Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 110
    Ximi a ky eshte prijesi juaj a ?

A bash qyky a ?

kuku per ju bre kush po ju prijka .... Me pas sen ndor qyky krejt si Osama asht or Xim, jo vetem qyky po tan mjekerrcjapt e Kosoves njejt jane... Njani asht kundra Skenderbeut, njani kundra nan Terezes, tjetri kundra Shqiptarve....Turq hesapi he ju rroft dreqi
    Revolution 1848

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ximi a ky eshte prijesi juaj a ?

A bash qyky a ?

kuku per ju bre kush po ju prijka .... Me pas sen ndor qyky krejt si Osama asht or Xim, jo vetem qyky po tan mjekerrcjapt e Kosoves njejt jane... Njani asht kundra Skenderbeut, njani kundra nan Terezes, tjetri kundra Shqiptarve....Turq hesapi he ju rroft dreqi
    Ather kur ka qen nevoja te jet si osama ishte ne vitin 98-99 qe shum te ashtuquajtur shqiptar patriota perfshi edhe ty nuk kishin guxim ta benin nje gje te till te mbronin atdheun dhe kombin e tyre ,por nga ana tjeter nuk hezitonin ti quanin ekstremista ushtaret e UĒK

Sipas teje nese nuk e don skenderbeun e nen terezen qenke terrrorist a apo nuk qenke shqiptar ?

Nese ky eshte kusht qe ma percakton identitetin tim dhe qe me percakton se a jam terrorist apo jo ,une me me kenaqesi pranoj te quhem terrorist se sa te detyrohem ti dua skenderbeun nenterezen Hashimin apo Berishen etj kete e morra si shembull

Dhe ne fund me mir te jem mjekerrcjap e turq se sa te jem si ju qe keni kaq shum urrejtje ndaj velleyerve tuaj te nje gjaku vetem e vetem pse mendojn dhe besojn ndryshe nga ju me vjen turp te ju lexoj se si i gjykoni dhe i urreni njerzit pa pas aspak njohuri per ta , e falenderoj Zotin qe ju ka len kaq te dobet dhe qe nuk ju ka dhen me teper pushtet ,sepse po te kishit fuqin ashtu siq e kemi ne do ja benit si ne burma e ne siri
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ather kur ka qen nevoja te jet si osama ishte ne vitin 98-99 qe shum te ashtuquajtur shqiptar patriota perfshi edhe ty nuk kishin guxim ta benin nje gje te till te mbronin atdheun dhe kombin e tyre ,por nga ana tjeter nuk hezitonin ti quanin ekstremista ushtaret e UĒK

Sipas teje nese nuk e don skenderbeun e nen terezen qenke terrrorist a apo nuk qenke shqiptar ?

Nese ky eshte kusht qe ma percakton identitetin tim dhe qe me percakton se a jam terrorist apo jo ,une me me kenaqesi pranoj te quhem terrorist se sa te detyrohem ti dua skenderbeun nenterezen Hashimin apo Berishen etj kete e morra si shembull

Dhe ne fund me mir te jem mjekerrcjap e turq se sa te jem si ju qe keni kaq shum urrejtje ndaj velleyerve tuaj te nje gjaku vetem e vetem pse mendojn dhe besojn ndryshe nga ju me vjen turp te ju lexoj se si i gjykoni dhe i urreni njerzit pa pas aspak njohuri per ta , e falenderoj Zotin qe ju ka len kaq te dobet dhe qe nuk ju ka dhen me teper pushtet ,sepse po te kishit fuqin ashtu siq e kemi ne do ja benit si ne burma e ne siri

Nje njeri i tille mund te quhet shume gjera por Shqiptare jo!

Jeni kancer qe duhet te shfaroseni nje here e sa me pare!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Nje njeri i tille mund te quhet shume gjera por Shqiptare jo!

Jeni kancer qe duhet te shfaroseni nje here e sa me pare!
    Serbo merr leckat e o burra ne Rusi .

Shqiptaret Muslimane ne Shqiperi , Kosove, Maqedoni e Mal te zi perbejne 80-90 % te Shqiptareve , don apo nuk don ti o Serb Shqiperia identifikohet si popullsi Muslimane dhe e tille do jete deri sa vij fundi botes.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Serbia ka mbi vehte barren e rende te shoqerise qe ndertoi ne Kosove. Rezultatet(te pakten nje shembull) i shohim fare qarte tek ky shqipfolesi me bisht(ne kuptimin emire te shprehjes)
    "Me mire te vdese se te martohet me te krishter" .... dhe me flisni per UCK pastaj.... , turp!
    Paqe nder shqiptare!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryqi i Paqes : 29-07-2012 mė 15:02
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Serbia ka mbi vehte barren e rende te shoqerise qe ndertoi ne Kosove. Rezultatet(te pakten nje shembull) shohim fare qarte tek ky shqipfolesi me bisht(ne kuptimin real te shprehjes)
    "Me mire te vdese se te martohet me te krishter" .... dhe me flisni per UCK pastaj.... , turp!
    Paqe nder shqiptare!
    Aman sa habiteni dhe ju te krishteret ,,,
    eshte menyre te theni ...
    pse nuk ka familje te krishteresh qe i thone vajzave me mire te vdesesh sa te marresh mysliman ?
    Ajo varet nga kultura e familjes ...
    Une myslimane jam po dy motra te krishtere kemi marre e ēfare pastaj ?!
    nuk kemi zgjedhur fene po personin...
    As ne as ata se kane problem kete gje ,problem e kane njerez te semure mbas fese sikur jetojne ne mesjete ...
    Une jetoj ne Itali kam nje miken time mjeke njeri me kultur eshte praktikante katolike e pelqen shume djalin tim qe kur ishte i vogel ...
    me pelqen per Djanen time (se nenat i gjejne vete te dashur vajzave ketu :P)
    po e dua katolik...
    Po do behet me i mire po te jete katolik i thash ?
    Nuk eshte i mire keshtu pa asnje lloj religione
    Jo po kshu jo po ashtu ..po mi trape po tani po behet si do ti ...

Ja ne shtepin time edhe bibla dhe kurani ,suvenire te ndryshme nga religione te ndryshme ēfare problemi ka ...

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...62245799_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...35911581_n.jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos...03729810_a.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...82323929_n.jpg
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Aman sa habiteni dhe ju te krishteret ,,,
    eshte menyre te theni ...
    pse nuk ka familje te krishteresh qe i thone vajzave me mire te vdesesh sa te marresh mysliman ?
    Ajo varet nga kultura e familjes ...
    Une myslimane jam po dy motra te krishtere kemi marre e ēfare pastaj ?!
    nuk kemi zgjedhur fene po personin...
    As ne as ata se kane problem kete gje ,problem e kane njerez te semure mbas fese sikur jetojne ne mesjete ...
    Une jetoj ne Itali kam nje miken time mjeke njeri me kultur eshte praktikante katolike e pelqen shume djalin tim qe kur ishte i vogel ...
    me pelqen per Djanen time (se nenat i gjejne vete te dashur vajzave ketu :P)
    po e dua katolik...
    Po do behet me i mire po te jete katolik i thash ?
    Nuk eshte i mire keshtu pa asnje lloj religione
    Jo po kshu jo po ashtu ..po mi trape po tani po behet si do ti ...

Ja ne shtepin time edhe bibla dhe kurani ,suvenire te ndryshme nga religione te ndryshme ēfare problemi ka ...

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...35911581_n.jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos...03729810_a.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...82323929_n.jpg
    Tema eshte per nje njeri qe zoteron frymezim ne nje numer demethenes te njerezve dhe per udhezimin qe ai jep, dhe jo per familjen tende!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Tema eshte per nje njeri qe zoteron frymezim ne nje numer demethenes te njerezve dhe per udhezimin qe ai jep, dhe jo per familjen tende!

po jap nje shembull tolerance dhe harmonia
    por si duket ty nuk te vjen mire do patjeter ta nxish realitetin ...
    ngaqe jeni te zinj ne shpirt e te ngushte ne tru...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624

E shoh unė, e ke bėrė kastile......pse e ke kthyer kuranin me kokė poshtė??

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    po jap nje shembull tolerance dhe harmonia
    por si duket ty nuk te vjen mire do patjeter ta nxish realitetin ...
    ngaqe jeni te zinj ne shpirt e te ngushte ne tru...
    Nuk tolerohet injoranca dhe poshterimi moj saura! Martesat nder fetare nuk jane shenja tolerance!

Na ishte nje dite ku martesat beheshin nga prinderit, sot djali gjen vajzen apo anasjelltas lirishte! Eshte thjeshte pelqim vetjak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga JacobGold : 29-07-2012 mė 16:04

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •