Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 110
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Tirana pa ushqim në hotel në Norvegji

Pritja në hotelin, “Radison Blue” ishte për të shtuar vuajtjet. Një ambient me “5 yje”, por që nuk barazohej as me një kioskë të Tiranës. Futbollistët miq nuk kishin mundësinë as të një dreke modeste përpara takimit dhe pëpara ndeshjes u endën nëpër rrugët e qytetit për të gjetur një supermarket të hapur për të marrë diçka për të ngrënë. Drejtuesit e Tiranës do të përpilojnë një denoncim në UEFA, pasi organizatorët nuk kishin marrë as masat minimale për të pritur kundërshtarët e tyre.

Për Alesundin, në Tiranë ishte shumë më ndryshe në Hotel “Sheraton”, ku u akomoduan, por nuk mundën të përsërisnin të njëjtën pritje. Ndërkohë që duhet të mendonte për ndeshjen, Rubio u mor më shumë me makaronat dhe frutat e munguara për lojtarët e tij, por në të njëjtën shkallë irritimi ishin edhe drejtuesit e klubit që kanë shoqëruar skuadrën.

Pas ndeshjes së Tiranës, me të mbërritur në shtëpi, drejtuesit më të lartë të Federatës Norvegjeze të Futbollit kërkuan tri pikët në tavolinë, për arsyen se është fërshëllyer një nga futbollistët me ngjyrë të Alesundit, pikërisht xhamajkani Stjuart.

Kjo histori vazhdoi deri një ditë përpara takimit të kthimit, si për të treguar se vendasit janë shumë korrektë në kërkesat e tyre, madje që binin ndesh me ato të klubit, i cili e kërkonte fitoren në fushë.

Ndërkohë edhe tanët duhet të kërkojnë pikët në tavolinë, pasi në këtë rast një pjatë makarona janë të rëndësishme, madje më shumë se ngjyra e lëkurës së xhamajkanit Stjuart, që në fund të fund të fundit i hëngri makaronat e tij. (Sport Ekspres)
    Nuk eshte faji i vendasve por i drejtuesve te Tiranes qe nuk i kane marre masat me pare. Ekipet e huaja perpara se te nisin ekipet e tyre dergojne nje perfaqsues i cili menaxhon paraprakissht gjithcka.

Ne Shqiptaret e shkrete jemi cope cope ne gjithcka , turpi botes kur kerkojme dhe llogari duke shkruajtur dhe neper gazeta.

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    LOL at the bold comment
    Hahaha u shkriva dhe une kur e lexova. Mire qe nuk kane thene zezaku e hengri bananen e tij

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    11 nga sa?

Besa ka 3 nga 4. impresionuese
    ka kaluar Tirana 75% te rasteve?

Jo, ato shifra i ka humb me kohe SK TIRANA. Po jam kurioz a do t'i arrinte dot 11 kalimet e turit Besa ???!!!???

Kush e di sa dhjetevjeçare duhet te kalojne per arritur diçka te tille !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Hahaha u shkriva dhe une kur e lexova. Mire qe nuk kane thene zezaku e hengri bananen e tij
    haaaaa, ai qe e ka shkruajt artikullin ka qene garant ndonje tip dallavereje
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    11 nga sa?

Besa ka 3 nga 4. impresionuese
    ka kaluar Tirana 75% te rasteve?
    Qyfyre me kete shkrim u bere vertete qesharak.

Sipas teje nese kete vit Livorno shpallet Kampione Evrope i bie qe te jete skuader me e mire se Milani , Inter apo Juventus?

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Jo, ato shifra i ka humb me kohe SK TIRANA. Po jam kurioz a do t'i arrinte dot 11 kalimet e turit Besa ???!!!???

Kush e di sa dhjetevjeçare duhet te kalojne per arritur diçka te tille !!!
    Besa nuk kap dot Tiranen. Tirana nuk kap dot Besen. Besa mbase nuk lu me fare ne Europe dhe e ka te sigurte rekordin.

Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Qyfyre me kete shkrim u bere vertete qesharak.

Sipas teje nese kete vit Livorno shpallet Kampione Evrope i bie qe te jete skuader me e mire se Milani , Inter apo Juventus?
    Varet si e shikon cdo gje. Ty te duket qesharake, por nje tifoz i Bese mund te thote se favorizohet Tirana dhe prandaj del cdo here ne Europe.

Vllaznia e ka kaluar raundin 7 here nga 13 here qe ka dale. Prap shume me mire se Tirana me perqindje. Jam i sigurte qe nje tifoz i Vllaznise pretendon se Vllaznia eshte me e mire se Tirana ne Europe.

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    haaaaa, ai qe e ka shkruajt artikullin ka qene garant ndonje tip dallavereje
    ishte e madhe dhe foto e artikullit se harrova ta ve

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    SK TIRANA NE EUROPE !!!

Jane 11 kalime turesh ne 26 pjesmarrje, dmth 42,31%.

Kupa Kampioneve dhe CHL, ka marre pjese 14 here dhe ka kaluar turin 6 here, dmth 42,86%.

Kupa e Kupave, ka marre pjese 3 here dhe ka kaluar turin 2 here, dmth 66,66%.

Kupa Uefa dhe Europa League, ka marre pjese 9 here dhe ka kaluar turin 3 here, dmth 33,33%.

SK TIRANA eshte skuadra shqiptare me më shume pjesmarrje ne kompeticionet europiane.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Varet si e shikon cdo gje. Ty te duket qesharake, por nje tifoz i Bese mund te thote se favorizohet Tirana dhe prandaj del cdo here ne Europe.

Vllaznia e ka kaluar raundin 7 here nga 13 here qe ka dale. Prap shume me mire se Tirana me perqindje. Jam i sigurte qe nje tifoz i Vllaznise pretendon se Vllaznia eshte me e mire se Tirana ne Europe.

Hahahahahahaha

Ky ka qene arsyetimi me fantastik qe kam lexuar ndonjehere, tipik inferioresh. Shume i nolte !!!

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •