Postuar më parë nga
jarigas
Sekush perdor armet qe ka:Nuhi ka gomarlleqet, ti ke zgerdhimjet(te mungon shtylla kurrizore me pas nje personalitet tendin), une kam argumentat!! Jo me kot Tunxhi dhe ti, e gjynah edhe Goni, nuk keni force t'i kunderviheni argumentave te te gjithe jomyslimaneve te forumit!!Madje, nuk keni as forcen t'i kunderviheni as argumentave qe vijne nga vete Islami, e fatkeqesisht per perpjekjet e tua, nuk ia del dot te nxjerresh veten nga bataku ne te cilin zhgerrytet Nuh Musa!!
Ndikimi mbi miliarda njerez, nuk perben argument te "miresise" apo "keqesise" se atij ndikimi!! Edhe Marksi, Hitleri,etj, kane ndikuar miliarda njerez, por a i ben kjo gje te mire ata??! Paveresisht personit te ketij "Sam Bacile", ndikimi qe ky "plehra" siç e quan ti, pati mbi keta miliarda njerez qe adhurojne Muhamedin, a nuk eshte tregues se keta njerez jane shume lehtesisht te ndikueshem??!! E, kuptohet se, sa me i ndikueshme te jete nje person nga ngacmimet e jashtme, aq me i paket eshte persomaliteti i tij!!
Ti per shembull, je shume me zgjuar dhe i hapur menderisht se Nuh Musa, por halli eshte se te mungon personaliteti per te nxjerre ne pah forcen tende dhe kenaqesh me idiotesirat qe shkruan ai, madje edhe kur ia nxjerr bojen fese tende!!!!
Edhe kjo gje, duhet te te beje te reflektosh mbi misionin e vertete te Islamit!! Nje hoxhe shqiptar e quajti "lavire" nene Terezen, ate qe per te krishteret eshte shenjetore tashme, ate qe fale kombesise ishte motra jone shqiptare, dhe jo vetem qe turma myslimane nuk iu versul atij ndyresires per te mbrojtur nderin qe iu prek nje shqiptareje, por e mbeshteten bile, pa u kujdesur se po i preknin shenjterine nje feje tjeter; e pra, te krishteret shqiptare, protestuan ne menyre civile, ashtu siç i ka hije nje populli te civilizuar!!
Shtazeria e nje populli eshte ne perpjestim te drejte me civilizimin e tij e ne kete drejtim, edhe njehere, Islami deshton qartazi; per 14 shekuj Islami nuk ka arritur te civilizoje beduinet e Muhamedit.....me kot çirret Nuh Musa per "mrekulline" dhe "paqen" e Islamit: Nje fè qe ka lindur me lufte, eshte e veshtire te jetoje me paqe!!
Krijoni Kontakt