Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 110
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Qyfyre

Rresht, do te thote pjesmarrje pa shkeputje.
    Te rekordi i Tiranes eshte rresht tjeter, te i Vllaznise rresht tjeter. ka lloj lloj kuptimesh dhe rreshti.

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    jo po kruhe po deshe. pergjigjen e ke siper kupa e kupave, dhe jo si kjo kupa e uefes q eshte tani
    kupa uefa ka qen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Marrja pjese ne kompeticionet Evropiane me teper se cdo skuader tjeter nje tregues i qarte per forcen e Tiranes.
    Shiko klasifikimin Evropian me poshte

1. Barcelona 2.459
    2. Mançester Und 2.436,0
    3. Liverpul 2.362,0
    ...............

306. SK Tirana 569,5
    490. Vllaznia 435,5
    647. KS Teuta 352,0
    807. Partizani 292,5
    853. KS Besa 277,5
    864. Shkumbini 275,5
    871. Elbasani 273,5

Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Marrja pjese ne kompeticionet Evropiane me teper se cdo skuader tjeter nje tregues i qarte per forcen e Tiranes.
    Shiko klasifikimin Evropian me poshte

1. Barcelona 2.459
    2. Mançester Und 2.436,0
    3. Liverpul 2.362,0
    ...............

306. SK Tirana 569,5
    490. Vllaznia 435,5
    647. KS Teuta 352,0
    807. Partizani 292,5
    853. KS Besa 277,5
    864. Shkumbini 275,5
    871. Elbasani 273,5
    Marrja pjese eshte sukses ne kampionatin shqiptar, jo sukses ne Europe.

Tirana pa ushqim në hotel në Norvegji

Pritja në hotelin, “Radison Blue” ishte për të shtuar vuajtjet. Një ambient me “5 yje”, por që nuk barazohej as me një kioskë të Tiranës. Futbollistët miq nuk kishin mundësinë as të një dreke modeste përpara takimit dhe pëpara ndeshjes u endën nëpër rrugët e qytetit për të gjetur një supermarket të hapur për të marrë diçka për të ngrënë. Drejtuesit e Tiranës do të përpilojnë një denoncim në UEFA, pasi organizatorët nuk kishin marrë as masat minimale për të pritur kundërshtarët e tyre.

Për Alesundin, në Tiranë ishte shumë më ndryshe në Hotel “Sheraton”, ku u akomoduan, por nuk mundën të përsërisnin të njëjtën pritje. Ndërkohë që duhet të mendonte për ndeshjen, Rubio u mor më shumë me makaronat dhe frutat e munguara për lojtarët e tij, por në të njëjtën shkallë irritimi ishin edhe drejtuesit e klubit që kanë shoqëruar skuadrën.

Pas ndeshjes së Tiranës, me të mbërritur në shtëpi, drejtuesit më të lartë të Federatës Norvegjeze të Futbollit kërkuan tri pikët në tavolinë, për arsyen se është fërshëllyer një nga futbollistët me ngjyrë të Alesundit, pikërisht xhamajkani Stjuart.

Kjo histori vazhdoi deri një ditë përpara takimit të kthimit, si për të treguar se vendasit janë shumë korrektë në kërkesat e tyre, madje që binin ndesh me ato të klubit, i cili e kërkonte fitoren në fushë.

Ndërkohë edhe tanët duhet të kërkojnë pikët në tavolinë, pasi në këtë rast një pjatë makarona janë të rëndësishme, madje më shumë se ngjyra e lëkurës së xhamajkanit Stjuart, që në fund të fund të fundit i hëngri makaronat e tij. (Sport Ekspres)

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Te rekordi i Tiranes eshte rresht tjeter, te i Vllaznise rresht tjeter. ka lloj lloj kuptimesh dhe rreshti.

SK TIRANA ka rekordin e kalimit te turit te pare 4 here rresht 03-07 (3 CHL + 1 Kupa Uefa) ne nje kompeticion europian.

Ndersa Vllaznia tek 5 heret rresht te shperndara ne 8 vjet ka 2 kalime turi ne Kupen Intertoto (04 dhe 07) nje kalim turi ne kupen UEFA ne vitin '08 dhe dhe dy ne Europa League (09 dhe 11).
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Marrja pjese eshte sukses ne kampionatin shqiptar, jo sukses ne Europe.
    Kalimi i 11 tureve te para nuk eshte sukses per ty?

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Tirana pa ushqim në hotel në Norvegji

Pritja në hotelin, “Radison Blue” ishte për të shtuar vuajtjet. Një ambient me “5 yje”, por që nuk barazohej as me një kioskë të Tiranës. Futbollistët miq nuk kishin mundësinë as të një dreke modeste përpara takimit dhe pëpara ndeshjes u endën nëpër rrugët e qytetit për të gjetur një supermarket të hapur për të marrë diçka për të ngrënë. Drejtuesit e Tiranës do të përpilojnë një denoncim në UEFA, pasi organizatorët nuk kishin marrë as masat minimale për të pritur kundërshtarët e tyre.

Për Alesundin, në Tiranë ishte shumë më ndryshe në Hotel “Sheraton”, ku u akomoduan, por nuk mundën të përsërisnin të njëjtën pritje. Ndërkohë që duhet të mendonte për ndeshjen, Rubio u mor më shumë me makaronat dhe frutat e munguara për lojtarët e tij, por në të njëjtën shkallë irritimi ishin edhe drejtuesit e klubit që kanë shoqëruar skuadrën.

Pas ndeshjes së Tiranës, me të mbërritur në shtëpi, drejtuesit më të lartë të Federatës Norvegjeze të Futbollit kërkuan tri pikët në tavolinë, për arsyen se është fërshëllyer një nga futbollistët me ngjyrë të Alesundit, pikërisht xhamajkani Stjuart.

Kjo histori vazhdoi deri një ditë përpara takimit të kthimit, si për të treguar se vendasit janë shumë korrektë në kërkesat e tyre, madje që binin ndesh me ato të klubit, i cili e kërkonte fitoren në fushë.

Ndërkohë edhe tanët duhet të kërkojnë pikët në tavolinë, pasi në këtë rast një pjatë makarona janë të rëndësishme, madje më shumë se ngjyra e lëkurës së xhamajkanit Stjuart, që në fund të fund të fundit i hëngri makaronat e tij. (Sport Ekspres)
    LOL at the bold comment
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    SK TIRANA ka rekordin e kalimit te turit te pare 4 here rresht 03-07 (3 CHL + 1 Kupa Uefa) ne nje kompeticion europian.

Ndersa Vllaznia tek 5 heret rresht te shperndara ne 8 vjet ka 2 kalime turi ne Kupen Intertoto (04 dhe 07) nje kalim turi ne kupen UEFA ne vitin '08 dhe dhe dy ne Europa League (09 dhe 11).
    Rekord ai, rekord ky, apo jo? Une nuk po mundohem te nxjerr Vllaznine si me te mire se Tirana. Thjesht solla "rekordet" e skuadrave shqiptare, nese mund ti quash te tilla. Secila mund te kapet gjikundi dhe te pretendoje se eshte skuadra me e mire shqiptare ne Europe.

Ata te Beses si p.sh mund te pretendojne se diskrimonohen ne kampionat, perderisa jane pothuajse te padiskutueshem per te kaluar raundin ne Europe.

Dhe mund te jene edhe shume rekorde te tjera nese i kerkon me kujdes statistikat. Mbase ka dhe Tirana te tjera. Fitoren me te thelle mbase? Sikur kane fituar 5-0.

Po une vete nuk shikoj ndonje ndryshim te madh mes skuadrave. Kane kaluar raunde, na kane turperuar, kane marre ndonje fitore qe mbahet mend ne histori, por ne fakt kane bere te gjitha shume pak dhe eshte turp qe arritjet me te medha jane ato qe permblodhem ketu ne me 5 rreshta.

Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Kalimi i 11 tureve te para nuk eshte sukses per ty?
    11 nga sa?

Besa ka 3 nga 4. impresionuese
    ka kaluar Tirana 75% te rasteve?

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •