane Kosovar o Hej o hej.
Njerz a jeni lodh hiq a po keni pune.
Jemi krenar per keta djem Kosovar.
Nuk duket atdhe-dashuria nga sa shume bertet ne stadium, ne nuk bertasim se jemi te edukum :P : por ama zjarri na djeg perbrenda, farat i hajme per te mbajt zjarrin dhe nervat nen kontroll. Cdo fare e ngrene eshte fakt mbi dashurine tone per kombetaren. Po ti shikosh te huajt farat i qerojne para se ti hane se ato mund te jene te pista, plot me mikrobe e kushedi sa minj mund te kene kaluar mbi to. Ndersa ne me vetemohim te pashembullt, kelltup i fusim ne goje pa u menduar nje sekonde. Jo se nuk shqetesohemi per shendetin tone, por se syte dhe mendjen e kemi te kombetarja; shendeti yne nuk ka rendesi ne ato momente. Prandaj mos te duket kollaj kjo puna e farave. Eshte e thelle.![]()
Moderator, e di vet ti...
[QUOTE=Milkway;3487720
Mjafton ti shikosh tifozat KUQ E ZI , ose tifozat ne stadiume , shumica e atyre nga Shqiperija hajn fara , kurse ata nga Kosova e Maqedonia e qajn fytin duke bertitur , dhe prap na akuzojne[/QUOTE]
Pranoe dhe kete qe pervec te bertitures ka dhe me shumice nga ata qe pyesin i kuj a ky lojtar i joni apo i shqipnise tregon sa shume ja kan haberin asaj qe po shofin
Nuk mundesh ti nga larg te na tregosh sa e dum ne shqiperine sa 1/4 apo 1/14
nuk e kam ndjek asiher kombetaren ne shqiperi dhe nuk flas per dicka qe skam pa
por jashte shqiperie nuk kam pa neoj shqiptar te hajn fara ne stadium (flas per ndeshjet e komtares apo ate te vllaznis tiranes dhe dinamos qe i kam pa)
Mos flasim per kulturen se skemi nevoje te debartojme ne ketu e ka ba europa vet dallimin.
JO SEKS PARA MARTESE
Asnjeri nuk po mbron FSHF si te kulluar. Por fakti qe FSHF eshte e korruptuar nuk ben cdo shqiptar qe luan per shtetet e tjera patriot.
S'ka aspak kontradita. Behet fjale per lojtare si Shaqiri, Behrami etj etj qe per Shqiperine nuk luajne dot, por mund te luajne per Kosoven me vone.Arsyeja se ata 500 talentet po e presin pranimin e Kosovesn ne FIFA eshte absurde. Ata 500 talentet e kosoves mund te lujane per Shqiperine deri ne momentin sa Kosova te pranohet ne FIFA, pra ka shume kontradita ne keto deklarata.
Patriot?! Besoj se as ata vet nuk kane kaq pretendime te medha. Atyre, me te drejte ju pengon kur dikush i quan tradhetar. Kjo eshte pika qe une gjej mirkuptim per keta djem.
Per mendimin tim me tradhetar eshte ai qe e vesh fanelen kuq e zi dhe e shet ndeshjen.
Dhe ti insiston se numri i futbollisteve me origjine shqiptare qe jane te aktivizuar per kombetare te huaja eshte 500?S'ka aspak kontradita. Behet fjale per lojtare si Shaqiri, Behrami etj etj qe per Shqiperine nuk luajne dot, por mund te luajne per Kosoven me vone.
Pa tjeter. Madje kemi futbollista qe jane Yje me skuadra te medha. Ke degjuar per Neymar? Eshte me origjine shqiptare; emrin e ka pas Naim. Po nje tjeter qe loz per Argjentinen nje far Messi; Shqiptar edhe ky; emrin e ka pas Nezir; ke edhe Xavi qe lun per Spanjen me origjine shqiptare; emrin e ka pas Haxhi; etj etj
Moderator, e di vet ti...
Thjesht po them se fakti qe Duka eshte hajdut, nuk shfajeson Shaqirin dhe Xhaken. Ata thjeshte duan te luajne per Zvicren. Patriot e thashe per ti rene pak me shkurt megjithese Xhaka te pakten po mundohet te dali si patriot duke thene se kishte kerkuar me ngulm Shqiperine po se kishte pranuar FSHF.
Numrin fiks se di as une, as Jupi e asnjeri. Por besoj se behet fjale per lojtare qe aktivizohen dhe te moshat qe mund te jene te shumte dhe qe per Shqiperine do kene probleme. Numri 500 besoj se eshte thjesht per te thene qe ka plot te tille. Se shikoj fare si problem kete tethem te drejten.Dhe ti insiston se numri i futbollisteve me origjine shqiptare qe jane te aktivizuar per kombetare te huaja eshte 500?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 20-09-2012 mė 11:21
Gjokaj refuzon Shqiperine, Azemi i pavendosur
Kombėtarja U21 e Shqipėrisė ėshtė refuzuar nga njė futbollist i ri kosovar. Anėtari i Derby Countyt, Valentin Gjokaj, nuk ka shprehur dėshirė pėr tė luajtur me skuadrėn ‘kuqezi’, duke preferuar tė presė pėr njė mundėsi paraqitje me skuadrėn pėrfaqėsuese zvicerane.
Gjokaj, gjatė kėsaj vere kaloi nė Championshipin anglez nga Luzerni, duke bėrė njė hap mjaft tė madh nė karrierėn e tij. Aty ai po ben paraqitje te mira duke luajtur shpesh edhe si titullar.
“Valentin Gjokaj ka refuzuar mundėsinė tė luajė me Shqipėrinė U21. Ai nuk dėshiron tė jetė nė Kombėtare”, njoftuan burime tė gazetės ‘Sport’ pranė Federatės Shqiptare tė Futbollit.
Gjokaj, 19-vjeēar, edhe mė parė ka luajtur nė periudha tė shkurtra nė Angli, duke u provuar te Blackburn Rovers dhe te Newcastle United. Mirėpo, ai bindi drejtuesit e Derby Countyt pėr tė nėnshkruar me tė nė gusht tė kėtij viti. Deri tani, ai ka zhvilluar njė ndeshje nė Championship (Liga e Dytė angleze), nė takimin qė pėrfundoi baras, 2:2, ndaj Sheffield Wednesday. Ai ėshtė produkt i shkollės sė futbollit nė Luzern.
Federata Shqiptare e Futbollit, tash e njė kohė ėshtė duke biseduar edhe me kosovarin tjetėr, anėtarin e Greuther Furthit nė Bundesligėn gjermane, Ilir Azemin. Ky i fundit ka shkėlqyer nė kėtė fillim-stinor, duke zėnė vend nė formacionin e klubit gjerman, ēka zgjoi interesimin e Shqipėrisė. Mirėpo, Iliri thotė se ėshtė ende i pavendosur, pasi ai ėshtė kontaktuar edhe nga skuadra U20 e Gjermanisė.
“Unė ende nuk jam bashkuar me Kombėtaren shqiptare. Jam duke e studiuar situatėn dhe nuk e di se kur mund tė vendos. Unė gjithashtu jam kontaktuar edhe nga Gjermania U20”, u shpreh Azemi pėr ‘Sport’. Gjithsesi, nėse ky i fundit zgjedh tė luaj me Gjermaninė U20, atėherė shanset qė ai tė luaj nė njė tė ardhme me Kombėtaren shqiptare, janė tė vogla.
Krijoni Kontakt