Te shkruash ne nje forum Shqiptar qe Breivik eshte Hero i civilizimit kur ai ka shprehur hapur urrejtjen ndaj Shqiptareve kesaj i thone TURP.
Tipat si ty nuk jane me pak se ata psedomuslot ( nqs egzistojne) te Norvergjise. Nqs ata muslo duhet te digjen ti meriton te te fusin ne nje kazan me m*t deri ne gryke e sa here te kerkosh ndihme te ta hapin gojen e te te fusin me teper.
Opinioni qe kishte ai per shqiptaret nuk ka shume rendesi perderisa me siguri e ka patur prej propagandes anti shqiptare qe lexonte shpesh besoj, gjithesesi opinioni lidhej me aspektin fetar te disa shqiptareve.
Nese flasim per patriotizem besoj se ty te duket vetja se je me patriot se une meqe urren nje person qe paska shprehur hapur urrejtjen ndaj shqiptareve, dhe te urresh dike qe urren shqiptaret eshte ne fakt nje shenje patriotizmi dhe ketu te jap te drejte.
Por per fat te keq nuk mjafton, se te ishte aq e thjeshte me fjale i bie qe pothuajse te gjithe shqiptaret te jene patriota meqe degjojne tallava me tekste patriotike, dhe sikur te ishin te gjithe shqiptaret patriota do ishim nje vend lule mbi lule.
Patriotizmi eshte ne rradhe te pare kulture dhe respekt per ligjin dhe pronen publike te vendit tend, eshte pranimi dhe respektimi i origjines tende te lashte, dhe kjo origjina tende e lashte nuk perfshin kulturen islame, nuk perfshin dashuri dhe respekt per nje pushtues 5 shekullor qe perdhosi ēdo vlere njerezore qe shqiptaret kishin.
Pra i dashur i panjohur me 5 postime qe me shume probabilitet je nder ata qe nderrojne nickname sa here qe te perjashtojne, une qe shoh Breivik si hero i civilizimit jo-islam europian e shoh te tille sepse e shoh shqiperine si pjese te ketij civilizimi perendimor, dhe jo si funderrime te nje ish perandorie te degjeneruar.
Ju Faleminderit.
Shume tolerant keta Europianet
Tani po e kutoj qe edhe ne Shqiptaret jemi Europiane me plot gojen
Mirpo une kam nje problem
Keta Europianet e kan kollaj ti largojne jevgjit nga territori i tyre, po si t'jua bejme ne ketyre bardhosheve tane qe rrine gjith diten ne diell per tju ngjare jevgjeve Afgane dhe kan filluar te dalin me brekushe dhe perce neper qytetet tona.
Per nder me duket vetja si te jem turist ne Afganistan kur dal ne Shijak, Durres, Tirane etj
O theos Dyrrahu i amfiteatrit me brekushe dhe perce
Revolution 1848
Ca lidhje kishte patriotizmi qe me zgjatesh aq shume?
Kur te shan njeri nga mami ose motra nuk do te thote se je famijar i madh , e njejta gje vlen per patriotizmin dhe Shqiptaret . Njeriu ka dinjitet, nderkohe qe dinjiteti yt shkon ne hale sa here behet fjale per Myslot, harron dinjitetin e familjes dhe vendlindjes.
Shqiperine shikoje me sy dhe jo me dylbi , Shqiperia jote e civilizuar Evropiane? 500 vjet ti b*th e brek me Turqit? 70% Musliman ? 70 % katundar qe jetojne ne male e skane pare kompjuter me sy ? Popull qe vriten se i gervisht makinen e pse e shikon shtremet?
E plot e plot absurditete te kesaj natyre po na trego ti civilizimin Evropian???
I ri apo i vjeter apo i perjashtuar , ca lidhje ka kjo o i civilizuari i Evropes?
Te gjitha ato qe permende jane shume te verteta dhe jane pasoja te atyre 500 vjet b*th e brek me turqit. Jemi shume dakord.
Qe te mos e zgjasim, fakti se ky paska patur hale ne sy shqiptaret nuk i ben idete e tij me pak te vlefshme per ēeshtjen e dyndjes arabe ne evrope. Nje njeri qe ben nje akt sado te shemtuar per hir te nje ideali me te madh si ajo e mbrojtjes se atdheut te vet nuk mund te quhet as me pak e as me teper se sa nje Hero.
Po qe ketu dukesh sa i ceket je ne mendime.
Arabet ne Evrope , Shqiptaret ne Greqi e Itali e te gjithe emigrantet ne cdo vend te botes nuk i mban njeri per meshire, ata jane te zotet per dicka pa jane te punesuar ne ate vend. Politikat e nje vendi nuk varen nga besimi fetar qe ka individi por zotesia profesionale e tij.
Breiviku, Hitleri apo Milloshevici apo nje krimb si ty nuk e keni te gjate , ju vjen dita te gjitheve ju , me vetvrasje apo helmime pak rendesi ka.
L.O.L,
une i ceket ne mendime, po ndoshta edhe jam,
por jo me i ceket se dikush qe ve ne te njejten peshore arabet dhe shqiptaret.
Ashtu eshte, krimba si "Ne" nuk e kane te gjate.
Krijoni Kontakt