Close
Faqja 23 prej 29 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 290
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ore, kur te vershojne turmat aziatike e afrikane, do te detyrohemi te luftojme krah serbeve e grekeve per te ruajtur kete toke qe kemi, ashtu sic kemi bere ne shekullin e 14 kur luftuan kundra hordhive turke te bashkuar. Nuk do te thote qe do t'i duam serbet e greket, por po them qe do te arrije puna aty sa te besh aleance te perkohshme me ta, per te luftuar nje rrezik me te madh. Nuk e kuptoni qe po behet lufte per territore, por nje lufte e pashpallur boterore? Dhe ata aziatike e afrikane qe ke ne mesin tuaj ne anen e kujt do te jene kur te shfaqen hordhite aziatike e afrikane ne kufijte e Europes?
    kosova eshte e pavarur, shqiperia po zhvillohet
    ndersa serbia dhe greqia po mer fund

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Ne jemi te fundosur kembe e koke e themi serbia po merr fund hajde shqipe hajde
    po me fund se ne a ka kund
    JO SEKS PARA MARTESE

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Kan thon kritiket Indian

Hajde artikull hajde

WTF
    epo normal u kundershtove per here te 100-te. merre me te qeshur.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    epo normal u kundershtove per here te 100-te. merre me te qeshur.
    3 Postime kam bo te kjo teme mer burr, kur u bon 100 ?

Apo e ke fjalen per gjith postimet e muajit te kaluar

nejse, ca kemi naj gjo andej nga India ? Mir jane ? Beju selam
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Ne jemi te fundosur kembe e koke e themi serbia po merr fund hajde shqipe hajde
    po me fund se ne a ka kund
    or ti shqipe
    ne serbi 22% jane te papune
    ndersa ne shqipni te gjithe punojne, te gjithe lujne bilardo
    rruget e reja, interneti, vizat, mercedezat, investimet e huja.....

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    or ti shqipe
    ne serbi 22% jane te papune
    ndersa ne shqipni te gjithe punojne, te gjithe lujne bilardo
    rruget e reja, interneti, vizat, mercedezat, investimet e huja.....
    Ke veshur rroba plazhi ?

Zhytu i her Ketu
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ke veshur rroba plazhi ?

Zhytu i her Ketu
    ata qe jetojne ne fshat qenkan te papune. nuk mund te quhen te papune, sepse ata te gjithe e bejne dicka per te jetuar.
    mjafton ti hapesh lopes deren ne mengjes, ta mielesh dhe qumeshtin ta besh kos. quhesh i punesuar. kur je ne fshat ke qumeshtin, ullirin, mishin dhe s`ka nevoje per ndihma nga taksat e te tjereve qe punojne.

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ata qe jetojne ne fshat qenkan te papune. nuk mund te quhen te papune, sepse ata te gjithe e bejne dicka per te jetuar.
    mjafton ti hapesh lopes deren ne mengjes, ta mielesh dhe qumeshtin ta besh kos. quhesh i punesuar. kur je ne fshat ke qumeshtin, ullirin, mishin dhe s`ka nevoje per ndihma nga taksat e te tjereve qe punojne.
    hmm Prandaj i shoh fshataret ne gusht dhe dhjetor qe kan zen te gjithe agjencit e udhetimit per turizem. Lere pastaj ato veshjet e tyre firmato dhe hipur mbi pick up. Apo shkollimin e tyre pastaj pappaa te gjithe me shkolle te larte se e mesmja as qe diskutohet.

Mora vesh se do behej kembim si para epokes kur doli paraja. d.m.th fshatari shkon ne supermerkate dhe i jep shitesit 5 kg gjize dhe mer brisqe rroje. Ose jep 20 lope dhe mer nje traktor e kshu me radhe

Jo keq, se kam mbjell ca manderina dhe po i nderroj me aspirina
    Revolution 1848

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Emigracioni nuk eshte asnjehere i rrezikshem ne qoftese vendi qe i mer eshte sistem federal dhe qe ka ligje te forta qe e mban shtetin, sado i madh apo i vogel.

Ne Evrope eshte e kunderta, pervec nje Zvicer, Austri, ose Gjermani (edhe pse keta kan disa probleme, qe pakten jan me ndryshe nga vendet e madhe) imigracioni nuk funksionin sepse pengesa me e madhe jan ligjet sociale. Ligjet sociale ben qe imigrantet mos te asimiloen, kontribojn ne ekonomi, dhe qe te respektojn ligjin.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Emigracioni nuk eshte asnjehere i rrezikshem ne qoftese vendi qe i mer eshte sistem federal dhe qe ka ligje te forta qe e mban shtetin, sado i madh apo i vogel.

Ne Evrope eshte e kunderta, pervec nje Zvicer, Austri, ose Gjermani (edhe pse keta kan disa probleme, qe pakten jan me ndryshe nga vendet e madhe) imigracioni nuk funksionin sepse pengesa me e madhe jan ligjet sociale. Ligjet sociale ben qe imigrantet mos te asimiloen, kontribojn ne ekonomi, dhe qe te respektojn ligjin.
    Ore, ne e kemi parë që emigrantët nuk asimilohen-ata thjesht shtohen, rigrupohen, e pastaj kërkojnë autonomi e pavarësi. Kur kjo nuk u lejohet, kalojnë në sulm dhe ti merr fund si komb. Ende nuk morët mësime nga dyndjet sllave, turke, mongole etj? Barbarët si emigrantë erdhën, dhe zhdukën me dhjetëra popuj, përfshirë dhe pjesën më të madhe të ilirëve. Kur do të merrni mend ju?

Faqja 23 prej 29 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •