Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    Nuk egziston kjo polemike. S'besoj. Nuk egziston as mundesia e polemikes, ndryshimi eshte teper radikal i madh, sa nata me dite. Mirepo kjo nuk do te thote qe nuk egziston toleranca.. perkundrazi.. ateistet jane berthama e tolerances.
    E nderuar, ndersa ti thua keshtu shiko edhe kete:

Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Pyetje.........

Perse mban mjekerr dhe callme ne koke?

Kjo nuk eshte vetem nje pyetje koti sa per kuriozitet, por kjo eshte pyetje tendencioze qe u shtrohet atyre myslimaneve qe mbajne mjekrra dhe ne se ata e japin nje pergjigje, pastaj plas ktirika nga ana ateiste, sepse ketyre iu pengon ky fenomen, e pakez i hyne frika kur t'i takojne ne rruge ashtu dhe fillojne akuzat kunder mjekerrosheve pastaj... Atyre iu pengon dhe ia vrajne syrin keta mjekerosh, per ate ngrisin keso lloj pyetje dhe sulmojne. A keta mund t'i llogarisim 'Berthama e Tolerances'?!

Ps. une e kam thene se nuk hy ne grupin e mjekerosheve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 12-09-2012 mė 16:33

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    O Gono fryke shqiptaret kane vetem mos i vjedhin leket se sa per mjekrra se rrujn fare
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Une pres te pergjigjet dikush ateist ne pyetjet qe bera me larte

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Une kur thashe ate qe thashe, pata mendjen te shqiptaret ateiste. Ndersa ketu ne forum ka ēdo lloj kopili.. te shkaut, grekut e arapit.. qe hyne pikerisht per kete pune.

Pastaj, toleranca egziston perballe besimtareve normal e te moderuar, e jo natyrisht ndaj ekstremisteve fanatik e hajvan qe demtojne kombin.. ndaj ketyre edhe ti vet je reaktiv.
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    Une kur thashe ate qe thashe, pata mendjen te shqiptaret ateiste. Ndersa ketu ne forum ka ēdo lloj kopili.. te shkaut, grekut e arapit.. qe hyne pikerisht per kete pune.

Pastaj, toleranca egziston perballe besimtareve normal e te moderuar, e jo natyrisht ndaj ekstremisteve fanatik e hajvan qe demtojne kombin.. ndaj ketyre edhe ti vet je reaktiv.
    A te them nje gje? Ama te ma pranosh per kete pastaj..! A nuk jane bere shumica e ateisteve, te cilet mbahen si pro shkencore, pro tolerance, pro paqe e shume 'pro' te tjera gjera pozitive me rradikalista se ata talebanet e Irakut, Afganistanit e Iranit?!

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Jep pergjigjen qe te kerkova tani dhe mos bej injorantin te lutem..
    Lere o Gon mos u tall me mua !

Nje fjale thashe une
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Lere o Gon mos u tall me mua !

Nje fjale thashe une
    Une nuk tallem me ty, por si duket ti e fillove me tallje diskutimin mua, madje me dhe edhe disa 'detyra shtepie'! Tani une detyrat e mija i perfundova, por edhe ti duhet qe te perfundosh detyrat e tua, sepse per ndryshe do e meritosh nje 1 kaq te madh dhe do te ngelesh mbrapa, nuk mund te shkosh me shoket e tu perpara pastaj...

Ps. ne fillim krijova nje mendim ndryshe (pozitiv) ndaj teje, por tani po me del e kunderta me ty si duket...!

Prap ke paqe nga ana ime

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    A te them nje gje? Ama te ma pranosh per kete pastaj..! A nuk jane bere shumica e ateisteve, te cilet mbahen si pro shkencore, pro tolerance, pro paqe e shume 'pro' te tjera gjera pozitive me rradikalista se ata talebanet e Irakut, Afganistanit e Iranit?!
    Pse mo Gono ma arsyeto pak..nuk e kuptoj pse mendon keshtu
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Pse mo Gono ma arsyeto pak..nuk e kuptoj pse mendon keshtu
    Me jep ate pergjigjen qe te kam kerkuar me larte pastaj ta tregoj dhe ta arsyetoj une ty kete

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Nuk di ēka me te thane more Gon, ēka me pranu..? Qe ateistet nuk jane tolerant?
    Ateistet jane radikal ne botekuptim, te pandryshushem e pakthyeshem.. por nuk mendoj qe jane edhe imponues.. sepse te insistosh ne kthimin e nje besimtari te pjekur eshte gje e kote, s'paku une e kuptoj keshtu.

Qe psh mu nuk me pelqen nje paraqitje e ketille si ky vllau jone poshte, por nuk do e bej te madhe.. se nuk fitoj asgje. Do doja qe te jete has shqiptar pa asnje influence shpirterore te huaj, por te arrihet kjo duhet pune gjigante sistematike me gjenerata te tera.. e sot te dera kemi faljen e veriut serbise qe duhet ndalur urgjentisht..

Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •