Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 154
    AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Hej o AKA MANO, kam nigju qe femrat anej nga bulqiza e maqellara e dredhin shume..

a eshte e vertete a ma kan rrejt?

se anej i dun te virgjera prandaj po them
    Kur te takoj ndo nji nga Maqellara ose Bulqiza do ti pyes. Por kam pershtyjen se nuk do mesoj ndo nji te vertet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 10-07-2012 më 16:46
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Shkon me gjak kjo pune..

me thoshte nji dibran qe duke e nis nga fush bulqiza e deri ne maqellare eshte mbush plot me vila dy tre kateshe.

po bravo i thash..u lumte

po ca u lumte me tha.

kap e nxjerr femra ne rruge e merru me droge..

ky dibrani me foli icik per kete zonen..nuk e di sa e vertete eshte.

se mos largohemi nga ceshtja e cipes.

Cipa ka lezetin e vet. Por pa cipe ka dale moda.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Te vecantat jane me shume se te perbashktat. Tani nuk po zgjatem me listen e te vecantave.

PS. Kuriozitet

Nji pyetje

Ti Eni, nqs do doje dike dhe ai te donte shume ty, por din qe ai e ka fiksim kete punen e virgjerise dhe ti te mos ishe e tille a do beje nje sakrifice tille per te miren e te dyve? lool

Te drejtohem ty, ne menyre qe te kuptohet me mire pyetja, mos e merr si personale.
    jo

dikush qe te do vertet si intereson shum kjo , por dikush qe te do ne menyre primare per sex kerkon kete ..ajo pastaj nuk quhet dashuri e vertete .

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Shkon me gjak kjo pune..

me thoshte nji dibran qe duke e nis nga fush bulqiza e deri ne maqellare eshte mbush plot me vila dy tre kateshe.

po bravo i thash..u lumte

po ca u lumte me tha.

kap e nxjerr femra ne rruge e merru me droge..

ky dibrani me foli icik per kete zonen..nuk e di sa e vertete eshte.

se mos largohemi nga ceshtja e cipes.

Cipa ka lezetin e vet. Por pa cipe ka dale moda.
    Ashtu besoj edhe une. Cdo gje eshte me gjak. Nese gjat rregjimit komunist gjysma e shqiperise u be spiun, ju ca cipa e moralit dicka qe nuk qemet me, edhe sote gjaku i tyre do te vazhdoj te heci ne te njejtet hapa me te paret e type. Une kam qen vetem nje here ne Peshkopi kalimthi kur isha 10 vjec. Por me sa di unk dibra eshte e madhe, dhe ajo pjes qe iu la shqiperis unk ka se si te jet ndryshe nga shqiperia. Burrat Dibran "Vdiqen" ne 45-en. Nuk e di cka zen vendin atje pas.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Bora` Lexo Postimin
    Në Tiranë, rreth 3 femra në ditë kryejnë ndërhyrje kirurgjikale për të kthyer sërish virgjërinë. Shifrat vijnë nga një artikull i Woman News Network, ku thuhet se referuar mjekëve në klinika gjinekologjike, kryesisht në Tiranë, ky është një operacion i cili zgjat vetëm 20 minuta, kushton 200 euro, dhe bëhet me anestezi lokale.

Këto femra zakonisht i përkasin moshës 18 dhe 30 vjeç, shkruhet në artikull. Këto femra kanë vendosur të lënë pas jetën e tyre seksuale, ndërsa kanë vendosur ta prezantojnë veten si të re, si virgjëreshë përpara njeriut që kanë zgjedhur për tu martuar.

Operacionet kryhen në fshehtësi, pasi rregullat nuk lejojnë kryerjen e një operacioni të tillë.

Sipas gjinekologëve në Tiranë ky është një fenomen në rritje në 20 vitet e fundit. Ekspertët mendojnë se shkak për këtë është emigracioni i lartë i meshkujve shqiptare në Evropën Perëndimore.

Shumë burra shqiptarë që emigrojnë shikojnë për gra në vendin e tyre të lindjes. Ata shpesh mbajnë lidhje të gjatë në distancë. Virgjëria femërore kuptohet si sinonim i besnikërisë dhe besimit dhe si një shenjë e mirë për marrëdhëniet në distancë, që gjithsesi janë të vështira.

“Kjo nuk është vetëm për shkak të emigrimit të meshkujve.”- thotë një gjinekologe nga Tirana, duke shtuar se; “Kjo është e lidhur me mentalitetin e rrënjosur të shqiptarëve. Liria seksuale e mashkullit është e pranuar, ndërsa liria seksuale e femrës kthehet në një disavantazh në momentin që ajo vendos të martohet.”

Këto operacione në kartelat e doktorëve shënohen si një kontroll i zakonshëm (Check- Up).

Rubena Moisiu, drejtuese e materniteti Koço Gllozheni në Tiranë, thotë se ky është një fenomen shumë kompleks,,që nuk ka të bëjë vetëm me vajzat që vijnë nga zonat rurale.

“Shumica e operacioneve zhvillohet në Tiranë dhe në qendrat kryesore urbane të vendit, “shton MoisiuPublikuar më: Wed, 2 May , 2012
    Pse femrat shqiptare kthejnë virgjërinë !

Në Tiranë, rreth 3 femra në ditë kryejnë ndërhyrje kirurgjikale për të kthyer sërish virgjërinë. Shifrat vijnë nga një artikull i Woman News Network, ku thuhet se referuar mjekëve në klinika gjinekologjike, kryesisht në Tiranë, ky është një operacion i cili zgjat vetëm 20 minuta, kushton 200 euro, dhe bëhet me anestezi lokale.

Këto femra zakonisht i përkasin moshës 18 dhe 30 vjeç, shkruhet në artikull. Këto femra kanë vendosur të lënë pas jetën e tyre seksuale, ndërsa kanë vendosur ta prezantojnë veten si të re, si virgjëreshë përpara njeriut që kanë zgjedhur për tu martuar.

Operacionet kryhen në fshehtësi, pasi rregullat nuk lejojnë kryerjen e një operacioni të tillë.

Sipas gjinekologëve në Tiranë ky është një fenomen në rritje në 20 vitet e fundit. Ekspertët mendojnë se shkak për këtë është emigracioni i lartë i meshkujve shqiptare në Evropën Perëndimore.

Shumë burra shqiptarë që emigrojnë shikojnë për gra në vendin e tyre të lindjes. Ata shpesh mbajnë lidhje të gjatë në distancë. Virgjëria femërore kuptohet si sinonim i besnikërisë dhe besimit dhe si një shenjë e mirë për marrëdhëniet në distancë, që gjithsesi janë të vështira.

“Kjo nuk është vetëm për shkak të emigrimit të meshkujve.”- thotë një gjinekologe nga Tirana, duke shtuar se; “Kjo është e lidhur me mentalitetin e rrënjosur të shqiptarëve. Liria seksuale e mashkullit është e pranuar, ndërsa liria seksuale e femrës kthehet në një disavantazh në momentin që ajo vendos të martohet.”

Këto operacione në kartelat e doktorëve shënohen si një kontroll i zakonshëm (Check- Up).

Rubena Moisiu, drejtuese e materniteti Koço Gllozheni në Tiranë, thotë se ky është një fenomen shumë kompleks,,që nuk ka të bëjë vetëm me vajzat që vijnë nga zonat rurale.

“Shumica e operacioneve zhvillohet në Tiranë dhe në qendrat kryesore urbane të vendit, “shton Moisiu.

Fenomeni shkon edhe më tej kur; ”Disa gra vijnë në klinikë të shoqëruar nga partnerët e tyre, të cilët dëshirojnë të verifikojnë virgjërinë e grave të tyre të reja, nëse gjatë aktit të parë nuk ka patur hemoragji. Kjo ndodh në 38 për qind të rasteve “, thotë një gjinekologe e cila ka preferuar të mbetet anonim.

Gjinekologia shton më tej se këto vajza janë të dëshpëruara, por gjithsesi sipas saj nuk është faji i tyre, është faji i meshkujve të cilët kanë një mentalitet patriarkal, të prapambetur.

Gjithsesi, gjinekologia shpjegon se, ky është një operacion jo pa probleme, pasi mund të merren infeksione.

“Gjatë aktit seksual, hemorragjia mund të jetë më e madhe se normalja, dhe në raste ekstreme, kjo mund të çojë edhe në vdekjen e gruas, “- shpjegon gjinekologia.
    E forte shume....megjithate une personalisht e kam theksuar shume shume me pare kete lloj fenomeni...JAne femra me karakter te dobet...si i thone ''femra ****** nga te gjitha anet'' dhe mashkulli ketu nuk ka asnjelloj faji....
    Me e ndershme do te ishte te therje nje pule dhe ti sperkatje carcafet...se sa ate turp!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Henri vertet ato femra jane me karakter shume te dobet gjersa arrijne deri ne ate pike. Harrojne ato qe jeta bashkeshortore eshte me shume se nje kalim "testi" virgjerie. Lerini meshkujt t'ju vleresojne per vlerat e verteta qe keni, cipa eshte e perkohshme dhe nuk eshte gjithcka ne jeten bashkeshortore. Nuk ju garanton respekt ngs partneri, lumturi. Nese partneri heq dore nga ju se nuk jeni e virgjer dhe pse ju do, atehere eshte humbja e tij dhe jo juaja. Ai nuk kerkon dashurine e jetes se tij, por thjesht virgjerine e femres se ka probleme me vetvleresimin e vetes, dyshi
    e ne aftesite e tij per te bere te lumtur nje femer. Mendojne se virgjeresha nuk do e kuptoje kurre kete difekt te tij gjersa s'ka me ke ta krahasoje. Nuk eshte jeta vetem sex, o njerez, prandaj kerkoni cik me teper se cipa e femres. Kini me shume kerkesa ndaj vetes e partneres. Cipe e shkrete nuk eshte zgjidhja e problemeve te jetes. Ah sikur te ishte! :P
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Saktë flet Mia. Dëshira të marrësh pa tjetër një të virgjër është diçka që e kuptojë krejt qartë, nuk e kritikojë këtë sepse e kuptojë si ndihet dikush edhe sa e vështirë (mos të them e pa mundur) është të ndryshosh mënyrën se si ndjehesh për faktin se bashkëshortja ka pas lidhje të tjera.

Me gjithë atë të gjitha aspektet duhen parë, dhe diçka që vlen të thuhet është dhimbja e madhe që i shkakton burri vetes kur vë në mëndje mendime të tilla, pra ç'ka bërë gruaja më para. Kur (po munde!) arrin në një nivel që mundesh ti lesh këto gjëra pas është një çlirim i vërtetë, i heq vetes një peshë, lehtëson mendjen kur nuk merresh me të kaluarën por edhe kur nuk vret shumë mendjen me të ardhmen.. ça është për të bërë do bëhet... nuk do jesh as i pari as i dyti.

Besojë e vini re se si muhabeti i virgjërisë vet vetiu shkon rreth burrit.. e them këtë për ata që thonë se pesha për operacionin i takon vetëm gruas.

Për arsye se gjërat lidhen me njëra tjetrën nuk do ishte keq të dilja pak nga tema dhe ta lidhë me tema të tjera të forumit në të cilat disa nga ne tallemi dhe nënvlerësojmë jetën e shteteve myslimane.. i quajmë ata nivel majmuni (nuk është puna jan apo s'jan në nivel të ulët puna është që rrimë dhe tallemi).. Pra kur ngre gishtin kundër tjetrit.. shiko pak pas kurrizit mos ke dhe ti ndonjë gisht pas koke.

Dhe që ti lë filozofit.. krejt qartë them se (sidomos vitet e kaluara), fjala Shqiptar bënte plot të huaj të kthenin kurrizin, dhe kjo qe e pa drejtë sigurisht!!

Jam kurioz, nuk e di, përse vajzat nuk interesohen për të kaluarën e burrit?

test
    Anëtarësuar
    05-04-2012
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    50
    Ma gjeni nje njeri qe ka deshir te blej veture te demtuar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Une nuk e mendoj virgjerine si nje problem mashkullor se sa femeror. Nje mashkull qe deshiron nje femer as qe ja ndjen per virgjerine e saj.

test
    Anëtarësuar
    05-04-2012
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Une nuk e mendoj virgjerine si nje problem mashkullor se sa femeror. Nje mashkull qe deshiron nje femer as qe ja ndjen per virgjerine e saj.

Po flas si mashkull , krejt varet se si e deshiron ai mashkull kete femer. Ja ndien ja ndien.

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •