Close
Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 210
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Javorja satirike franceza "Charlie Hebdo" ne mes te protestave te muslimaneve per filmin ne Youtube,vendos te mpreh situaten dhe ne faqen e pare vendos karikaturen e profetit Muhamed me titullin " Te paprekshem 2 " dhe tekstin "Nuk guxojme te qeshim".
    Muhamedin e shetit ne karroce nje rabin hebre !

.
    Faqja e gazetes nuk munde te hapet,ndersa policija franceze eshte duke e ruajtur me forca ndertesen ku eshte desku i gazetes.Gazetaret e javores kane marr kercenime me vdekje,ndersa pergjigja e tyre ishte edhe nje karikature tjeter: Nje musliman dhe karikaturisti duke u puthur , e shoqeruar me tekstin "Dashurija eshte me e forte se gjithcka".!

Si do te ndikoje kjo kerikature e re ne protestuesit ne vendet muslimane dhe ne Europe,mbetet te shihet.Kercenimet e para me vdekje per gazetaret vetem kan arrdhur !

P.S...Moderator neqoftese fshini foton textin lereni !
    Kjo eshte tamam foto e goditur. Gjithcka mund te thuhet ne bote, por nese prek nje cifut apo mysliman, behet nami.
    Irani cdo dite organizon protestsa me thirrje per vdekje ndaj Amerikes dhe perendimit. Nuk kam pare ndonje evropian apo amerikan te vrase iraniane qe ne SHBA numerojne te 2 milione banore e me miliona te tjere banojne ne BE. Kurse nese dikush del e fyen nje mysliman, te gjitha vendet e perendimit dhe i gjithe perendimi denohet me vdekje dhe bile sulmohet duke qene ne shtepi te tij....

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Edvin83 pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    E pse te shkon nder mend qe myslimanet kane te drejte t'i adresojne perendimit gjerat e siperpermendura? Nuk duan te ofendohet feja e tyre? Shume mire: Shko mbrapsht nga ke ardhur. Europa ka tjeter standart dhe koncept jetese, ka tjeter lirshmeri ne te shprehur. Njeri sot ka mundesi te zgjedhe, nuk te pelqen ne vendin ku jeton? Shko ne vend tjeter ose kthehu nga ke ardhur.
    Pse qenka llogjike e marre zoteri? Pse nuk perputhet me tenden? Ate qe ti quan ofendim, Europa e konsideron shprehje te opinioneve te njerezve te lire, te mesuar te mos ulin koken ndaj turmave barbare mbi koncepte idioteske.

Nuk "kam degjuar" per te vetmen arsye qe europianeve ose botes se civilizuar nuk i behet vone nese dikush tallet me nje figure fetare. Mentaliteti i botes se qyteteruar eshte pertej vogelsirave te tilla. Eshte shek i 21. Dhe problemi qendron qe nuk adaptoshesh dot ne kete shekull nese vazhdon me mentalitetin e shek 7. Pastaj nuk eshte faji i Europes qe Muhameti eshte nje figure e tallshme si shkak i gjerave qe ka bere vete. Por mendja juaj e mbyllur nuk hapet dot per kritika. Deri sa te vazhdoje kjo verberi, ju (dmth ata qe revoltohen e kryejne dhune) do mbeteni kercenim ndaj lirise dhe demokracise.

Faji i Europes per te cilen po paguan shtrenjte. Sa per ligjet, me vjen keq kur shikoj ekstazen tende qe shkon deri ne perversion. Se mos dalin ca ligje qe do i fluturojne me shkelma nga kane ardhur? Ca do thuash pastaj?
    Urrejtja ndaj Islamit ju ka erresuar syte dhe mendjen dhe nuk ju lejon ti shikoni gjerat qarte.

Nese dikush ka dicka per zemer nuk esthte e drejte te luash me emocionet e tij.

Nese te kujtohet para 2 vitesh kur ne nje ndeshje te Serbise , turma shante ne kor Shqiptaret dhe njeri prej Serbeve dogji flamurin Shqiptar.
    Cili ishte reagimi yt si Shqiptar? He mo varja se fundja Evropian jam , skam pse vras mendjen?
    Ky ishte reagimi yt?
    Nese Evropianet nuk reagojne ndaj nje sharje te Krishtit e bejne se nuk ja ndjen , shko e shaje Krishtin ne Filipine dhe e shikon.

Edhe pse ti dhe shume te tjere si ty e deshironi Islamin vetem ne Arabi te jeni te sigurte qe kjo sdo te ndodhe kurre.
    Arabet ne Evrope sic ta thashe jane nenshtetas dhe shumica kane lindur ne Evrope. Enderrojeni se mund ti coje njeri andej nga kane ardhur.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar angmokio pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Une po te sfidoj nese me gjen nje film ne youtube ku aktore te ndryshem te bejne satire me Jezusin apo te Krishteret.

Mos flit pa lidhje. Sa here qe Muslimanet kane djegur flamurin Amerikan kane pasur nje shkak , jo shkak dosido por shkak te jashtezakonshem. Ose vrasje Muslimanesh duke e argumentuar si difekt avioni ose kallashi.

Jetoj ne nje vend nga me te civilizuarit e botes dhe ku Blasfemia denohet me vdekje.
    Seriozisht e ke per youtube? kerko "funny jesus" dhe dalin rreth 700 mije video. Zgjidh njeren. (per kuriozitet "funny mohamed" ka vetem 8 mije video)

Domethene qe nese une vendos se kam shkak, mund te djeg flamurin e cdo shteti? Nuk ka nevoje per hetime, vendime gjykatash, mjafton vetem qe une te mendoj se ka nje shkak te jashtezakonshem. Thjeshte une mendoj qe argumenti amerikan nuk qendron dhe i djeg flamurin. Dhe kjo eshte nromale sipas teje.

Po nese ky qe ka bere filmin eshte ofenduar rende nga nje mysliman, atehere a ka te drejte qe e ka bere filmin?

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Qyfyre pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Kjo eshte tamam foto e goditur. Gjithcka mund te thuhet ne bote, por nese prek nje cifut apo mysliman, behet nami.
    Irani cdo dite organizon protestsa me thirrje per vdekje ndaj Amerikes dhe perendimit. Nuk kam pare ndonje evropian apo amerikan te vrase iraniane qe ne SHBA numerojne te 2 milione banore e me miliona te tjere banojne ne BE. Kurse nese dikush del e fyen nje mysliman, te gjitha vendet e perendimit dhe i gjithe perendimi denohet me vdekje dhe bile sulmohet duke qene ne shtepi te tij....
    C'fare denimi me vdekje je duke folur . Nje Amerikan u vra shiko se cpo behet po zjen gjithe bota.
    Ne luften qe hapi Amerika ne Afganistan dhe Irak jane vrare mbi 2 milion Muslimane te pafajshem.

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar angmokio pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Seriozisht e ke per youtube? kerko "funny jesus" dhe dalin rreth 700 mije video. Zgjidh njeren. (per kuriozitet "funny mohamed" ka vetem 8 mije video)

Domethene qe nese une vendos se kam shkak, mund te djeg flamurin e cdo shteti? Nuk ka nevoje per hetime, vendime gjykatash, mjafton vetem qe une te mendoj se ka nje shkak te jashtezakonshem. Thjeshte une mendoj qe argumenti amerikan nuk qendron dhe i djeg flamurin. Dhe kjo eshte nromale sipas teje.

Po nese ky qe ka bere filmin eshte ofenduar rende nga nje mysliman, atehere a ka te drejte qe e ka bere filmin?
    Nuk ka bere vaki , lajme ndjekim te gjithe si une dhe ti. Vetem Serbet dalin e djegin pa shkak flamurin Shqiptar.

Muslimanet nuk kane djegur ndonje flamur perendimor kot se ja shkrep dikujt ne koke por vetem kur provokohen.

C'fare denimi me vdekje je duke folur . Nje Amerikan u vra shiko se cpo behet po zjen gjithe bota.
    Ne luften qe hapi Amerika ne Afganistan dhe Irak jane vrare mbi 2 milion Muslimane te pafajshem.
    Nuk po zjen bota se u vra nje amerikan.

Me pelqen fjalia e dyte. Nuk thua dot i kane vrare amerikanet s enuk eshte e vertete, por thjesht e le te nenkuptohet, pa treguar se kush i ka vrare shumicen e 2 milioneve ne te vertete.

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Qyfyre pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Nuk ka bere vaki , lajme ndjekim te gjithe si une dhe ti. Vetem Serbet dalin e djegin pa shkak flamurin Shqiptar.

Muslimanet nuk kane djegur ndonje flamur perendimor kot se ja shkrep dikujt ne koke por vetem kur provokohen.
    Kush quhet provokim qe ligjeron djegien e flamurit te nje shteti?

Urrejtja ndaj Islamit ju ka erresuar syte dhe mendjen dhe nuk ju lejon ti shikoni gjerat qarte.

Nese dikush ka dicka per zemer nuk esthte e drejte te luash me emocionet e tij.
    Me ne fund e the. Po prisja sa kohe do hante qe te kaloje direkt ne rrolin e viktimes. Nese shprehet nje mendim ndryshe, ai quhet urrejtje ndaj islamit. Nese nuk bihet dakort me nje udhezim te fese myslimane apo diskutohet apo vihet ne pikepyetje, direkt etiketohesh islamofob. E kuptoni sesa patetik jeni?

Nese te kujtohet para 2 vitesh kur ne nje ndeshje te Serbise , turma shante ne kor Shqiptaret dhe njeri prej Serbeve dogji flamurin Shqiptar.
    Cili ishte reagimi yt si Shqiptar? He mo varja se fundja Evropian jam , skam pse vras mendjen?
    Ky ishte reagimi yt?
    Normalisht qe nuk aprovoj djegien e flamurit te vendit tim dhe asnje flamuri tjeter meqe ra fjala. Po kjo sdo te thote se pse nje serb dogji flamurin e Shqiperise, ai perdhosi Shqiperine apo shqiptaret. Aty ku ishim vazhdojme te jemi. Jeta nuk u nderpre pse serbi dogji flamurin. As Shqiperia nuk u shua nga harta. Sipas teje pse serbi dogji flamurin duhet te digjja dhe une te tijin, apo me keq, te sulmoja cdo serb kudo ndodhet, djeg ambasadat e Serbise apo te shkoj ne Beograd dhe ti ve bomben ndonje ndertese?

Nese Evropianet nuk reagojne ndaj nje sharje te Krishtit e bejne se nuk ja ndjen , shko e shaje Krishtin ne Filipine dhe e shikon.
    Kush tha qe Filipinet jane te demokratizuara apo te perparuara?

Edhe pse ti dhe shume te tjere si ty e deshironi Islamin vetem ne Arabi te jeni te sigurte qe kjo sdo te ndodhe kurre.
    Arabet ne Evrope sic ta thashe jane nenshtetas dhe shumica kane lindur ne Evrope. Enderrojeni se mund ti coje njeri andej nga kane ardhur.
    Une nuk kam problem me islamin ne Europe po nuk deshiroj esktremizmin islamik ne Europe.

14. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Darius pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk po zjen bota se u vra nje amerikan.

Me pelqen fjalia e dyte. Nuk thua dot i kane vrare amerikanet s enuk eshte e vertete, por thjesht e le te nenkuptohet, pa treguar se kush i ka vrare shumicen e 2 milioneve ne te vertete.
    Sigurisht bravo qe e kuptove. Amerika eshte aq e zgjuar sa di ku hap luftera.

Si ne Afganistan ashtu sikurse dhe ne Irak kishte dy grupe qe mbaheshin nen kontroll pa luftuar.

Amerika pikerisht me diplomacine e saj k*rve gjoja po luftonte terrorizmin , i vodhi naften dhe per te mbuluar gjurmet i futi dhe ne lufte me njeri-tjerin.

16. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar angmokio pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Sigurisht bravo qe e kuptove. Amerika eshte aq e zgjuar sa di ku hap luftera.

Si ne Afganistan ashtu sikurse dhe ne Irak kishte dy grupe qe mbaheshin nen kontroll pa luftuar.

Amerika pikerisht me diplomacine e saj k*rve gjoja po luftonte terrorizmin , i vodhi naften dhe per te mbuluar gjurmet i futi dhe ne lufte me njeri-tjerin.
    Me pak fjale arabet jane injorante qe shume lehte mund te manipulohen qe te vrasin njeri tjetrin. Vetem diktatura i ndalon qe te bejne ate qe duan, te vriten mes tyre?

Sa ton nafte jane vjedhur di gje?

18. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Qyfyre pėr postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •