Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    E "pafajshme"
    Hmmm,nuk dij pse m'a ndrron nofken?

Pika e pare: Mua fare nuk me zuri vapa,ketu ku jame eshte shum fresket,une nuk desha te citoj te gjithe se cfar shkruajn per nje aktore qe nuk ja vlen te diskutohet fare,nuk i percjelli as ,,sulltaneshat''as ,,sulltanet''por kjo qe solli danil00 ishte nje shkrim nga mediat,e ata s'i ,,paparaz''qe jane,mendova qe nuk ja vlen te kacafytemi per hic asgje...Pra kjo ishte arsyeja qe u kyqa-te ,,ftofen kokat''e dy palve...Tek e fundit une per vete jame Shqiptare,e feja ime nuk i intereson askujt,ajo eshte dicka personale...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Po ben si e ndershme tani? Harrove qe vete fillove?

Nese vjen dhe ofendon dike nga feja e tij duke llogjikuar qe profeti Muslimaneve ka qene pedofil dhe Muslimanet pranojne pedofiline. Atehere prite pergjigjen dhe ne zbatimin e Bibles ne te njejten menyre.
    Apo ste pelqen te jesh e krishtere kur vjen puna per te tilla detajesh?
    Nese e provon qe te kam ofenduar ,te kerkoj falje publikisht!

Nuk eshte e vertete qe me kuran lejohen deri ne kater gra pernjehere?!
    Nuk eshte e vertete qe me kuran lejohen martesat me kusherinje?!
    Nuk eshte e vertete qe Muahmedi kishte grua 9 vjeqare?
    Nese ti merr guximin ti mohosh keto ,une do te kerkoj falje

Gjithmone me ty Maska e El0na
    Anėtarėsuar
    02-08-2012
    Vendndodhja
    KL
    Postime
    64
    Te gjitha keto jane shpifje . Ne Dubai sbejne vaki keto gjera.
    E mira e njė kujtese tė keqe ėshtė se mund tė shijosh disa herė tė njėjtėn tė mirė si herėn e parė.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nese e provon qe te kam ofenduar ,te kerkoj falje publikisht!

Nuk eshte e vertete qe me kuran lejohen deri ne kater gra pernjehere?!
    Nuk eshte e vertete qe me kuran lejohen martesat me kusherinje?!
    Nese ti merr guximin ti mohosh keto ,une do te kerkoj falje
    1.Lejohen te mbash me teper se nje grua edhe sipas Kuranit por edhe sipas Bibles , sipas Kuranit lejohet vetem nese mendon se je i drejte , nese jo atehere mbaj vetem nje.

2.Nuk egziston ndonje verset Kuranor ku te inkurajohet martesa me kushurinj. Ne Kuran ndalohen martesa me njerezit e gjakut. Per kushurinjte nuk flitet por sipas haditheve te Profetit Muhamed flitet qe ne keto martesa ka rrezik lindjesh me deformime. Po ashtu sipas Bibles ke plot raste martesash me kushurinj.

3. E para kjo qe thua ti nuk eshte e thene nga Kurani e as nuk eshte thenie e Profetit Muhamed. I vetmi qe e ka transmetuar kete eshte Ibn Abbasi i cili ishte ne moshen 83 vjecare. Faktet historike flasin te kunderten qe profeti Muhamed a.s me Aishen eshte martuar ne moshen 18 vjecare. Nese sje e bindur per kete atehere te sjell fakte historike qe me matematike te thjeshte e kupton qe eshte gabim.

Tani sipas Bibles nuk me the ndonje koment per punen e Lotit me dy vajzat. Te pelqen si ide?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Edhe sikur te kete genjyer kjo " Sulltanesha ", ta zeme qe nuk eshte reale kjo gje... Edhe Arab Dubai te kishin qene 'disa' nuk ishin prek kaq shume . Nuk eshte mire te sulmoni fe-te, besimet e njeri tjetrit . Cudi e madhe, ca ju lidh me arabet mer jahu?! Ato jevgj- shqipot te bardhe! ( besimi eshte personal, apo nuk dallon rracen anymore??!!). Cudi, cudi, cudi!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 23-08-2012 mė 13:24
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    “Mendoja se nuk do tė mė godisnin shumė, por ka qenė e tmerrshme. Nuk mund tė besoja ēka isha duke pėrjetuar. Burri qė po mė godiste zgėrdhihej pandėrprerė. Kjo gati mė bėri tė ēmendem”, ka thėnė Meryem.

(KosovaTimes)

oh sa mire ja paskan bere..si nuk kam ndodhe aty mer jahu..nuk do merrja mundimin ti bija me kamzhik dreqes se eshte e bukur..i kisha rene me gje tjeter..

ty daniel me duket se te punon vetem njera pjese e trurit..ajo pjesa se ku te gjesh dicka per te share islamin..dhe na bjen kete debilen per te thene se ja cka bejne ky e ai shtet..ti mor debil nuk kupton se cdo shtet ka ligjet e tij..a jan te mira apo a jane te keqija nuk ka rendesi..i ka miratuar dikush tjeter dhe ti debil kur te shkosh te ata duhet ti rrespektosh keto ligje..nese nuk te pelqen ti rrespektosh atehere mos ik atje se perveqese te rrahin ka rrezik te te fusin ndonje dru mbrapa..keshtu eshte e rregulluar shoqeria..mbi baze rregullash..ty mos te te pelqefshin rregullat e dubait apo nenes se dubait mos shko..si do ndiheshe ti si shtet nese vjen dikush ne shqiperi dhe te perdhose ligjet tua..nuk besoj se do ndiheshe mire..

daniel debili..duhet te dish dicka ..dubai nuk perfaqeson islamin..ngjarje te tilla ndodhin kudo dhe nuk njollosin muslimanet per fytyren tende ekstremiste..ashtu siq nuk te njollosin ty si i krishtere veprimet e turpshme te 1 apo 1000 prifterinjeve..mesohu te besh gjera me te vlefshme ne jete se sa te rremosh internetin per te na treguar si na e paskan rrahe apo q.. hyrremin e turqise..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    po mire moj ane cfare kuptimi ka kjo qe ke sjelle..e di ti kur zhvillohen ngjarjet dhe kur muhameti as u martua me aishen 9 vjeqare ??..po ti dije mire nuk kishe pse ta shkruaje kete gje...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Edhe sikur te kete genjyer kjo " Sulltanesha ", ta zeme qe nuk eshte reale kjo gje... Edhe Arab Dubai te kishin qene 'disa' nuk ishin prek kaq shume . Nuk eshte mire te sulmoni fe-te, besimet e njeri tjetrit . Cudi e madhe, ca ju lidh me arabet mer jahu?! Ato jevgj- shqipot te bardhe! ( besimi eshte personal, apo nuk dallon rracen anymore??!!). Cudi, cudi, cudi!
    Une kam vene re qe ti hap teme per artin , muziken apo gjera te tilla qe asnje nuk ofendohet apo cenohet.

Ky anetari qe hap kete temen ka qe ne 2004 kur eshte regjistruar dhe 2400 budallaqe qe ka shkruajtur i ka vetem per urrejtje e antitolerance ndaj Islamit dhe Muslimaneve.

Mua ky lajm nuk me intereson por ky legen anetar kur shikon qe asnje spo jepte koment shiko se c'shkruan me pas ;

Ky eshte Dubai qe merret si shembull i qyteterimit arab , ne emer te petrodollareve dhe gradaēelave qe kane ndertuar , kurse ligjet e sheriatit dhe dhuna kafsherore fetare nuk ka per t'i lene te qyteterohen ndonjehere sado ndertesa te bejne . Dhunuesit mbeten dhunues , tiranėt mbeten tiranė , kriminelet mbeten kriminele .
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...47&postcount=2

A nuk eshteb ky postim provokativ?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po se mbase je I nxef nje cik lol, tani ti e varet sesi e lexon . U know?! Sme duket ndonje provokim I madh apo ofendim per myslimanet shqiptare.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    E bukura eshte qe shumica e hajvaneve dhe gomereve qe jane antitolerante per koicidence jane nga Kosova.

Si ka mundesi qe ju la gjalle Sllobodani ju? Aq pak sa jeni do ishit shuar.

Pse na la gjalle sllobodani? Pse jemi jotolerante?
    Per ta kuptuar kete, ne vena duhet kesh gjak shqipetari.

Sllobodani me rastin e copetimit te Jugosllavise, posedonte nje armate dhe paisje te medha luftarake. Nese nuk do te nderhyente Amerika, Anglia dhe aleatet tjere te shpetonin shqipetaret e Kosoves, mbase edhe do i shuante me masakra dhe spastrim etnik. Pra Amerika me aleatet jane shpetimtaret tane, miqet tane. Miqe qe bene te mundshme edhe anetaresimin e Shqiperise ne Nato dhe vazhdojne te mbrojne aq sa eshte e mundur interesat e shqipetareve ne cdo troje.

Per nje njeri me karakter dhe te moralshem, nje mik shpetimtar vlen shume. Keshtu edhe Amerika per ne eshte nje mik i shenje, miku me i shenjti i shqipetarizmit, para dhe pas lindjes se krishtit. Tani, nese miku yne i shenjte kercenohet nga jevgjit harape, jevgjit harape jane automatikisht edhe armiqte e shqipetareve, atyre shqipetareve qe kane gjak shqiptari.

Kuptove?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •