Nje keshille miqesore nga une (nese je shqiptar kuptohet)
http://i49.tinypic.com/11runbl.jpg
Nje keshille miqesore nga une (nese je shqiptar kuptohet)
http://i49.tinypic.com/11runbl.jpg
Une skam pare ndonje femer shqiptare te atille.
Kush na qeka kjo raca ime atehere o loku?
Eh mundet, por se ke bezdi te ta qendis nje pyetje?
Sa vjec je ti?
Pyetja ishte serioze sepse nepermjet moshes mund te te them se a ke kohe per tu pjekur apo ke ik per lesh komplet.
Po te jesh i ri, mbas ca viteve, te gjitha keto postime qe po ben, do te te duken budalliqe me brire e do e kuptosh idiotesine tende.
Mirepo nqs je i madh ne moshe e shkruan te tilla idiotesira, atehere ska shpetim as per ty.
Mire de,13 i mbushi 1 jave pas bajramit.
Une jam me i vjeter se ti,dhe ti se ke trurin e as kapacitetin ta vleresosh dike se per ku ka ikur.
Kuptove.Ne fakt ti do vleresoheshe per noten me te larte per injorancen e shkolluar qe ke,kete e ke fituar me pervoje.
Edhe une kam nje pyetje te sincerte per ty, cke qe te indinjon aq shume raca e paster shqiptare?
Sepse dallon nga magjupet,arabet,turqit??
Ku e ke problemin o djale.Edhe nese sje i paster,askush ste njeh ketu,nuk ke nevoje ta tregosh veten pa te pyetur askush,bile me e pakta qe ke mundur ta besh-te lexoje dhe te shtireshe si race e paster.
Mos na e beje gjygjtarin e menqur ketu.
Je ne rruge te gabuar dhe pa krye , shoku !
Ta di serbi qe ka shqiptare si ty qe na percaktojne se kush jane shqiptare dhe kush jo , qe i fryjne me kaq zell dasive , kush e di se do t' i paguante ! Megjithese flas kot edhe une , ashtu si Hitleri qe thoshte "Ne Shqiperi spiunet i gjen pa pagese " edhe servi i bie qylit me tipa si puna jote !
Shqiptaret nuk jane bionde , por ka edhe bionde ! Pjesa dermuese e tyre kane floke te erret ne geshtenje ! Kjo edhe per zonat e thella malore ! Ka mundesi shume qe kane gen autokton dhe jo i ardhur kalimthi si fiset barbare apo keltet , hunet , gotet , ostrogotet etj.
Me biond une kuptoj nje tip danez apo nje rus te bardhe , qe jane leshverdhe si jashte edhe "brenda" , si ne femijeri ashtu edhe ne "pleqeri" !
Ndersa shqiptare ne moshen e pjekurise seksuale qe jane bionde leshverdhe si jashte edhe brenda gjen shume pak , pasi ne kete moshe fillon erresimi i flokeve dhe tipareve .
Te pakten ky eshte konstatimi im !
Skandali eshte kur popullsise se nje kombi i "mohoet" ekzistenca ! Nuk ka popullsi vetem bionde apo race bionde , por ka race te bardhe , race te verdhe dhe race te zeze si dhe persirjet e tyre ! Po keshtu ne ADN e cdo njeriu "flene" lloj e lloj genesh ! Kjo sepse popullsia nuk u formua ne nje dite dhe aq me pak ne nje kohe te caktuar ! Ajo eshte nje evoluim dhjetra mijravjecar . Kjo e ben "teorine" tende absurde !
Ato trevat qe ti po na iludon se nuk jane shqiptare se i kane floket e erret ???!!! jane shume here me shqiptare se sa ty si biond "sllav" ... sepse shqiptarine e kane ne zemer ! Apo jo ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 21-08-2012 mė 16:38
Krijoni Kontakt