Largimi i Afro-Aziatikeve dhe izolimi i tyre ne tokat e tyre te shkreta, mendoj se do ti sillte nje frymarrje ( pothuajse) te lire botes perendimore. Ja disa pika qe bota perendimore do te perfitonte duke larguar virusin Afro-Aziatik
Aktet terroriste do zhdukeshin pothuajse totalisht
Do shtoheshin vende pune dhe do minimizohej papunsia
Do ruhej kultura dhe tradita e pa perzier
Do ulej importimi i viruseve te rrezikshme ku me e rrezikshmja eshte AIDS
Do ulej kriminaliteti dhe vagabondazhi qe perfaqsohet nga Algjerjanet, Marokenet dhe Tunizinet
Prostitucioni qe vjen nga vende si Senegal, Nigeria etj bashk me to dhe viruset
Shperndarja e droges qe ne 90% te rasteve jane po keta nenshtetas qe e shperndajne dhe e importojne ne vendet perendimore
Fuqizimi i ekonomise duke mos harxhuar fonde te panevojshme per asistenca , ushqim dhe strehuar azilkerkuesit.
Taksa paguesit po paguajn dhe ushqimin e tyre ne burgjet qe jane tejmbushur.
Une do shtoja dhe nderprerjen e miljarda dollareve qe shkojne cdo vit ne keto vende per ti ushqyer, veshur etj. Keto miljarda dollare po keq perdoren dhe ne vend qe te perdoren per qellimin e duhur, po vidhen dhe po perdoren per financim te grupeve terroriste ne vend dhe ne perendim. Terheqja e disa ambasadave nga keto vende, mendoj qe ishte hapi i pare qe USA dhe UE po ndermer. Shpresoj qe te shkojne dhe me tutje
p.s
Dikush , sidomos keta talebanet e forumit do thone qe edhe Shqiptaret apo perendimoret meren me pikat e lartpermendura. E kam theksuar qe ne fillim se : Do kishte permisim te ndjeshem te situates ne vendet perendimore.... dhe jo zhdukje totale te fenomeneve qe kam permendur ne liste
Krijoni Kontakt